Jendis píše:Zařvat si...no já nevím,když něco,tak si zařvu,pomáhá to i při úderu.....dělám to tak něk nějak bezmyšlenkovitě....nepřemýšlím nad tím.
A zážitky...to se mi nechce.....
Někde jsem četl(fakt ale nevím kde,takže nemůžu uvést zdroj a nevyvrátím,že to není blud),že existuje něco jako Kiai-Jutsu......používá se hlas k "ničení" protivníka a zároveň třeba k uklidnění....prostě využíváš modulací hlasu a tónu k různým "příležitostem"....
yosei píše:Jendis píše:Zařvat si...no já nevím,když něco,tak si zařvu,pomáhá to i při úderu.....dělám to tak něk nějak bezmyšlenkovitě....nepřemýšlím nad tím.
A zážitky...to se mi nechce.....
Někde jsem četl(fakt ale nevím kde,takže nemůžu uvést zdroj a nevyvrátím,že to není blud),že existuje něco jako Kiai-Jutsu......používá se hlas k "ničení" protivníka a zároveň třeba k uklidnění....prostě využíváš modulací hlasu a tónu k různým "příležitostem"....
jo, bylo vo tom v mind, body and kick ass moves. ten chlápek co to ukazoval dokázal tim, že zařval docela dost rozeznít zvon. a řikal, že jeho mistr dokázal hlasem zabít krysu (myslim že řikali krysu, prostě nějaký malý zvíře)
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník