marvin píše:adho -ukludni se hosiku - nikto se nepere.
Alebo vies co - Bez si ho honit inam - tu uz nic vzrusujuce nenajdes.
Tiger píše:a tiez si nezabudnite pozriet vsetky segalove filmy aj tam je aikido v praxi.
Tiger píše:...... Aspon vies ze ked niekto chce tak ublizi aj bez BU. Staci len aby sa jednalo o fyzicku prevahu a to dalsie uz pride samo.....
Tiger píše:.... Niekedy trenujem aj s RealA. Ku Stevovi som chodil s RealA. ......
Tiger píše:RealA je moj kolega. Takze nie je to ta ista osoba...!!
tiger píše:...Mam na to svoje dovody o ktorych ti nebudem hovorit. Ale bolo to cielene (Real) a viem za akym ucelom. Takze toto ta nemusi trapit. Uz som spomenul ze som na fore a nie na spovedi..........
tiger píše:. Povedz mi co je podla teba AIKIDO. V beznom zivote sa snazim konfliktom vyhybat - to tiez nie je Aikido ? ....?
tiger píše: Len slaby vtak nemoze vyjst zo svojho hniezda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tiger píše:...To este uvidime kto sa poserie . ...
tiger píše:Neviem o com tocis jasne vies ze ma usporiadatel (vzhladom na moje poziadavky) nevpustil tak neviem o com tocis. Dokonca neakceptoval ani to ze nepatrim pod ziaden klub. Takze tvoje poznamky si nech pro sebe. Pokial viem tiez si si moc nezabuchal. Chyba organizacie?:?
Ha cisto amaterska zalezitost. Mimozenstania vo vestickach sa otukavaju.
Maj sa kamo.
Mozno sa uvidime v BB
ukropcany píše:Tak si mi mohol naložiť aspoň súkromne, už keď som tam bol, nie?![]()
![]()
![]()
Jo, som si nezabúchal... niekto v mojej váhe neprišiel... a tak sme sa celý klub tešili, že «a konečne spoznáme... a Ty nič... určite by si bol viac ako rovnocenný súper... len tie posrané vesty... sakra... nu što... keď prídeš v marci do blavy, dostaneš ma k dispozícii bez vesty...![]()
![]()
![]()
...a Bystricu mi nesľubuj, každému je jasné, že si sa zosral...
kurt78 píše:tiger píše:Neviem o com tocis jasne vies ze ma usporiadatel (vzhladom na moje poziadavky) nevpustil tak neviem o com tocis. Dokonca neakceptoval ani to ze nepatrim pod ziaden klub. Takze tvoje poznamky si nech pro sebe. Pokial viem tiez si si moc nezabuchal. Chyba organizacie?:?
Ha cisto amaterska zalezitost. Mimozenstania vo vestickach sa otukavaju.
Maj sa kamo.
Mozno sa uvidime v BB
to su keci!!!! pochybujem , ze si s nim vobec volal /s kym konkretne??/, s tym este nikdy nebol problem, ze niekto nepatri pod nejaky klub sa napise k nejakemu a je to..,
a kto ta tam nechcel pustit? kazdy mohol prist... keby si nasiel odvahu urcite by si prisiel a minimalne sa ospravedlnil, a zavolal nas na pivko, ale ked chces struhat frajera
a INTELYGENDA --sam seba prezentujes...
ukropcany píše:Ty máš pocit, že sa s ním dá baviť?Jendis píše:...a přitom by stačil jen pokec u pivka....z oka do oka......![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník