Moderátor: PC
Skateordie píše:Diki za radu. Asi to vyskusam. Inac kolko priblizne stoji ten sacharidovi napoj a kolko davok sa da z neho pripravit?
Saros píše:nevim jestli to je k tématu, ale co by jste doporučili pokud mě bolí kolena např. z častého dřepování, kdy vzniká tzv ostré koleno a je na něj kladena velká zátěž? Nejvíce to je cítit v místech bezprostředně nad češkou.. tedy asi vazy a úpony horních steheních svalů.. odpověď přestat dřepovat, nebo nedělat ostré koleno.. není řešenímJsem dost sportovní typ, tedy bych toto problémy teoreticky mít neměl.. díky
Skateordie píše:No bolave ich mam bud z toho, ze posilnujem s vlastnou vahou (rozne typy klikov, zdvihov), s cinkami posilnujem iba biceps. Alebo ma bolia z toho, ze dlho udieram do vreca alebo do lap. Preco je dobry sacharidovy napoj? Ked posilnujem, tak stracam cukor zo svalov?
toddb píše:Skateordie píše:No bolave ich mam bud z toho, ze posilnujem s vlastnou vahou (rozne typy klikov, zdvihov), s cinkami posilnujem iba biceps. Alebo ma bolia z toho, ze dlho udieram do vreca alebo do lap. Preco je dobry sacharidovy napoj? Ked posilnujem, tak stracam cukor zo svalov?
No, hele a co takhle si dat po treninku par piv a cigarek a mas regeneraci jedna basen.![]()
![]()
Nee, kecam, mne prijde , ze makas az moc, tedy jestli posilujes vlastni vahou kazdy den+ lapy atp. Znam to z vlastni zkusenosti, kdyz jsem jel kliky a leh sedy kazdej den, tak mi spis prislo, ze se mi po case vykony zhorsovaly. Vzdycky mi pomohlo dat si treba 2-3 dny pauzu a hned to bylo lepsi.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků