kyokushinkai vs. svet (pro Low)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Jendis » pát 25. lis, 2005 14:12

Celá tahle debata se zvrhává úplně do pryč...je fakt,Lowe,že bys možná svoje příspěvky měl formulovat jinak-včera Ti to celkem šlo :wink:

Co se týče "dohadování se" o tom,či onom....takhle slovně to stejně nejde.Já osobně věřím,že by stačilo jednou jedinkráte zajít na trénink třeba k psvobodovi,Angusovi,Pucmazovi(nebo třeba k H.Steklému 3.dan JKA,chodí prohánět thaiboxery a taky je hodně šikovnej(neviděl jsem na vlastní oči,to je pravda,ale mám to z hodně dobrého zdroje)) a možná by sis názor poupravil....ale jak už jsem psal někde vejš,to není v silách jednotlivce objet veškeré kluby....tohle je začarovanej kruh a ty řeči okolo jen budí vášně.....každej má svůj náhled na věc a nějaká debata na netu ho jen tak nezmění :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 25. lis, 2005 14:25

Low: jó zajeď k nám do Jihlavy, je tady 5 šotokanů a vůbec tady by se ti líbilo, Jihlava je malá, ale je tu minimálně 15 škol bojovejch umění pár metrů vod sebe na který si hned letmo vzpomenu a některý jsou i tak tredžik že nevíš jesi se máš smát nebo brečet :wink: Teda chlape tady by sis měl s kým povídat, fakt :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 25. lis, 2005 14:46

To je fakt..... :wink: :lol: :lol: (akorát,Harutomo,ty počty jsou trošku nadsazený,ale jinak věřím,že někde by se mu fakt líbilo.....)
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 25. lis, 2005 14:59

Low, docela mě rozesmály tvoje překvapivé názory, ve 20 letech a po půl roce cvičení víš přesně, že kata je na hovno. Něco ti řeknu. když někdo tvrdí, že kata je na hovno, tak akorát ukazuje jak je blbej a nerozumí ničemu. Když něčemu NAPROSTO nerozumím a nic mi to neříká, je vždycky lepší být radši zticha, takhle se jenom zesměšňuješ. Schází ti při tvém mládí trochu soudnosti a pokory. Celé asijské bojové umění je založeno na stínovém boxu, ale LOW odněkaď z české prdele to ví líp, je to všechno na hovno(protože to cvičil někde půl roku u nějakého Čecha). Můžeš laskavě prozradit, co teda NENÍ na hovno?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Low

Příspěvekod pavela » pát 25. lis, 2005 15:02

Sorry ale ty evidentně naprosto netušíš CO to je kungfu, co to je kata, co to je stínový box, prostě máš o tom zjevně stejné povědomí jako Hurvínek o válce, takže je naprosto směšný že se o tom vůbec bavíš a divím se, že lidi jako PM s tebou ztrácejí čas...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pát 25. lis, 2005 15:06

Řek jsem že kata je nahovno ? Samosebou je taky cvičim.

Ptal jsem se Anguse co mu to dalo.

"Snažil jsem se Ti vysvětlit, že Ti to nejde vysvětlit, protože to nejsi schopen pochopit. Chápeš? "

A seš si jistej že ty to chápeš?
To je to co se mi líbí na MT a podobnejch věcech, nic co by člověk nepochopil tam neni.

Věřim že nějakej p.Steklý prohání thaiboxery. Ale není jeden člověk trošku málo?
Postav do řady všechny thaiboxery a proti nim všechny karatisty v čr. Karatistů bude možná víc, ale stejně jim to nepomůže :)
To je to karate, ne jednotlivý kluby který možná za něco stojej.

V shotokanu je hodně velkej důraz na kata. No zajmalo by mě kolika z nich to k něčemu je. nechci spekulovat..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pát 25. lis, 2005 15:16

já nemluvim o kata v souvislosti s opravdovym karate jako cvičí třeba pucmaz ale v souvislosti se sportovnim Shotokanem , Goju-ryu atd.. Spousta lidí tam cvičí kata, protože to prostě je karate ale ani nevědí k čemu to je. To je pak asi tak na úrovni freestyle sestav.Neboli k ničemu.

Pavela: kung-fu sem už neple«.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 25. lis, 2005 15:16

Jendis: 2xJudo, Box, KickBox, Thai Box, 4x Karate, Hungga, KOBUDO, KIHARADO, SCARS, TAIJI, WT(jen 3 lidi), Řecko-římskej zápas, Monster a jeho ultimáta :) , to máme celkem 17 skupin různých BU a různých úrovní co mě zrovna z fleku napadlo, tedy počty byly poněkud podsazené :D
Do toho jsem ještě nezapočítal 3 školy historického šermu, jak říká brácha, dobrej šermíř každým třetím pohybem eště aspoň kopne :wink:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 25. lis, 2005 15:24

jendis: abych nezapoměl Capoeiru. Čumím jak péro to je celkem 21 klubů bojovejch umění + 2 Falum Gungy který by nás zahladili i jen pohledem :wink: To je snad každej 5 Jihlavák velkej objovník :lol:
Low: životní příležitost!
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pát 25. lis, 2005 15:29

No jediný co se mi tam líbí je thaibox a ultimáta.. o ostatní bych ani nezavadil :o) leda by ten thaibox byl levej a kickbox super a aspon lowkick tak mozna jeste o kickbox.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 25. lis, 2005 18:33

No..to nejsou školy hist.šermu.....ale skupiny,a některý ty "kluby" já nepočítal za regulerní,jen si parta kamarádů chodí zacvičit...ale to je fuk..... :wink:

Thai box v Jihlavě???Kde????Já vím o Třebíči,ale v Jihlavě ne..... 8O
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

no comment ...

Příspěvekod SnEk » pát 25. lis, 2005 19:32

:D :D :D ... Low jsi svyma prispevkama fakt k smichu ... ted sem to pomalu procital od zacatku do konce a jen se bavim jenom v tomhle threadu jsi asi 3x pootocil kdyz ti nekdo vysvetlil ze jsi uplne blbej a placas nesmysly.
... nez tu budes vubec neco dalsiho psat tak si precti co si uz napsal. Protirecis si jen o par prispevku dal. Divim se ze se nekoho bavi ti furt dokola vysvetlovat to samy. Pises tu jak 14 letej pubertak co pise jen proto aby !neco" psal.
:D :D :D
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 25. lis, 2005 20:26

Jendis: nevím jak je tu dlouho, ale už před půl rokem tam kluci metaly dost obratně lowkicky. Vede to tejpek misím Fejt co má i boxery, podle mě to je spíš box a on se prostě naučil někde i hezky kopat. Ale v některejch věcech s ním nesouhlasím, prej je blbý kopat mezi nohy protože "tě může napadnout chlap s malým camprdlíkem", ó bože tadle hláška mi opravdu zlepšila den :lol: Jsem rád, že je vede kluk co má smysl pro humor.
Co se týče šermu, tak Bubla učíval dobře a to co doma brácha procvičoval dávalo smysl, dokonce měli podobnou práci nohou jako máme v hungga, vážně, to co cvičím doma jako rozcvičku von si jel s mečem jako práci nohou :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 25. lis, 2005 21:00

Harutomo_Yasumizu píše:Co se týče šermu, tak Bubla učíval dobře a to co doma brácha procvičoval dávalo smysl, dokonce měli podobnou práci nohou jako máme v hungga, vážně, to co cvičím doma jako rozcvičku von si jel s mečem jako práci nohou :lol:

Aspoň vidíš,jak je všechno provázaný.... :wink: :lol: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pát 25. lis, 2005 21:10

SNek: tak napis taky neco at se zas pobavim ja? co cvicis? :o)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pát 25. lis, 2005 21:12

snek:
nepootocil jsem v nicem. porad si myslim

a) shotokan,sportovni goju,wado,shito jsou styly na *****
b) kungfu v cr je na ******
c) kata ve sportovnim karate je na ******

:wink:

mozna jsem otocil jen v tom ze uz si nechavam spousta veci pro sebe.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » pát 25. lis, 2005 22:53

Ve dvaceti vědět najisto,bez vyzkoušení,to,co jsi zde prezentoval-chlapče,ty jsi minimálně nadčlověk nebo polobůh....Všechno,co uznám za sračku,je sračka,všechno,co uznám za dobré,je dobré.Já tě chápu.Z pohledu svých dvaceti let ani nemůžeš mluvit jinak.Napiš ještě nějaký svůj rozum.Chci se smát.
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » pát 25. lis, 2005 23:46

LOW : nenech se zastrasit, mas me sympatie :wink: 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » sob 26. lis, 2005 16:59

player píše:LOW : nenech se zastrasit, mas me sympatie :wink: 8)

proč?? máš snad taky takové omezené názory??
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 27. lis, 2005 14:27

Sai : no ja sem omezenost sama...jako Low ma co dohanet, sem zvedavy esi me trumfne,esi to dotahne tak daleko,ze i samotny guru z nejmenovaneho gymu na nej verbalne vybehne :D

Ukropcany : zdravicko;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně