BTW Pořád nechápu jaký jiný důvod než svýšení návštěvnosti Vašich stránek může mít tato diskuze

Trochu OT, ale nedá mi to zeptat se. Myslíš si Andromedo, že to je to nejlepší co pro ty děti můžeš udělat? Narážím teď na šikanu. ®e těm dětem řekneš, jak se se bránit násilí za použití fyzické síly? Myslíš, že to je ten správný vzor chování při řešení problémů, který by si dítě mělo přinést ze školy? A až ho někdy bude šikanovat šéf v práci nebo partner, že to vyřeší stejně? Nemyslíš, že by se tyto děti měli směrovat trochu jinam? Stojí o to učitelé, aby jsi jejich žáky učil jak se fyzicky bránit šikaně a aby si děti tyto problémy řešily samy mezi sebou? Ty když přijdeš do nějaké školy vyučuješ jen ty děti, které jsou týrány? Spíš vyučuješ celou třídu, tedy i ty grázly, co dostanou ještě lepší nástroj na své týrání spolužáků. Já myslím, že tu je prostor spíš pro nějakého sociáního pracovníka, psychologa, než výuku BU ať je jakékoliv. Není to tak jednoduché jen vykrýt a praštit, to problém neřeší, ty děti se dále budou potkávat ve třídě a musí spolu žít dál.andromeda píše:... celá ta stránka, na které to je, je určena teenagerům, kteří se ptají na praktickou sebeobranu v situacích, kdy jsou týráni a šikanováni a školním pedagogům, kteří mohou žákům poradit. Celé NIN TSUN DO je o praktické sebeobraně a začínám u těch, kteří to potřebují nejvíce - u teenagerů a ...náctiletých dívek, které jsou obtěžovány slintajícími úchyly (podobnost čistě náhodná ....).
pavela píše:Celé NIN TSUN DO je o praktické sebeobraně a začínám u těch, kteří to potřebují nejvíce - u teenagerů a ...náctiletých dívek, které jsou obtěžovány slintajícími úchyly (podobnost čistě náhodná ....). Tak já to řeknu teda na rovinu, celé Nintsundo je nikoliv na sebeobranu, je tak akorát na hovno a to tak, že to přímo bije do očí. Bohužel je to tak, nehodí se to než k vydělávání peněz a oblbování teenagerek a učitelek.
andromeda píše:Můj názor je jiný. A na svých stránkách prezentuji svůj názor. A nezaměňujte několik lidí (byť by jich tu proti mě bylo i několik set) s celou veřejnosti desetimilionového národa.....
Shrnuji dosavadní příspěvky :
(...)
Ostatním děkuji za názory, některé mi umožňují opravit chyby, většinou si ale jen nastavujete zajímavé zrcadlo. Jen tak dál...
Ježíšmarjá, co ještě horšího může přijít. To je hazardování se zdravím všech tady. Infarkt nehrozí ale umřít smíchy bych teda mohlandromeda píše:pavela píše:Celé NIN TSUN DO je o praktické sebeobraně a začínám u těch, kteří to potřebují nejvíce - u teenagerů a ...náctiletých dívek, které jsou obtěžovány slintajícími úchyly (podobnost čistě náhodná ....). Tak já to řeknu teda na rovinu, celé Nintsundo je nikoliv na sebeobranu, je tak akorát na hovno a to tak, že to přímo bije do očí. Bohužel je to tak, nehodí se to než k vydělávání peněz a oblbování teenagerek a učitelek.
Pozor, aby ti ze mně a z NIN TSUN DO nepraskly žíly na spáncíchStačí, že ubohý Ukropčaný se už přestává ovládat.....
Setři se, protože, to, co je zatím na www.nagual.info, není zdaleka to nejlepší. To se teprve blíží. Abys nedostal infarkt, víš .......
pavela píše:andromeda píše:
Pozor, aby ti ze mně a z NIN TSUN DO nepraskly žíly na spáncíchStačí, že ubohý Ukropčaný se už přestává ovládat.....
Setři se, protože, to, co je zatím na www.nagual.info, není zdaleka to nejlepší. To se teprve blíží. Abys nedostal infarkt, víš .......
Ježíšmarjá, co ještě horšího může přijít. To je hazardování se zdravím všech tady. Infarkt nehrozí ale umřít smíchy bych teda mohl
patrik píše:andromeda píše:Můj názor je jiný. A na svých stránkách prezentuji svůj názor. A nezaměňujte několik lidí (byť by jich tu proti mě bylo i několik set) s celou veřejnosti desetimilionového národa.....
Mně to osazenstvo tady přijde jako docela významný statistický vzorek.
Potrefená husa, ubožák a ukřičenec
Patrik
andromeda píše:patrik píše:andromeda píše:Můj názor je jiný. A na svých stránkách prezentuji svůj názor. A nezaměňujte několik lidí (byť by jich tu proti mě bylo i několik set) s celou veřejnosti desetimilionového národa.....
Mně to osazenstvo tady přijde jako docela významný statistický vzorek.
Potrefená husa, ubožák a ukřičenec
Patrik
Jo, to jo..... to mně takyAspoň jste tu všichni viditelně a pohromadě. To je fakt
S tvými tituly mi nezbývá, než pouze souhlasit.
andromeda píše:Umíš taky něco jiného než urážet a kroutit se jako had medovejandrojde ?
Vnášet světlo do tmy. Rozpoznat hašteřivé hlupáky od tvůrčích lidí. Nenechat si všechno líbit....... Mám pokračovat ?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků