4RUNNAR:
1. Neříkal bych tomu přehnaná reakce - na jiných fórech bys to možná schytal jinak. Nicméně, pokud se tě dotklo označení "vůl", nahrazuji ho termínem "ne zcela správně jednající uživatel, na kterého se ale nikdo nezlobí"
2. Asi nedokážu vysledovat tvé myšlenkové pochody, ale co má proboha co dělat můj učitel s tím, že jsem si dovolil reagovat na tvůj x-megabajtový posting?
3. Přirovnávat mne a mého senseie k těm "postavičkám" mi přijde jako mnohem větší urážka, než nazvat někoho volem (to bylo možná neslušné, ale ne neopodstatněné). Pokud jsi ochoten se za to omluvit, omluvím se za toho vola. Díky za to, že jsi mi chtěl dát lekci ze slušného chování (a přitom mě nezranit), ale za tohle bys potřeboval lekci sám.
4. Tvou výzvu nepřijímám ani nebudu blábolit - prostě na to nemám (to klidně přiznám, i když tě neznám). Mohl bych tu tvrdit (pravdivě), že to není můj styl řešení konfliktů, že nedělám BU kvůli tomu, abych mohl napráskat kdejakému machrovi a že se nervu s každým, komu nesednou moje způsoby, ale nebudu mlžit - prostě si nemyslím, že bych na tebe stačil.
5. Čistě akademicky - proč si myslíš, že na mě stačíš - přečetl sis, že jsem začátečník nebo jsi takový geroj, že stačíš na každého?
6. Každý jenou najde svého mistra...