littlearts píše:Mamushi máš pravdu.Jde pouze a snažim se to opakovat při každém zdejším konfliktu o JEDNOTLIVCE.Touha po moci je obrovská a za hrůzné činy které se dějou po celém světě vždy někdo stojí.Vždy je možné nalézt viníka-Cestou Spravedlnosti!!!Možná jsem idealista a občas v sobě mám nenávist a bojová umění by nás měla učit s těmito emocemi pracovat.Také mám důvod jako Pavela útočit na Japonce,ale ne z globálního hlediska,ale spíše kvůli velmi ošklivé špatné zkušenosti.Prostě jsem co se táče Japonských BU ztratil mnoho hezkých představ a dojmů,ale je to jen tím že sem měl přesně jak jsem psal výše špatnou zkušenost s jednotlivcem.Dorazily to ještě fotky z Nanjingu a teď-a to nelžu-jelikož sem hodně citlivej a senzibilní-z pohledu na ty fotky jsem onemocněl-ze stresu došlo k oslabení imunity a dostal sem chřipajsnu.Jedno vim ale přesně-neřeknu Japonským BU ano pokud se mi na veřejnosti neomluví Sensei Karel Kolerus za to že mi vyhrožoval zmrzačením-nebo že mne nechá zmrzačit pokud se neodstěhuji z Písku.Kdybych na to měl tak mu dám za tohle do huby.Chtěl sem ho i zažalovat-pár Píseckých mistrů mi ale řeklo že se tím nemám zabývat,že to jsou jen kecy.Jak může někdo ale tohle vypustit z huby???Dodnes cítím tlak v celém městě na mojí osobu jelikož tu zná spoustu lidí a očkuje je proti mě.Nedokážu pochopit a akceptovat Japonskou povahu pokud ji zastupujou lidi jako je tento.Przní svoje žačky-i když je ženat,vyhrožuje lidem zmrzačením,cvičí přes dvacet let a ohání se těmi nejlepšímy mistry které nechci jmenovat,protože jim timhle Idiotem nechci kazit jméno.Jo pokud jde o důvod toho proč mi vyhrožoval-tak na to se neptej-to by ses rozbrečel.Poprvé jsem tyto informace napsal sem a je to jediný krok který můžu udělat.Mohl bych udělat ještě jiné ale nejsem stejnej jako tyhle lidi a nikdy nebudu.Jen nechápu proč takový člověk má školu Bu.Ideálem Čínských škol tak jak mě to učil můj bývalý Sifu a jiní mistři věnující se Tradičnímu Kung fu je totiž pačná strana mince.Budování smyslu pro čest,pro pokoru,soucit,spravedlnost a jiných věcí kterých je v tomto světě čím dála tím míň.Není to jen o tom nandat si kimono a jezdit na závody a chlubit se tím na jakém sem byl semináři.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník