sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Rimmer » úte 10. led, 2006 20:53

ikdyž neska sem se byl podívát na pRědnášce z algebry na Matfyz a když sem místli slečny viděl tak bych se proti nim bil do roztráhní....Brrr :)
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. led, 2006 21:14

Rimmer píše:ikdyž neska sem se byl podívát na pRědnášce z algebry na Matfyz a když sem místli slečny viděl tak bych se proti nim bil do roztráhní....Brrr :)

podivat jo? to mi pripomina muj pristup ke studiu.. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » úte 10. led, 2006 21:17

no já sem z elektra a chtěl sem vědět okolik maj v prváku težší matiku:D ale to už hooooodně OT....
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 10. led, 2006 21:30

Rimmer píše:nejsem si tak zcela jistej jestli bych se chtel branit:D:D:D
Možná chtěl. Určitý procento znásilnění končí vraždou (teda - jistej si sem u znásilnění žen a dětí, a u znásilnění muže mužem - blef).
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 10. led, 2006 21:48

... a to právě posouvá rady typu "nebraň se a nedráždi" trochu jinam. Magor tak chce svuj čin jakoby smazat ze světa.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » úte 10. led, 2006 22:09

hele ale myslim, že by většina přestala zabíjet kdyby jim oběť padla kolem krku a škytala blahem:D:D:D

Nebylo by potŘeba zahlazovat důkazy:)
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 10. led, 2006 22:31

Rimmer: No možná trochu. Tahle "technika" se spíš hodí na zastrašení. Ale nejde vo zahlazování důkazů ale vo zmagořenej mozek. :cry: Smazat ze světa - smazat ze svý nemocný mysli. :cry: Pomstít se voběti za to že mu dala příležitost. :cry: ®e ho k tomu donutila samou svou existencí :cry: Je to všechno hrozně smutný :cry:

No a nakonec "poškozená" prej pachatele neumí identifikovat vo moc víc než její mrtvola. :cry: A navíc "poškozená" donese tu svou "hanbu" na policii s menší pravděpodobností než že se její mrtvola najde.
Naposledy upravil jox dne úte 10. led, 2006 22:35, celkově upraveno 1
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » úte 10. led, 2006 22:33

Rimmer píše:ikdyž neska sem se byl podívát na pRědnášce z algebry na Matfyz a když sem místli slečny viděl tak bych se proti nim bil do roztráhní....Brrr :)

byl si na spatny prednasce. Ja jsem matfyzak a spoluzackam naopak nadbiham :D
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Rimmer » úte 10. led, 2006 22:46

hehe jestli si myslíš, ®e na elektrice to je lepší tak ne:D btw nezklamali ste mě:) přednášející chtěl zopakovat inverzní matici a vyzval studenty ať mu řeknou 4 čísla do matice 2x2:) a jeden mu řek "e" a druhej "12/7" :d:D:D
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 11. led, 2006 10:48

No, tak jsme se dostali až k perverzním maticím (nebo jak se to jmenuje :D ), jen Andromeda na jasně položenou otázku ohledně zdroje svých dovedností neodpověděl. OK, jedna chybějící věta je výmluvnější než těch x tisíc slov apologií, které tu vyhroutil. Tím by to šlo asi uzavřít.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » stř 11. led, 2006 10:55

Ale já nechápu proc se stydí;) je tu sice pár lidí kteří jsou apriory ptori nemu...ale pode me je tu spousta lidí kteří o to, fakt nic neví a sou zvědaví:)nechápu proč se stydí za svý učitele...každej je musí mít, protože uČenej z nebe nespad
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 11. led, 2006 10:59

O autorovi NIN TSUN DO COMBAT Jaroslavu Polákovi:

Bojovým uměním se věnuji od svých 12 let (Judo v Liberci a Ústí nad Labem, karate v Ústí nad Labem - do 19 let). Po službě v armádě a revoluci v roce 1989 jsem se věnoval nově pronikajícím stylům, především Ninjutsu. Kolem roku 1990 jsem začal poprvé vyučovat veřejnost. Brzy jsem vycítil, že Ninjutsu má sice nesmírný potenciál, ale zastaralý přístup a vedení výuky. Tak jsem nechal během tréninků volně plynout techniky a pohyby ve volném souboji a hledal fungující cesty. Inspiroval jsem se přístupem slavného filmového bojovníka Bruce Leea a podle myšlenky jeho stylu boje JEET KUNE DO jsem začal budovat NIN TSUN DO - cestu kombinace NINJUTSU a VING TSUN KUNG FU.

Tohle jsou jediny druhy BU, ktere p.Polak na svych strankach uvadi. Ve svym poslednim prispevku nas odkazuje na minule prispevky z tohoto fora, ale tam nic o VT/ WT neni...nemam absolutne nic proti p.Polakovi ani NTD, jen me proste zajima u koho WT trenoval uz z toho duvodu, ze se ruznym druhum WT venuji cca 6let.
Naposledy upravil toddb dne stř 11. led, 2006 11:02, celkově upraveno 1
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » stř 11. led, 2006 11:01

jj to sem si taky nekde precet...ale nikd esem nenasel u KOHO se ucil...napr jestli se ucil WT u Láoše Kotlára tak to mnohé vysvětluje:D
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 11. led, 2006 11:04

Rimmer píše:jj to sem si taky nekde precet...ale nikd esem nenasel u KOHO se ucil...napr jestli se ucil WT u Láoše Kotlára tak to mnohé vysvětluje:D

na to jmeno jsem narazil v nakym diskuznim foru...kdo to je?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » stř 11. led, 2006 11:12

Clapci ,prestoze Androsovi nemuzu prijit na jmeno ,tady se ho musim malinko zastat - a fakt se mi moc nechce - ,abychom byli alespon trochu objektivni.
Ono tu totiz tech fooor o nem a s nim a proti nemu bylo povicero ,vetsinou velmi obsaznych.A on to tam skutecne psal.Tudiz se mu moc nedivim ,kdyz tu kazdy pulrok prijdou novi lidi s touhle otazkou ,ze uz na to kasle.
Zkusenosti s wingchunem cerpal pod tehdejsi skolou EWTO ,vedenou ze zacatku 90.let p.Rzounkem.

Pisu to v dobre vire ,Andromedo ,doufam ze jsem to nejak neprekroutil.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 11. led, 2006 11:13

Proctete si starsi thready, tam se dozvite, ze p. Polak se naucil Ninjustsu z videokazety a WT/WCH se nikdy neucil, jen se tim nechal inspirovat :)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 11. led, 2006 11:19

A ktery thready to jsou? rad si je proctu..
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » stř 11. led, 2006 11:29

toddb píše:
Rimmer píše:jj to sem si taky nekde precet...ale nikd esem nenasel u KOHO se ucil...napr jestli se ucil WT u Láoše Kotlára tak to mnohé vysvětluje:D

na to jmeno jsem narazil v nakym diskuznim foru...kdo to je?
Je to bejvalej karatista(a někde sem čet, že i úspěšnej...) a ten vydal knihu o WT...která je v naprostym rozporu s tim co sem si kdy o wt přečet, dověděl se nebo se naučil....je to prostě takový podivný karate kde se sem tam oběvý naznak pozice z WT...ale je to fakt hrůza...tady je o něm článek: http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... cle&sid=65
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » stř 11. led, 2006 11:40

jinak pokud sem ty informace o ucitelých prehld tak to furt nevypodvída o 15.letejch instruktorkach z rokem praxe....
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Sebeobrana pro zeny na jujutsu.cz

Příspěvekod Makoto » stř 11. led, 2006 12:13

Zdar panove, spustili jsme nove stranky, ktere jsou venovane i Sebeobrane pro zeny. Podivejte se na ne a dejte mi vedet, zda-li jsou nejake vyhrady. Jsou tam i ukazky ze zaverecnych hodin a mohu rici z vlastni zkusenosti, ze jsme nic nehrali a po skonceni jsme vypadali jak ze SM salonu. A kdo neveri, tomu neni pomoci :-) BTW, proto jsme chteli kurzy poradat pouze jednou rocne, protoze nechat se mlatit a kopat do kouli od zenskejch nepatri mezi nase konicky :-) Jo a jeste ten sajt: http://www.jujutsu.cz. Ocenim vase nazory.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...