toddb píše:36.komnat jsem videl pred lety...vcera jsem si ale pustil Zradu a pomstu...
Raptor píše:toddb píše:36.komnat jsem videl pred lety...vcera jsem si ale pustil Zradu a pomstu...
Zrada a pomsta dobrý, ale Úder otevřenou dlaní, to je teprve lahůdka ...
toddb píše:To jo, taky se mi libi vic, ale ten doma bohuzel nemam..nicmene jsem na stope Sogunovym nindzum..
Raptor píše:toddb píše:To jo, taky se mi libi vic, ale ten doma bohuzel nemam..nicmene jsem na stope Sogunovym nindzum..
Dobrej vkus ... onehdá jsem ©ógunovy ninje stáhl, abych se na ně po letech zase podíval ... byla to dost dobrá sranda
Ovšem co je vůbec nářez je Severokorejskej film Hong Kil Dong = Mstitel s píšťalou. Tam jsou ninjové ještě větší frajeři než ve všech japonských filmech, a to je co říctJsou tam nesmrtelný hlášky - jedna za všechny:
První chlápek (mluví o ninjech): ©li jsme za nimi, ale najednou zmizeli. Jako když se propadnou do země.
Kil Dong (aka Mstitel s píšťalou): Vážně?
Další chlápek: To je hloupost. Všichni nemohli zmizet. Určitě se bál, takže měl ze strachu vidiny.
První chlápek: Viděl jsem to ... Viděl jsem to na vlastní oči.
Kil Dong: TO BY ZNAMENALO, ®E OVLÁDAJÍ TAOISMUS!
Muhehehehe
dík mrknu se po tom:)Mik píše:Pod českým nážvem to byl myslím Gigant Shaolinu od společnosti Intersonic. Originální název a ani anglický překlad bohužel nevím. Ale mám doma originálku. Je to už dost starej film. Určitě se tu najde někdo, kdo bude znát originální název.
Raptor píše:toddb píše:To jo, taky se mi libi vic, ale ten doma bohuzel nemam..nicmene jsem na stope Sogunovym nindzum..
Dobrej vkus ... onehdá jsem ©ógunovy ninje stáhl, abych se na ně po letech zase podíval ... byla to dost dobrá sranda
Ovšem co je vůbec nářez je Severokorejskej film Hong Kil Dong = Mstitel s píšťalou. Tam jsou ninjové ještě větší frajeři než ve všech japonských filmech, a to je co říctJsou tam nesmrtelný hlášky - jedna za všechny:
První chlápek (mluví o ninjech): ©li jsme za nimi, ale najednou zmizeli. Jako když se propadnou do země.
Kil Dong (aka Mstitel s píšťalou): Vážně?
Další chlápek: To je hloupost. Všichni nemohli zmizet. Určitě se bál, takže měl ze strachu vidiny.
První chlápek: Viděl jsem to ... Viděl jsem to na vlastní oči.
Kil Dong: TO BY ZNAMENALO, ®E OVLÁDAJÍ TAOISMUS!
Muhehehehe
Raptor píše:Wu lin zhi
Úder otevřenou dlaní
Deadly Fury
Pride of Dong Fang Xu
http://www.imdb.com/title/tt0200292/
inal píše:V P2P sítích se to ještě šíří pod názvem The Honor of Dong Fang Xu. Mimochodem, nevíte někdo, kde by se k tomu dali sehnat české titulky?
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků