RBR - asi to vezmu odzadu :
Pes tu zdech ,o to nic

,a ze by diskuse sklouzla k vzajemnemu napadani - no i kdyby ,nejsme decka ,ale zajem o to taky nemam.
Ze tu zatim nikdo nenapsal nic ,co bys uz neznal?Mozna je nacase najit rozdil mezi pojmy znat a rozumet
Buh nejsem ,pisu na internetu misto abych to nechal nejakyho troubu v zupanu tesat do kamene.Taky si ,prosim ,vsimni ,ze moje prispevky nezacinaji :"Slyste ,co pravi Roza o.........."
O elementarnich principech jsem se zminil tak ,jak si to zatim vyzadovala nase diskuse a jeji uroven ,naopak jsi to ty ,kdo je od zacatku nezohlednil.
Nerad bych odbihal od tematu ,takze snad ze bychom to tu nejak uzavreli ,a pak klidne muzem nakousnout neco z temat ,kteras nadhodil.
Tak at s tim pohnem :
Tak jak jsi nastinil teoretickou situaci ve svem prvnim prispevku ,nelze z ni vytahnout pouze jednu cast ,jax napsal .Na zaklade takoveho rozboru nelze ziskat zadny relevantni zaver ,pokud chces obhajit sve zavery z prvniho prispevku ,tak presne to ,co nesmis udelat ,je pominout zakladni principy.
Ja odmitam se nadale ucastnit diskuse , ktera zahrnuje fyzikalni vzorecky jako argumenty - na problematiku (konkretni akci) jako celek jsou neaplikovatelne ,pri rozlozeni na mensi celky ,na ktere by se daly teoreticky aplikovat ,se zase vytraci smysl celku.
O fyzikalnich pojmech se asi diskutuje na jinych servrech.
Propojenost biomechaniky a klasicke fyziky s BU je sice hezka vec ,ale v tvem pripade se mi trochu zda ,ze jdes na komara s kladivem
Jak to ty myslis s hmotnosti ,jsi mi tedy vysvetlil dostatecne
To ,ze se po celou dobu hmotnost tela ani nohy nezmeni ,opet neni relevantni fakt pro tuto diskusi ,co se totiz MENI ,je mira zapojeni telesne vahy z urciteho smeru do urciteho bodu v urcity moment.A pokud tohle vsechno vis(coz ocekavam ,ze mi napises) a presto jsi to z teorie vypustil ,abys mohl teoretizovat o casti problemu,ktery je bez tohoto nepodstatny ,prijde mi to trochu jako masturbace....
Jak se projevuje vyuziti vybusne sily zapojene do pohybu?Odpaluji tvuj vysoky lob: dramaticky se snizuje zavislost narustu rychlosti na delce drahy pohybu a casu,jax ji nastinil ty v jedne ze svych teorii.Smec.
Neni nutna 2metrova trajektorie k dosazeni takove rychlosti ,ktera by v konecnem soucinu ,podle tebou nastinenych teorii ,mela dostatecny efekt pri dopadu.Prubeh jakekoliv akce se tim tedy meni.
Stale si myslis ,zes tu zatim prispel argumenty ,ktere by potvrzovaly tvuj diskutovany prispevek - 2 borci atd????
Roza