volkswagen píše:A pak že nerostou.
Pohcopiteltně že práva jak občan mám nicméně když někdo ukradne tatranku anebo flašku vodky to už je jedno nemám právo ho za to tlouct či dokonce zavírat do nějaký vyšetřovny jak tu bylo naznačeno. Ony všechny ty věco souvisí se vším - ty firmy zaměstnávají někdy nebo jinak - většinou fakt spodinu která se realizuje v tom že dostane bombera nebo nějakou bundu s nášivkou a myslí si že jsou rambové. To je pak tragédie.
O zajišťování místa činu jsem nemluvil - to taky nemá nic společného s jednáním lidí v supermarketech o nichž tu byla řeč. Nicméně už se mi taky párkrát stalo že takováhle agentura si to sypala třeba po pěší zóně mezi turisty domnívaje se zřejmě že je v L.A. a režisér právě pronesl magické slůvko "EK©N"
Paragrafy o nutné obraně i krajní nouzi znám a vím dokonce k čemu slouží a víš to i ty takže se tu nemusíme dohadovat o přiměřenosti nepřiměřenosti či zcela zjevné nepřiměřenosti něčeho
Prostě všude jsou paka - Tvůj obor je bohužel s větší koncentrací pak. Ber to tak že není nutný se za to stydět. Já jezdím na motorce - tam je pak jak nasránoa střílím - a tam se jich taky sejdou tuny (a někdy to jsou dokonce rozhodčí
)
low píše:S474: zbrň může použít jako každej jinej pokud je v přímym ohrožení života. může střílet do vzduchu, může s ní na někoho mířit ale když bude chtít zdrhnout tak ho nesmí střelit ani do nohy..
volkswagen píše:Jo a co se týče tý banky - pracoval jsem a pracuju v bance a vím že tam je zrovna ochranka ze dvou důvodů - kvůli pojišťovně - a kvůli tomu aby v případě přepadení uklidňovali zákazníky. Mají přísně zakázáno podnikat cokoliv proti přepadení.Ale to jenom tak na okraj
Jendis píše:volkswagen píše:Jo a co se týče tý banky - pracoval jsem a pracuju v bance a vím že tam je zrovna ochranka ze dvou důvodů - kvůli pojišťovně - a kvůli tomu aby v případě přepadení uklidňovali zákazníky. Mají přísně zakázáno podnikat cokoliv proti přepadení.Ale to jenom tak na okraj
To vím taky.....ale jen jestli to věděj Ti,co tam chodí krást....
low píše:i když ukradne věc za 100 milionů tak po něm vystřelit civil nebo ochranka nemůže. život je cennější než jakejkoliv majetek.
graver píše:Jendis: "chlap je jen tak silnej,jako to,co ho dokáže naštvat"
Lepší, než 10 psychoanalytiků - díky![]()
Jestli můžu mírně OT: když jsme u těch psychotestů, pro sebe a pár dalších hledám nějaký samoobslužný test (tzn. takový, který si může udělat i vyhodnotit laik), zaměřený na charakteristiku osobnosti, hlavně agresivitu a reakce pod zátěží. Budu vděčný za každou informaci.
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků