Moderátor: Picard
choze píše:Ahojte, mam prosbu: Keby ste niekto vedeli o sikovnom stolarovi, ktory by vedel vyrobit palice z tvrdeho dreva o dlzke priblizne 182 - 185 cm, o priemere okolo 2,5 - 2,8 cm, dajte mi prosim vediet na moj mail. Podrobnosti by som riesil uz cez mail. Najlepsie z Bratislavy, alebo blizkeho okolia. Dakujem
choze píše:budes sa cudovat, ale nie je to take jednoduche, malo kto ma moznost upnut 180 dlhu tyc...
Anonymní píše:Jenže tohle se musí stočit na soustruhu. Na pile dělaj fošny, latě atd. A určitě to dotyčný nebude chtít z jehličnatého dřeva.
choze píše:Ahojte, mam prosbu: Keby ste niekto vedeli o sikovnom stolarovi, ktory by vedel vyrobit palice z tvrdeho dreva o dlzke priblizne 182 - 185 cm, o priemere okolo 2,5 - 2,8 cm, dajte mi prosim vediet na moj mail. Podrobnosti by som riesil uz cez mail. Najlepsie z Bratislavy, alebo blizkeho okolia. Dakujem
ukropcany píše:No a o znáňaní materiálu ani nehovorím - mal som v ruke yo z japonského dubu a to bolo fakt super, ale u nás som nikdy také drevo nevidel...
ukropcany píše:No a o znáňaní materiálu ani nehovorím - mal som v ruke yo z japonského dubu a to bolo fakt super, ale u nás som nikdy také drevo nevidel...
Jendis píše:Myslím,že jakejkoliv klacek seženete přes Patrika tady.....
RBR píše:ukropcany píše:No a o znáňaní materiálu ani nehovorím - mal som v ruke yo z japonského dubu a to bolo fakt super, ale u nás som nikdy také drevo nevidel...
Taky mám Bo z japonského dubu. Koupil jsem jej obchodě specializujícím na BÚ potřeby. Pokud by byl zájem seženu Vám na ně kontakt.
RBR
treeofdeath píše:Jendis píše:Myslím,že jakejkoliv klacek seženete přes Patrika tady.....
myslim, ze v BA to ma kazdopadne blizsie, ako do Zlina
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník