Moderátor: Picard
kajo píše:Toto my vysvetli,ako to myslíš-flustrovaný.
Ináč mám prečítanú večšinu článkov a tvoje meno sa vyskytuje skoro všade,asi sa tomu aikidu priveľmi nevenuješ,keď máš toľko času vypisovať. Alebo si jeden z tých obávaných teoretikov?
ukropcany píše:Aby som ešte nezabudol - som dosť teoretický s mojou tiež 5ročnou JJ praxou so zlomenou nohou, do dnešného dňa bolavými rukami, zapálenými ramennými kĺbami a x-krát vyondenými prstami (vďaka Môcikovski-obľúbenej jubi-kansecu-waze)? Dúfam že áno... pokecajme si to tom...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:Hm... tak yo, už nerýpem.... Admin? Vieš toto tu celé seknúť preč?
kajo píše:S prepáčením ,už ma serie to čo si o aikide myslí večšia časť verejnosti či už s BU alebo mimo neho a to čo z neho spravilo zopár zaslepených ľudí ,nehovorím len o slovensku ,ale aj o zahraničí. Nemyslím len cvičenie ,ale aj to okolo neho,správanie sa na tatami,obliekanie atď...
ukropcany píše:Ešte jedna vec k tomu úchopu - keď som Saitovi robi ukeho, nikdy sa oňo mňa nenechal chytiť naplno! Vždy keď cítil, že zvieram prsty, tak sa začal hýbať a nedostal som šancu ho poriadne drapnúť, aj keď som svoj útok zdržoval. Mal dokonalé načasovanie a odhad toho čo spravím. Lenže to bolo jediný krát, kedy som videl takemusu v praxi.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků