Osobne jsem zazil na diskotece u Vystaviste v Brne, kde jsem byl se s kamosi, ze tam byli tri mistni dostz namakani typci, kteri se kolem pulnoci opili zacali bavit tim, ze hodili sklenice od piv mezi tancici lidi, ktere se sem tam rozbily o hlavu nekoho v tom davu. Jedna se rozbila o hlavu typka pred mnou - nastesti to byly ty tenke pullitry. Rikam kamosum, jdem jim rozbit drzky, je nas tady vic -spis pro jejich psychickou podporu (vsechno to byli nic necvicici studenti a evidentne spis knihomolove), at vedi, jak se chovat..Jenze ostatni jako ze si nebudeme delat problemy, ze jsou to znami rvaci atd..Tak jsem jsem si rikal, delam 8 let kung-fu a 3 proti mne zas neni tak moc, ze to zvladnu sam (ach ta tehdejsi naivita ze staleho sledovani Lamacu kosti).
Sel jsem za nima a rekl, at toho okamzite nechaji, ze se mne to nelibi a cekal reakci. Jejich (jak jsem zjistil pozdeji kapo) urval nohu od zidle a mavnul ji po mne, mel jsem stesti, ze jsem nejak udelal uhyb do postoje tygra a uhnul, nacez se do mne z boku pustili jeho kamosi..Napadla mne ovsem spasna myslenka..ustupoval jsem pred udery prvniho a tak nejak vykryval rany tech z boku, na protiutok nebyl cas (a ani jsem nechtel dostat tou nohou (coz je horsi nez teleskopakem))). Takze jsem jeste ustoupil 3 kroky k podiu, kde stal vyhazovac a ukazal mu na toho typka z s tou holi, ze dela jako bordel, vyhazovac se k nemu priblizil a pak jsem, radeji z klubu odesel..Jak mi rekli druhy den, klub pak museli tu noc zavrit, neb onen sef zmlatil 2 vyhazovace a rozbil co slo, jeho kamosi mu vydatne pomahali, az se strhla s temi vyhazovaci hromadna bitka a ac jich tam na ty 3 bylo tak 8, meli co delat..

(druhy den mi doslo, jak jsem mohl spatne dopadnout)
Jeste jsem se s tim typkem potkal pozdeji na jine dissce v Brne, kde dal zrovna hlavicku studentikovi, ze ho slozil, ale tam uz prijelo nekolik vozu Policie a si ho odvezli..
Kazdopadne pak jsem ho potkal jednou v nocni tramvaji, kde si vsichni vysedali, ze nechcou pri jeho agresivite dostat pres drzku. Sedl se vedle mne, ja mu rekl, ze je pekny hajzl a zeptal se ho, co cvici..rekl, ze 3 krat denne dela karate, do toho box a nekolikrat tydne posiluje..pak jsme byli dobri kamos, protoze si myslim, ze to byl v principu fajn kluk, jen trosku agresivni..
Kazdopadne jak NAIA pise, ze byl s 6 kamosi - uz na kamose nespoleham, jedine na ty, ktere znam dele napr. z treninku a dalsich zivotnich situaci a vim, ze se pridaj. Protoze je dost "kamosu", noumu, co daji pocit, ze ma smysl podstoupit boj a pak pomalu zmizi nebo stoji vedle a cekaji, jak to dopadne.