Rada

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod S474N » stř 26. říj, 2005 14:04

Vcelar: tak to jsem rad, ze jsme se aspon takto shodli. Doufam, ze se shodneme i v tom, ze jakmile je nejaky utocnik, tak jakekoliv jednani vuci nemu MUSI byt neferove - tj. dle tebe se zapojenim teleskopu, strelnych zbrani apod.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vcelar » pát 28. říj, 2005 14:45

S474N píše:Vcelar: tak to jsem rad, ze jsme se aspon takto shodli. Doufam, ze se shodneme i v tom, ze jakmile je nejaky utocnik, tak jakekoliv jednani vuci nemu MUSI byt neferove - tj. dle tebe se zapojenim teleskopu, strelnych zbrani apod.

Tohle tvrdim celou dobu :-) Precti si znovu co jsem v teto diskusi napsal (Tri prispevky jsem napsal anonymne, protoz jsem nebyl prihlasenej, ale je to tam napsany ze jsem to psal ja.).
Když nevyhneš se rvačce, rvi se tak že všichni rváči, vyhnou se pak tobě.
Vcelar
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

nece se mi prihlasovat

Příspěvekod Anonymní » ned 30. říj, 2005 12:40

Vcelar=Fredka ?? A jak to delaji asiati dyz vseci vazi 40kg ?? to myslis ze nejni nefer dyz na nejakeho 90kg-moveho typka zautoci malej asiat... ?? samozrejme s predpokladem ze asiat ho srovna se zemi, ze ano (ve vetsine pripadu by to tak nejspise bylo).

MessiaH aka. Milla Jovovich
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » pon 31. říj, 2005 7:55

Vcelar píše:Tohle tvrdim celou dobu :-) Precti si znovu co jsem v teto diskusi napsal (Tri prispevky jsem napsal anonymne, protoz jsem nebyl prihlasenej, ale je to tam napsany ze jsem to psal ja.).

Nevim co si tady psal jako onanym, ale jako vcelar si zde psal, ze teleskopy a strelne zbrane (respektive palne) jsou neferove.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vcelar » úte 01. lis, 2005 13:29

S474N píše:Nevim co si tady psal jako onanym, ale jako vcelar si zde psal, ze teleskopy a strelne zbrane (respektive palne) jsou neferove.

A taky jsem psal ze na ferovku se na ulici nehraje a ferovym bojem nelze vyhrat...
Vcelar
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: nece se mi prihlasovat

Příspěvekod Vcelar » úte 01. lis, 2005 13:36

MessiaH_nece_se_mi_prihla píše:Vcelar=Fredka ?? A jak to delaji asiati dyz vseci vazi 40kg ?? to myslis ze nejni nefer dyz na nejakeho 90kg-moveho typka zautoci malej asiat... ?? samozrejme s predpokladem ze asiat ho srovna se zemi, ze ano (ve vetsine pripadu by to tak nejspise bylo).

MessiaH aka. Milla Jovovich

Kdyz na 90ti kilovyho typka zautoci 40ti kilovej asiat, tak je to vul nebo sebevrah.

Fer to asi je, pac si vybral silnejsiho soupere, ale osobne bych si vsadil na toho 90kg typka :-)
Vcelar
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 01. lis, 2005 14:24

Vcelar: nepochopil si ten primer, ten utocnik mel bych pochopitelne 90 kg a napadeny 40 kg. Jsem ti chtel jaksi ukazat tu tvou neferovost zbrani.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. lis, 2005 14:27

váha je váha a čtyřicetikilovej asiat může bejt rychlej jak bruce.. ale k ničemu mu to neni. K-1 Ignashov vs. Kaenorsig. Jo ja vim je to K-1.. Tkže asi tak na ulici by Kaenorsig dostal jednu ránu a už by se nezved. V K-1 ten zápas vyhrál na body.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » stř 02. lis, 2005 7:51

Ja si to dovolim shrnout, at je utocnik jakykoliv, proste jednou zautocil a obranna reakce muze byt i nejvyssi - za cenu jeho zivota. Jestli k tomu pouzije sve ruce a nebo "nefer pripravky" je uplne jedno.

Zkracene - kazda akce s sebou nese reakci.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...