Thaibox X Ving Tsun

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 5:22

Liu hailong Obrázek Bao Ligao Obrázek

Tyhle dva kluci jsou hodně vyrovnaný, dal jsem tam taky krátkej zápas tyhle dva proti sobě.
Naposledy upravil pavela dne pát 11. lis, 2005 5:32, celkově upraveno 1
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 11. lis, 2005 5:29

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 14:07, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 6:16

co já vim, pravděpodobně to byl 东海林亮介, jak se to vyslovuje Japonsky nevim. A nevim proč dáváš do uvozovek japonskm nominovanej. Na mezinárodní turnaj Japonsko vs Čína budou těžko nominovat Japonce Turci :o Mimochodem tohle mistrovství Japonci kompletně prohráli, z toho 3x KO
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 11. lis, 2005 7:10

pavela píše:A nevim proč dáváš do uvozovek japonskm nominovanej. Na mezinárodní turnaj Japonsko vs Čína budou těžko nominovat Japonce Turci :o

Já myslím, že "japonskem nominovanej" je v uvozovkách, protože a) Pucmaz cituje přesnou formulaci nebo b) tím myslí, že někteří Japonci nominovali... nějaký sportovci... ;)

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 11:13

Bohužel mi ty videa nejdou stáhnout. Ale ten zápas jak o něm mluvíš kdy Liu hailong vyhodil frajera dvakrát z ringu jsem viděl, ale ten thajec stál fakt za prd, nicméně tam s nim Liu dělal hrozný věci, chvílema jsem se i trochu styděl :)))

Problém je, že v Thajsku je tolik bojovníků a tolik šampionů že se v tom pořádně nedá zorientovat... hádám že naprostá top "smetánka" na tyhle mistrovství nejezdí, fakt by mě zajímalo jak by si ved Anuwat, Samkor, PorPramuk (ten vlastně už na nějakým čínsko - thajským policejním turnaji bouchal a vyhrál jasně KO), Kaoklai, Wanlop Sitpholek, Pansunsuk a samozřejmě pan "nejvyšší" Yohmod :twisted: :twisted:

Tady je fakt hrozně těžký to paušalizovat jen málokdy se potkaj borci na podobné úrovni abysme z toho mohli něco vyvodit. Na 100% je vždy soupeř zveličován aby pak domácí borci mohli být oslavováni jako hrdinové (tohle je naprosto stejný at se bouchá v thajsku nebo číně)..

Masta
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 11:53

Masto, to jejasný, jako ve všem v Asii, i v šampionech je totální bordel, ať je to Thajsko nebo Čína :lol: Liu Hai Long někoho vyhodil z ringu, příště zase někdo vyhodí z ringu jeho(a starej Li Zi Ming by je asi vyházel všechny a z jeho 100 žáků snad kromě dvou tří by všichni dostali na budku, hlavně ty slavní, protože nová generace zdaleka nedosahuje kvalit té staré, tehdy se wušu studovalo zase trochu jinak), NIKDO NIKDY NENÍ NEJLEP©Í Tihle čínský kluci samozřejmě taky nejsou NEJLEP©Í,jsou to prostě mladý Wušisti, který se přeorientovali na ringový zápasení, a samozřejmě nejlepší v kungfu JE STAREJ ČANG V PARKU(kterej učil učitele Liu hai Longa)! Neřikám, že je lepší to či ono, nakonec jsou to přátelský zápasy a je dobrý, že existuje výměna mezi jednotlivými BU. Chtěl jsem tím jenom reagovat na v EU převládající názor, že čínské WU©U je na hovno a dokazuje to to, že nikdo z číňanů neleze do ringu. Číňani taky lezou do ringu ale to je jenom předstupeň skutečnýho mistrovství. Wušu je především sebeobranný umění ke komplexnímu zušlechtění těla i ducha a NE typickej ringovej sport(proto taky nikdy NEBUDE na OH). Ale rozhodně se DÁ taky použít ringu, to je vidět. Apropó, poznal si někoho z těch Thajců? ten reportér říká,že to jsou nejlepší" z profesionální reprezentace???
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 12:30

pavela: no rozhodně to nebylo teda že by to byl nejlepší japonec. už je třeba Musashi z k-1- to je taky japonec. nebo Spousta karatistu co se venuje ringovejm sportum anebo i nevenuje a tohohle by roznesly. Tohle spis bylo nejlepsi mezi urcitejma organizacema.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mik » pát 11. lis, 2005 12:36

Mam dotaz. Mě nejde nějak stáhnou ten zapas Thai box vs. Kung fu. Rád bych se na to kouknul. Poraďte mi prosím.
Mik
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 12:49

ale na tom s tim boxerem se mi libi jedna vec. ze vzdy kdyz je zapas boxer vs cokoli jakmile ten boxer rozjede ruce nepomůže vůbec nic :o)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 13:00

low píše:pavela: no rozhodně to nebylo teda že by to byl nejlepší japonec. už je třeba Musashi z k-1- to je taky japonec. nebo Spousta karatistu co se venuje ringovejm sportum anebo i nevenuje a tohohle by roznesly. Tohle spis bylo nejlepsi mezi urcitejma organizacema.
Zrovna jsem to řekl, spousta obyčejnejch číňanů by tyhle šampióny taky roznesli. No a..?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 11. lis, 2005 13:48

pavela: moc díky. Je dost drsný jak se pevně drží u země, i když třeba kope na hlavu, žádný ringový poskakování, ani krok na víc, jen bum bum bum :D A ty brutálně silný nohy, ten kluk je správnej válec. Hua to zvedne náladu.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 13:54

Pavela: mě ty fajty nejdou stáhnout, netušim proč... zkusim to ještě.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 13:56

Jinak estli najdu o víkendu chvilku tak zkusim taky nějaký videa uploadnout, když už jsme rozjeli tohle téma :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 11. lis, 2005 14:44

Tak tady to je, byl to kyokushinkai vs sanda.
Liu bojoval s nějakým Micutahi Genem.
Bojovali tam i další, hodně dalších, prostě nejlepší mlátiči ze sanda proti nejlepším mlátičům kyokušinu.
Ještě tam bojoval např. i pavelou zmíněný Bao Ligao a zmlátil Suji Rjusukeho, který byl "Тhe Kyokushin-kan All Japan Weight Category champion" :D Takže ti japonci nebyli žádný Béčka.
Vypadá to, že všici japonci dostali na hubu, sanda vyhrálo 5:0, nechci to celý louskat, hned nahoře píšou
Velkým- "ПОЗОР - поражение Кекусина" (POZOR poražení kjokušinu)
a pod tím- "Sanda odhalilo nedostatky kyokushinu".
Tak to říká samotné ruské karate.

Více tu:
http://www.superkarate.ru/kyokushinkan_vs_sanda.htm
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 11. lis, 2005 14:58

Masta_online píše:Pavela: mě ty fajty nejdou stáhnout, netušim proč... zkusim to ještě.
Masto, který, z toho japonskýho servru, nebo z toho public. Já se připojuju z číny, takže u vás rychlý servry jsou tady pomalý a naopak. Poprosme toho, komu se to povedlo, a´t to uploadne na nějaký čechám bližší místo. harumoto, ten turnaj skončil totální porážkou japonců a z toho 3x KO
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 15:08

ne vlastně jsem chtěl říct že Pavela má naprostou pravdu tim příspěvkem jak řekl že chtěl jen ukázat že i čínani jsou můžou bejt dobří.

Vlastně jsem původně chtěl rozvinout to proč kyokushin prohrálo ale v podstatě to nemá cenu.

Jen to co si neodpustim, kyokushin neni ringovej sport jako třeba MT, myslim že je to bojové umění se všim všudy a je jen dobrý vidět že když si vezmou na ruce rukavice jsou plnohodnotní protivníci MT nebo čehokoli jinýho(někdy prohrajou někdy vyhrajou) i když vlastně se všim všudy převezmou hru toho druhýho stylu. Dobrej kyokushin karatista přece nemusí bejt dobrym thaiboxerem nebo sandistou. Nerad vidim když dobrej karatista leze třeba do K-1(a že jich je tam mraky) protože to co se do tý doby naučil se degraduje na těch pár technik co se využijou v ringu.

Ale co abyste si nemysleli že ti karatisti co byli v tom turnaji byli nejlepší- byli to představitelé organizace Kancho Royamy která je asi 1000x menší než Mutsuova takže je jasný že Royama nemá moc z čeho vybírat. Ale každej může prohrát nebo vyhrát ať dělá co chce a je kdo chce.

Ale stále si myslím že sanda neni jen wushu předělaný do ringu, spíš se mi to jeví jako čínská odpověd na populární MT.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 15:09

každopádně těm čínskejm borcům vzdávam hold :o)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 15:17

jináč co vim o porovnávacích zápasecj-snad každej rok jsou takový porovnávací zápasy kyokushin vs. ostatní styly. minulej rok karate vyhrálo 7:0 tenhle rok to už bylo nějak 4:3 . někdy v 67nebo kdy thajci vyzvali Oyamu na zápasy ,karate vyhrálo 2 ze tří zápasů. Byli to ale v tý době jedni z nejlepších fighterů kyokushin. na prvnim otevřenym turnaji karate co organizoval oyama byli i zápasníci kungfu nevim jakýho stylu dopadlo to pro ně dost špatně. Prostě je vidět že je to o štěstí.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 15:34

když už jsme u toho nemá někdo zápas Jadamba NARANTUNGALAG vs Albert KRAUS a nmohl by ho uploadnout??
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 16:22

Low: ®e ty mě s tím že kyukushin je BU, zatímco Muay Thai jen ringovej sport jen provokuješ? :))))

Masta
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně