No jen jsem chtel upozornit na ty, co do posledni chvile pred pouzitim nuz skryvaji nebo tasi "na posledni chvili".S474N píše:Tak toto se da ovsem aplikovat na cokoliv. Taky tu muzeme zacit debatovat stylem - "stejne kdyz te vezme potaji zezadu nasadou od lopaty, tak ti nepomuze BU/pistole/cokoliv jineho".
Sumo píše:S474N píše:koblih: a na co jako upozornujes? Pokud to ma takto nekdo pripraveno, tak mas proste smulu a stejne s tim nic neudelas.
Naozajstny majster bu dokaze vycitit vrazedny zamer...
Jo, myslim že takovej advokát se eště nenarodil, aby tě z toho vysekal na přiměřenou vobranuNAIA píše:Jasně že joAle pak je trapas když se splete podá si někoho u koho "vycitil vražedny záměr" a on žádný neměl
player píše:S474N : smankote...da rozum,ze kdyz na me nekdo vytahne kudlu a ja budu moc vzit do ruky cokoliv,cim bych se lepe ubranil nez holyma rukama/nohama,tak to udelam:)Tady se ale resila varianta,kdyz se neni braniti jinak nez prave holyma rukama.
Jen tak informativne,ty u sebe nosis premanentne strelnou zbran,obusek ci slzak?
ukropcany píše:®ijem si šťastným životom, že nemusím všade nosiť nejaké prebytočné železo...
raduz píše:lepsie je zbran nosit a nepouzit, ako nemat a potrebovat![]()
Dnes je na trhu velky vyber kratkych gulovych zbrani a pre caste (kazdodenne) nosenie si treba spravne vybrat zbran + doplnky. Potom sa to v pohode da.
Este je otazka, ci to clovek staci "vytasit" - ale to je len otazka treningu...
S474N píše:Samozrejme, tvrdim, ze se zbrani je to jako s kondomem - "lepsi mit u sebe a nepotrebovat, nez nemit a potrebovat".
Na kazdodenni noseni si staci vybrat lehkou zbran + pouzdro s padlem a clovek o ni ani nevi (ja sam mam kombinaci GLOCK 19 + Fobus GL-2). Samozrejme clovek nesmi zapominat na trenink, ale to chce trenovat se vsemi zbranemi.
NAIA píše:For S474N: Je to padlo dobrý? Mě se zdá že má dost vůli když tasíš. Mám radši klasickou Dastu.
Panda píše:2 S474N-Na druhou stranu kdyby všichni byli jako ty tak je ti k ničemu, ale to je spíš filozofická debata
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník