Thaibox X Ving Tsun

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod pavela » pon 07. lis, 2005 3:36

marvin píše:
Sehnal jsem konečně záznam čtvrtého mistrovství v Thaisku mezi profi Thaiboxery a Čínskym kungfu, pokusím se to dát někam na net, je to docela pěkný. Jestli to máte a všichni to znáte, tak sem napište, at si zbytečně nedrandim fógla

Pavela sikula si - to je super. Daj vediet kde si to zavesil ak si na to najdes cas.

ps: chlapci o com sa to tu pre boha bavite :roll: :D :D :D

low: na tie tvoje prispevky sa snad ani neda vazne odpovedat :D
Takže srazil jsem to úspěšně ani na 200 mega, zloušel jsem to uploadovat k Sunovi a po dvou hodinách a 4% jsem to vzdal, no nic, zase to zkusím, je to poučný záznam a doufám, že těm pánům Thaiboxerum, kteří si myslí, že MT je nejlepší na světě trochu spadne hřebínek(zcela neškodolibě) a začnou uvažovat (JAK Thaiboxeři tak i WT a další nejlepší bojovníci) , že ®ÁDNÉ BU není NEJLEP©Í a jak říkají mistři tady v Pekingu, na KA®DOU techniku je protitechnika a na každého skvělého bojovníka může přijít JE©TĚ LEP©Í bojovník. Mimochodem celý přebor končí dost ošklivým KO, které inkasuje Thajský šampión(čímž nechci říci, že je Kungfu, nebo Taibox lepší, aby si to zas někdo špatně nepřebral, já respektuji všechny styly BU a myslím si,že všichni jsme bratři, ať už to cvičíme pro ring, nebo pro sebeobranu, nebo pro zdraví :idea: .) PS: thajce v tom neznám, protože je říkají čínsky, doufám, že nějaký znalec,třeba pan Macháček či Masta pozná kdo to je, ale to mistrovství dle komentáře je mezi NEJ kungfu Číňany a NEJ Thajci Thaiboxery)
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 13:20

Pavela: Super, budu se těšit... předpokládám že to mám doma taky ale mám toho tolik že se v tom už neorientuju... uvidíme, mám někde zápas Buakaw Por.Pramuka se bojovníkem Sanda.. jen to najít.

Masta
www.fightnews.cz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pon 07. lis, 2005 14:25

zase mi to na ten www.taijizlin.cz krachlo, hledám jiný místo...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 10:39

low píše:já s pavelou nesouhlasim, to co napsal nemá hlavu ani patu. wing-chun je dobrá věc proti člověku co nic neumí ale s thaiboxerama se asi budou rovnat spíš sanshouisti..
Pozri si stránku WAI PO TANGA.On bojoval v Thajsku a vyhral.Napriek tomu thaibox velmi uznáva
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 10:46

low píše:podivej se na lidi co delaj hungga nebo wt - kondice zadna, svaly zadny, takovy ty typy co dostanou facku a rozbrecej se. kdyz se nekdo chce umet rvat tak rozhodne nedela tohle.
zda se že tvoje matka se rozbrečela když jses narodil ty kokote
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 10:55

pavela píše:zase mi to na ten www.taijizlin.cz krachlo, hledám jiný místo...

Zkus to hodit treba na http://rapidshare.de/ video budes muset asi spakovat a rozdelit na 50mb rary/zipy/ace/..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » úte 08. lis, 2005 13:07

johan píše:
pavela píše:zase mi to na ten www.taijizlin.cz krachlo, hledám jiný místo...

Zkus to hodit treba na http://rapidshare.de/ video budes muset asi spakovat a rozdelit na 50mb rary/zipy/ace/..
Už jsem udělal místo na japonskym serveru tok2.com, a poměrně lépe to uploaduju, snad se to do zítřka povede...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 09. lis, 2005 3:34

Tak mělo by to být podle všeho tady: http://www2.tok2.com/home/pavela/kungfu_thaibox.htm Přeji hezký pokoukáníčko
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. lis, 2005 8:06

Ahoj, kdo mi poradí, co musím udělat pro to, aby mi to video šlo přehrát? Díky. Jinak mám nainstalovaný kodeky all_in_1.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. lis, 2005 8:10

Ježiš já jsem úplně zapomněl - Pavelo za ty videa samozřejmě díky, i když je možná nepřehraju :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. lis, 2005 11:07

je pravda že něco podobnýho bylo i sanda vs. kyokushin , ale to byli ti nejlepsi z ciny jen proti prumernym karatistum a sandisti taky vyhrali
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 09. lis, 2005 12:02

LOW abys měl radost, už ti tam sypu zápas mezi japonskym karatistou a Liao Hailongem bude to mít adresu http://www2.tok2.com/home/pavela/LiaoHaiLong_Karate.rm
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 09. lis, 2005 12:03

pavela - ooo dik - uz sosam ;")

pk: tahaj to pomocou nejakeho clienta napr. getright, gozilla a pod. pretoze to obcas padne. A ked to nemas stiahnute cele, tak to neprehras - ibaze si to fixnes pomocou video fixeru ....
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 09. lis, 2005 12:06

pk píše:Ježiš já jsem úplně zapomněl - Pavelo za ty videa samozřejmě díky, i když je možná nepřehraju :)
zkomprimoval jsem to XVID
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. lis, 2005 15:38

pavela: file not found .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 10. lis, 2005 3:06

low píše:pavela: file not found .
sorry, nevim proč ale už mě to nepustilo k tem japoncám(kurvy jedny šíkmooké) :) , díky ukropcanýmu je to tady http://86.110.225.86/public/
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » čtv 10. lis, 2005 15:21

pavelo ten číňan se teda menuje Liao Hai Long? Proč za ním ten karatista vůbec lezl do ringu, to je největší zvíře. Napíš vo něm něco, děsně mě to zajímá.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 10. lis, 2005 16:29

no zápas je to pěknej ale zas je to o tom že ten číňan je tak o třídu lepší než karatista.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 3:37

low píše:no zápas je to pěknej ale zas je to o tom že ten číňan je tak o třídu lepší než karatista.
Koho Japonsko nominuje, ten jde zápasit, třeba bys jim mohl pomoci vybrat někoho lepšího...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 5:19

Harutomo_Yasumizu píše:pavelo ten číňan se teda menuje Liao Hai Long? Proč za ním ten karatista vůbec lezl do ringu, to je největší zvíře. Napíš vo něm něco, děsně mě to zajímá.
Nojo, je to určitě dobrej bijec, jeden z nejlepších kungfu ringovejch zápasníků, sek jsem se ve jméně, jmenuje se Liu Hailong. tady je malé info

Jméno: Liu Hailong
Sex: muž
Body weight: 80kg
disciplína: kungfu
přezdívka: Liu sekající noha

reprezentant: vojsko

Nationality: Chinese

Had been born to: On May 30, 1981

pochází z: Shandong Yantai

Height: 1,,76 meters

dobrý v technice: v mnoha

Hobby: motorkář

Motto: Ať už dělám cokoliv,nikdy nelituji

experience: V r. 1995 začal cvičit wušu, později vstoupil do reprezentačního teamu Shandongu a začal zápasit podle pravidel Sanda

Mistr: Zhai Shou Tao

Magnificent combat success
In 1999 čínské kungfu vs Americký box, druhé místo;

In 2001 Mistrovství Chinese kung fu -Muay Thai porazil thajského soupeře(dvakrát vyhodil z ringu);

In 2000 Chinese kungfu king shampionship, šampion v kategorii 75 kilogramů ;

In 2001 9 Asijské hry šampión v 75 kilogramech;

In 2002 mistrovství super Sanda king, šampión
In 2002 championship of the Chinese kungfu-Muay Thai, drtivá porážka Thajského reprezentanta

info taky tady: http://sports.sohu.com/1/1102/52/subject204455256.shtml
Jinak ten chlapík co knokautoval toho thajce kopem a následnou bombou do nosu se jmenuje Bao Li Gao, to je taky dobrej bijec. Jako prémii přidávám ještě zápas s nějakym americkym boxerem(číňani ho nazývaji David, prosím přítomné boxery o identifikaci???) http://86.110.225.86/public/
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně