Ukropcany vs Marvin vs Tiger Fight

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Otocme debatu

Příspěvekod tiger » úte 22. lis, 2005 15:43

Pouzil uz niekto techniky z AIkida ci uz v tvrdsej forme alebo tej jemnejsej v realnom zivote. Skusal ich niekto aplikovat do praxe? Skusali ste to s niekym kto trenuje napr. box, karate ...

Myslim ze treba debatu otocit takto nie ci je to alebo ono BU lepsie

Prosim piste svoje zazitky. Ak nemate take tak sa nepridavajte do debaty pretoze nemate skusenosti na to aby ste mohki nieco posudzovat.

To UKR. Skoda ze nie som z BA. Urcite by som si s tebou zasparoval.
Dokonca by som ti dovolil pouzivat rukavice. Ja ich zasadne nechcem. A ver tomu ze by si chytil pri prvom pokuse udriet pekny laket na nos. Vies kazdy moment utoku sa da nacasovat tak aby si pri utoku zaroven dostal aj tu laket,uder,kop atd . Vies nemam rad styl -box,kick - box , kde sa necham ,,otukavat,, s rukavicami. V reale sa snazim utok hned eliminovat a nie cakat na to ako ma trafis. Takze trochu sklidni hormony a nemysli si moc o sebe. Poznam kopec ludi ako ty ale rozdiel medzi nimi a tebou je ze tolko nedristaju.

Kamo UKR a MARVIN sa hraju na najmudrejsich. Koho chcete posudzovat. Sa preberte. Majstri sveta
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » stř 23. lis, 2005 0:13

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:02, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Pozvanka

Příspěvekod tiger » stř 23. lis, 2005 8:02

ukropcany píše:4tiger - yes, tak toto je slovo do boja! Konečne jeden aikiďák, ktorý sa cíti! Si vítaný, ak budeš niekedy trieliť do BA, pošli SZ (alebo aj verejne) a môžeme to skúsiť! Cross-style sparring je vec, ktorú neodmietnem (bez ohľadu na výsledok) a aj marvin sa určite rád pridá! SME TI PLNE K DISPOZÍCII!!!

TVOJI MAJSTRI SVETA

(len si ešte musíme rýchlo založiť nejakú vlastnú MT organizáciu :D takže ešte nie sme oficiálni majstri, ale čoskoro budeme)

P.S. Len dúfam, že okrem lakťa, úderu a kopu mi predvedieš aj nejakú AIKIDO TECHNIKU... degeš... :roll:

Kamo tak majstrovsky titul ty urcite neobdrzis to mi ver a to ta nemusim ani vidiet. Bol si uz na nejakej sutazi (oficialnej). Prid do PD k Idranymu.
MOzme to spolu skusit na neutralom uzemi. Vies kazdy je doma kapo. Mozes tento vikend? A nezabudni so sebou aj Marvina urcite aj pre neho niekoho najdem. Daj mi vediet na realaikidoka@inmail.sk.
PS: A podla teba laket, uder a kop nie je AIKIDO. A to mas odkial. U mna je Aikido vsetko v co verim. PAAAAA , tesim sa
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Uboziak UKR

Příspěvekod tiger » stř 23. lis, 2005 10:53

Ja teba tiez mam pekne... Len ma serie tvoj arogantny pristup k debatam o AIKIDE. Uz som ti to jasne povedal co je pre mna AIKIDO. A to tak aj zostane. Ty to s tymi tvojimi sklamaniami urcite nezmenis. Ja trenujem to co vyhovuje mne a volam to stale AIKIDO. To ze si foter je v poriadku. ALe trochu zhodit z tej arogancie by ti neuskodilo. Preto mi je jedno akym sposobom, prijmem aj ten aky som navrhol a tiez mi nejde len o to o com pisem. Len nepodcenuj nikoho a o to mi ide kamo. Co sa tyka RealA a Tiger som predsa na fore kde mozem pouzit akukolvek prezyvku, kohokolvek meno,akykolvek email nemyslis. Pokial to povazujes za nenormalne tak moja ponuka tiez plati. Rad ta uvitam v PD a mozme si pokecat (takto nejako to ty vies ze) a aj s tym Marninom ci ako sa vola. A ci su moje techniky spinave? Ked chces vyhrat pouzijes akekolvek prostriedky na likvidaciu. A na zaver si mozem zopakovat nejaku tu paku na vaz aby som nezabudol co je to AIKIDO. Vies drz sa zasad AIKIDO a budes stale tvrdit ze je to AIKIDO. Pa majster manjak profik THAI -box low high kick asser. PS. Nie netrenujem u ziadneho Mariana nie som z PD. Preto som ti hovoril o neutralnom uzemi.
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

TO UKR

Příspěvekod tiger » stř 23. lis, 2005 13:13

Pocuj tak za

1) Nevies coho by som sa mal ako bat tejto debaty alebo teba ako velkeho kick,thai - kick assera??
2) Ja sa bojim boxu a na to si ako prisiel . Skoda ze ma nepoznas urcite by si to nepovedal.
3) U mna si proste jedna velka O
4) Si arogantik z BA, ktory asi z mesta moc nevychadza, sorry ale tak mi to pripada.

Takze ked to tak zhrniem tak si vyser oko a nasad si gramufon ak vies co to je .

Majster sveta
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » stř 23. lis, 2005 13:14

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 20:09, celkově upraveno 3
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

TO UKR

Příspěvekod tiger » stř 23. lis, 2005 13:18

A este nieco pre teba.

Nabuduce sa do debaty o AIKIDE nepridavaj a dalej sa venuj kick - thai box kick ass-u.

Pretoze si myslim, ze taki ludia ako ty do AIKIDA nemaju co kecat. Robis zle meno AIKIDU a vobec na to nemas pravo pretoze si nikdy nedosiahol to co si chcel dosiahnut a teraz sa ,,odbavujes,,. S tymto si neratal pravda, ze vlastne toto je pravda o AIKIDE.??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

FOR ALL

Příspěvekod tiger » stř 23. lis, 2005 13:39

Tak to je asi vse co si myslim o VAS (UKR,MAR).

Vidis a stale povazujem AIKIDO za naj naj a nazor nemozem zmenit, lebo sa mu chcem venovat stale. Nie len 5 rokov 10 rokov, proste zit s nim.
Aj ked casova tiesen obmedzuje toto tvrdenie ,ale od neho neupustim. Vzdy je co studovat.

Proste sa mi paci najviac. Je ludske, krasne , ohromujuce, ladne, ale aj agresivne, rychle, tvrde, je to nieco co neviem popisat slovami. A verim tomu, ze je to AIKIDO.

s pozdravom RealA alias TIGER alias ...
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Traft » stř 23. lis, 2005 16:53

tiger - to si nemas kde vybijat energiu??? Trapny si...Chod na ultimatne zapasy ked si taky frajer...
Ty si chcel tuto temu venovat aikidu a sam si skocil do niecoho uplne ineho.
Traft
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

haha

Příspěvekod python » stř 23. lis, 2005 19:47

Prosím, prosím, Tiger, Ty môj priateľ z džungle - pokračuj v debate, dobre sa bavím.... :lol:
python
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod diviak » stř 23. lis, 2005 20:10

Aj tak sa najviac bavia vsetci, ktori tieto vase vzajomne rozhovory citaju.
Ale viac menej cez slzy.... :lol:
diviak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...