Moderátor: bojovaumeni_cz
Sai píše:graver.. jo no..dobrá připomínka... aspoň tomuhkle fóru odlehčíme od témat jako ubráním se na ulici více s karate nebo kickboxem? :roll:
Gino píše:Sai píše:graver.. jo no..dobrá připomínka... aspoň tomuhkle fóru odlehčíme od témat jako ubráním se na ulici více s karate nebo kickboxem?
No, nevím, zda je zrovna toto dobrý nápadStručný popis bojových umění je fajn, ale zase... prostě co škola, to originál
Myslím si, že když tu někdo začátečníka odkáže na to, aby se zašel podívat do klubů ve svém okolí, udělá opravdu nejlíp. Jakékoli subjektivní charakteristiky a popisy jsou IMHO k ničemu. Konkrétně jujutsu vypadá všude jinak. Nedávno jsem se byl mrknout v jednom známém pražském klubu a málel jsem si nazvracel po nohy
)
chorche píše:graver: imo to co chces vedet, je otazka par vterin s googlem, potazmo prohledani starsich diskuzi, kde je nametu a srovnavani vseho se vsim vic nez dost. Takze stejnym stylem jako jsi ty napadl Gina z arogance, muze tebe nekdo napadnout z lenosti. a to v tomto pripade mozna i vic opravnene
Gino píše:...
Viz. tak nějak si to představuje moje mamka, což je jistě dobrý příklad laika (hih)
karate: křičej na sebe a dupou
judo: válej se po sobě na zemi a skáčou na sebe
wu-shu (kung-fu): máchaj kolem sebe rukama jak když odháněj mouchy..
atp. atp., ale tyhle informace sem asi nikdo dávat nebude, že))
chorche píše:graver: ze bych se prekouk? asi na me zabrala ta linka, kdy v uvodu promlouvas k Ginovi a v po par vetech vkladas "zacit machrovat..." je to napsano jako souvisly celek. ale to je OT
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků