Moze to nejako skodit?
Vyskusal som najprv sprcha potom cvicenie, a naopak, ale mam pocit, ze lepsie je to naopak, cize najprv zacvicit si. Pri cviceni sa vo vnutri rozprudi energia a potom sa ta studena sprcha lepsie znasa.
Moderátor: PC
Jayo píše:Co si myslite, je dobre spojit po ranu qigong s otuzovanim? Myslim to tak, ze najprv cvicenie a potom studena sprcha, nic take ze cvicit ponoreny v studenej vode.
Moze to nejako skodit?
Vyskusal som najprv sprcha potom cvicenie, a naopak, ale mam pocit, ze lepsie je to naopak, cize najprv zacvicit si. Pri cviceni sa vo vnutri rozprudi energia a potom sa ta studena sprcha lepsie znasa.
Gino píše:Před cvičením si ji klidně dej, ale nezapomeň se po ní zase velmi dobře rozehřát a rozhýbat... abys předešel zraněním.
Po cvičení... no nevím... já osobně bych to nedělal a ani mě to nikdy nenapadlo. není nad teplou vodu
Jayo píše:Gino píše:Před cvičením si ji klidně dej, ale nezapomeň se po ní zase velmi dobře rozehřát a rozhýbat... abys předešel zraněním.
Po cvičení... no nevím... já osobně bych to nedělal a ani mě to nikdy nenapadlo. není nad teplou vodu :-)
Tepla sprcha v zime... som cital, ze nieje lepsi sposob ako prechladnut. :-)
Skus studenu, sice chvilu budes trpiet, ale uvidis ako ti potom bude teplo.
Jayo píše:Diky za radu. Bezprostredne - takze aj tych 15 minut je malo? Kolko mam teda cakat? Alebo radsej doporucujes rano necvicit ale iba si dat studenu sprchu? A uskodi aj ked je iba 2-3 minutova? (lebo jazda na motorke bola asi dlhsia)
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník