Skateordie píše:to Fireball: ja som akysi dopleteny z tych vsetkych debat, az som si myslel, ze to je niekde v Cesku, sory.
Jendis píše:Fireball píše:...a aj to je problém, pretože to trošku aj bolí,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty seš kůň.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diky za info, to me zacina zajimat. Jsem uz prihlaseny na seminar 25.2. pokud tam pudes muzeme se videtmajkx píše:To Makoto, snažím se příspěvky o tréninku popsat tak jak to cítím a pravdivě, už jsem napsal, že v prdeli jsem byl, hovno jsem tam viděl, takže je možné že někdo by nebyl se cvičením Kapapu spokojený, ale potom ať mě tady slovně nelinčuje, že jel takovu dálku a nebyl spokojen. Píšu ty příspěvky právě proto, že když chtějí přijet lidi z velké dálky, tak ať zhruba ví do čeho jdou, sám vím jaké to je dojíždět za výukou více jak 400 km tam a 400 km zpět. Mimochodem, když se Láďa na konci sobotního tréninku ptal, kdo příjde cvičit i příště, tak všem okamžitě vyletěli ruce jak na povel.
Jinak k tomu, že se něco musí umět snést-bolest, poprad se sám se sebou a že budou modřiny, tak s tím při cvičení Kapapu určitě počítej te všichni. To by ani nebyl reálný systém boje, kdyby si nepocítil jaké to je bojovat s plným nasazením. Já sám jsem byl na tréninku v pátek,sobotu a včera dopoledne, nejen že se cítím jak flákota hovězího já tak po těch trénincích i vypadám. To neznamená že Láďa je nějaký psychopat, právě naopak, dokáže cvičení naplánovat tak, že si sáhneš na okraj svých možností, ale není to tak, že by si měl při tréninku utrpět záměrně nějaké zranění nebo tam padnout úplně na hubu a odneste ho.
koblih píše:Diky za info, to me zacina zajimat. Jsem uz prihlaseny na seminar 25.2. pokud tam pudes muzeme se videt. Ty pravidelne treniky v So jsou uz otevrene pro verejnost? Na webu se pise ze zatim bezi jen pro vojsko.
majkx píše:To Makoto, snažím se příspěvky o tréninku popsat tak jak to cítím a pravdivě, už jsem napsal, že v prdeli jsem byl, hovno jsem tam viděl, takže je možné že někdo by nebyl se cvičením Kapapu spokojený, ale potom ať mě tady slovně nelinčuje, že jel takovu dálku a nebyl spokojen. Píšu ty příspěvky právě proto, že když chtějí přijet lidi z velké dálky, tak ať zhruba ví do čeho jdou, sám vím jaké to je dojíždět za výukou více jak 400 km tam a 400 km zpět. Mimochodem, když se Láďa na konci sobotního tréninku ptal, kdo příjde cvičit i příště, tak všem okamžitě vyletěli ruce jak na povel.
Jinak k tomu, že se něco musí umět snést-bolest, poprad se sám se sebou a že budou modřiny, tak s tím při cvičení Kapapu určitě počítej te všichni. To by ani nebyl reálný systém boje, kdyby si nepocítil jaké to je bojovat s plným nasazením. Já sám jsem byl na tréninku v pátek,sobotu a včera dopoledne, nejen že se cítím jak flákota hovězího já tak po těch trénincích i vypadám. To neznamená že Láďa je nějaký psychopat, právě naopak, dokáže cvičení naplánovat tak, že si sáhneš na okraj svých možností, ale není to tak, že by si měl při tréninku utrpět záměrně nějaké zranění nebo tam padnout úplně na hubu a odneste ho.
Ja cvicim Jujutsu pod Matejem Novakem a brazilske jitsu pod Franco Vacircou. Se Standou jsme se dohodli na seminari FISFO, kteryzto jest bojovym systemem, ktery se uci spec jednotky ve francouzske legii. Vice najdes na nasich strankach (jujutsu.cz v sekci clanky) nebo na strankach Standy Gazdika. Prvni seminar byl minuly rok a dalsi budou urcite nasledovat po jeho navratu do Cech (konci mu smlouva v unoru, takze zacatkem brezna by mel dorazit do Prahy). Ma podobnou koncepci a muzu rici, ze ackoliv trenink byl HODNE bolestivou zalezitosti, take mi hodne dal, co se tyka psychicke stranky...a to nemluvim o technikach. Takze take ho mohu doporucit s klidnym svedomimFireball píše:Zdar. A čo vlastne cvičí a čo ste cvičili s p.Gazdíkom?
Pat
Jasně, v poho. No já prubnu ten seminář a pak se uvidí, taky to mám kousek, proto jsem se ptal na ty pravidelne tréninky, ja su totiž civil, tak nevím zda bych mohl do toho pro vojsko, nebo se už otevřel kurz pro veřejnost. Individuální výuka je fajn, ale myslím, že má smysl, až člověk má o tom cvičení nějakou představu, něco už odcvičil a může se ten čas využít efektivně jen na věci, které jsou nejasné. Jinak je podle mě lepší trénovat s různými lidmi.majkx píše:To Koblih, já se těch seminářů zůčastňovat nebudu, protože je tam omezená kapacita do 12 lidí a klidně mi to nevěř, ale nezůčastním se proto, abych někomu nezabral místo, při mých službách je jednoduší naplánovat si volno na jeden celý víkend. Já mám možnost chodit k Láďovi na individuální výuku 2xtýdně, a když mi to vyjde tak se zůčastňovat pravidelných sobotních tréninků. Jinak ty pravidelné tréninky nebyly myšleny jen pro vojáky, já jsem polda, ale Láďa má mezi vojáky spoustu kamarádů a ti k němu okamžitě začali chodit cvičit hned jak začal vyučovat, takže jestli už je naplněná celá skupina což nevím, ale pokud už je, tak Láďa mi říkal, že tam více lidí přibírat nebude, pouze v případě, že by někdo z té skupiny vypadl, mám dojem že by tam klidně mohla trénovat i osoba s civilním zaměstnáním, ale nevím to jistě, protože na to jsem se ho neptal.
majkx píše: V pátek du zase na individuálku, a pak už každý týden 2x soukromku plus každou sobotu jeden pravidlený trénink s více studenty. .
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník