To Fireball, ok, dík za osvětlení jak si to myslel.
To Skateordie, tady bych si dovolil nesouhlasit, bez ohledu nato co se učí v Kapapu, tak ani v BU nikdy nejde o techniku, ale princip, techniky můžou být různé, pohyb těla a další věci, ale princip je to hlavní, aby to fungovalo, měl jsem občas při cvičení BU pocit, že ta technika je prostředek, který tě dovede k pochopení toho principu, ale je to jen názor laika, tak mě hned někdo slovně neroztrhejte

.
Tak jsem po cvičení s Láďou, jsem ještě nadšenější než minule, praskla další bublina-iluze o reálném boji a určitě ještě hodně bublin praskne. Minule jsem tu slintal něco o boji s nožem, tak to nebyla taková síla, jako dneska, věnovali jsme se noži tak 45 minut, dneska jsem fyzicky pochopil proč je nůž tak nebezpečný, nebudu tady popisovat principy, ale kdyby při studiu jednoho druhu principu, dneska neměl Láďa jakýsi cvičný nůž z nějakého tvrzeného molitanu ale například dřevěný, tak jsem čekatel na hospitalizaci v nemocnici, dneska jsem, obrazně řečeno, bojoval o život proti noži, zase super psychologie, principy, prostě super, jednoduché a účelné, s tím bojováním o život to myslím fakt vážně a bez nadsázky. Musím Láďu vyzdvihnout, když si při opakovačce minule probraných úderů, loktů, kopů, všiml jak blbě dýchám, tak se zastavil a cvičil jsem s údery dýchání, dokud se to trochu nespravilo. Jinak jsem jel dneska zase odzbrojovačku, ale tentokrát se už střílelo airsofťáckým Glokem do mojí kebule na které jsem měl přilbu

. Takže ty odzbrojovačky samozřejmě fungují, ikdyž mi přilba nastavila tak dobré 2 cm, tak jsem v pohodě odzbrojil a střela letěla do prázdna pokaždé a střílelo se dost dlouho, k tomu se zas naťukly další principy, takže se těším na další cvičení jak malý Jarda.