od Anonymní » pon 31. říj, 2005 19:13
Drahy Lowe,
tohle je mazec...Budu ti vykladat takovy pribeh ju. Cca pred 8-9 lety jsem zacal trenovat WCh. Za tu dobu k nam do skoly prislo dost, jak rika Peta Machacek " koledniku":-) Byli to lide napr. od pana Tisera, lide z boxu Kladno, par lidicek od Petra apod. s cilem pomerit dovednosti. Nekdy jsem byli biti my, nekdy zase oni /dokence bych ti mohl predstavit par lidi kteri vymenili MT za Wch a vedou si hodne dobre/. Neda se to pausalizovat. Problem je v tom, ze styly jako MT, kyokushinkai apod. cilene zahrnuji fyzicku, kdezto wch to ponechava to urcite miry na tobe. Ja jsem po tom, co jsem zacal sparovat s lidma bouchajici kickbox, MT poznal, ze je treba ji zacit trenovat a nyni je to v pohode. Jenze kdyz s nimi sparuji musim vydrzet 3x3min., coz bych na ulici nemusel / mam wch na poulicni boj, ne abych hopsal nekde v ringu, ale zaroven chci, aby fungovalo i proti temto lidem /.
Tvoje plyvani na GF povazuji za nemystne a nezlob se za ten vyraz stupidni. To, ze jsi nepotkal lidi kteri by byli schopni zpraskat Thaiboxera nebo kyokushina neznamena, ze neexistuji.....Ja mam respekt. ke vsem stylum, jelikoz jsem poznal, ze v kazdem stylu existuji lide kteri jsou v nem dobri a boji velice nebezpecni. Mel jsem tu cest si zasparovat napr. s clovekem cvicim HG u PM a byl jsem nucen zmenit nazor na HG jako nefunkcni styl / vytvoreny lidmi od pana Hladika/.
Omlouvam se za delku a dikci prispevku, ale na tohle neslo nereagovat.
DaJe