marvin píše:picard - tento cely thread zalozil "tiger" on si vymyslel konflikt, on zacal pisat divne veci okolo a napadol nas. Ked si ma niekto bere do huby a pise sem divne neci nebudem sa tvarit, ze to nevidim. Nechodil som sem skoro rok a po tomto co sa tu deje sem teda urcite chodit dalej ani nebudem. Bye
Neboj s "tigrom" si to vybavime inde ako tu.
diviak píše:...ale hlavne neotravujete na verejnom fore s vasimi "nazormi".
marvin píše:tiger - TY NECVIS AIKIDO uz to konecne pochop a priznaj. Ak ho cvicis uved sem presne u koho sa ho ucis, kde ho cvicis a aku tech. uroven a u koho si ju v aikido dosiahol. Napis mi presne z akych technik si skladal skusku ak si nejaku skladal a u koho. A nepis mi sem sprostosti, ze ty cvicis aikido podla nejakych svojich pocitov a nejakeho videa a sam pre seba. Chcem vediet kolko si sa z toho aikida naucil ked tu pises taketo veci. Pretoze ty si tu anonymne, nikto ta na rozdiel od ukr. nepozna a mozes si tu vymyslat co chces, pricom mas mozno 15rokov doma cumis na segala a sem sa chodis ventilovat. Podla toho co tu pises zjavne ani netusis co to aikido je ... nemas ani zakladne znalosti, nepoznas techniky, terminologiu, nechytas sa na kopec veci ... predpokladam, ze cele tvoje aikido je cca jeden mesiac treningov pred xxx rokmi. Sere ta to a preto mas potrebu sem pisat o aikide. Kto aikido fakt cvici nema potrebu o nom pisat ako ty. A vyvediem ta z omylu, ale nie je pravda ze aikido su vsetky techniky, ktore teba napadnu - no nie su, to si si zle vymyslel. Takze tym, ze niekomu dam prednu, zadnu, predny hak a on si lahne asi moc nikomu nedokazem, ze som dobry v aikido.
Takze najskor by som ti poradil aby si sa prihlasil do nejakeho klubu aikido zopar rokov sa tomuto umeniu venoval a potom sa mozeme o tom trebars aj porozpravat ak budes chciet. Ak potom spravis niektoru z nage ci kaitenage technik a pod. ako reakciu na utok a budes uspesny obhajis SVOJE aikido. Super nie ?![]()
![]()
ukropcany píše:Počuj, Ty si fakt úplne vymletý - najpr chceš sparing a potom píšeš "fight". Sparing je pre mňa tréning, "bojovať" nemám žiadny záujem, pretože keby to mal byť boj, tak si buď istý, že by som si chrániče nedal, lenže to nepotrebujem, pretože chodím do práce a nemienim namiesto toho chodiť po doktoroch s roztlčenými rukami a nohami... chceš fight? Tak prídi 10. decembra do Zvolena, či kde sa to koná ten amatérsky turnaj a môžeme dať "fight". Hmotnostný rozdiel asi riešiť nebude nutné, snáď to dovolia...
Seraph píše:Nedá mi to, abych se nepřipojil - Tiger, ty si fakt myslíš, že po třech letech cvičení Aikido jsi jej celé pochopil? Jestli ano, tak ani nevíš, jak moc se zesměšňuješ. Nezpochybňuji tvoje bojové schopnosti, třeba se umíš fakt dobře mlátit, ale o Aikidu víš zatím prd.
Miro píše:Tiger,
rad by som Ta potlapkal po pleci a pochvalil, aky si dobry a ze to co robis, je aikido. Ale nie je, ani v najmensom. Aikido ma svoju vlastne principy a z nich je odvodene vsetko ostatne. Jednym z tychto principov je neutocenie (a ak uz chcem utocit, neutocim priamo, ale vyprovokujem supera, aby on zautocil on a ja pouzivam principy aikida). Takze ak utocis (a navyse do toho pleties box, streetfight a kadeco), s aikidom to nema nic spolocne. Navyse, na aikide samotne techniky nie su az tak podstatne (pretoze su odvodene z onych principov). Co je naozaj podstatne, je stav mysle - a o tom, bohuzial, nemas ani paru. Bohuzial musim dat za pravdu Tvojim oponentom, ze aikido si nikdy nerobil, ci spravnejsie - vobec nepochopil.
Miro
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník