Moderátor: Toman
Anonymní píše:Boze ty si vůl, jak to muze clovek vedet, to je tak idividualni....
taky jsou prasky na to aby ti vyrost, myslíš, že to funguje? asi ne, to by ho kazdej mel 2m, tak holt budes mit vo 5 cm min na vysku, 180 je taky dost. ( na debilni otazku,debilni odpoved)
Anonymní píše:Ahoj,chtěl jsem se zeptat,mám 18let a měřím něco mezi 178-180cm,myslíte si,že ještě můžu vyrůst? Postavu mám dobrou,ale chtěl bych mít tak 183-185cm. Myslíte si,že mohu ještě vyrůst?Slyšel jsem,že někdo roste až do 21let? Také jsem něco zaslechl o prášcích na růst?
Farsak píše:Anonymní píše:Boze ty si vůl, jak to muze clovek vedet, to je tak idividualni....
taky jsou prasky na to aby ti vyrost, myslíš, že to funguje? asi ne, to by ho kazdej mel 2m, tak holt budes mit vo 5 cm min na vysku, 180 je taky dost. ( na debilni otazku,debilni odpoved)
Moc nenadavej, do oci by sis to nedovolil... skoda ze te nemuzu z nemecka prijet srovnat.
Anonymní píše:Boze ty si vůl, jak to muze clovek vedet, to je tak idividualni....
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 návštěvník