Černej rytíř píše:Milé Kalimero.
Několik dní jsem přemýšlel (a to opravdu nedělám ani často ani rád), jestli na tohle mám vůbec odpovídat, zvlášť, když je mi předem jasné, jaký to bude mít výsledek, ale budiž.
Nevím, jak jsi přišel na to, že musím být stále v klidu, veselý, nad věcí, a jen se koukat, jak se kdejaký trouba o mně otírá. rotože to Ty chceš? Protože to někomu vyhovuje, kritizovat, rejpat, léčit si mindráky, a vědět, že mi to nikdo nevrátí? Určitě by bylo lepší hodit všechny podobné typy za hlavu, ale už mě unavuje koukat se, jak ti, kteří vůbec nic nechápou (a Tvá poznámka o mnou působené ostudě je nepřehlédnutelná), do všeho nejvíc kafraj. Čí je to problém, že nechápeš nadsázku a dokonce ani tak zjevnou absurditu, že je naše úroveň strašná a že to vím, protože to sám učím?
Pokud jde o chudáka Yahomu, nevím, jestli je chudák, na to se ho zeptej sám, momentálně rozhoduješ o něm bez něj, ale ani na okamžik nepochybuju, že mám kupu chyb, za což se hned, jen co tohle dopíšu, půjdu zbičovat. Třeba bys mohl dělat instruktora místo mě, co říkáš, zdá se, že Ty jsi zcela bezchybný.?
Co mě ale zaujalo nejvíc, byla poznámka, že se ani nedivíš, proč mají lidé názor na AVSE takový, jaký ho mají, když ji reprezentují takoví jako já. Tak za prvé, jací lidé? Myslíš tím tu bandu kverulantů, která ví všechno nejlíp a statečně od klávesnice hází hnůj na všechny strany? Jaké jsou asi jejich motivy? Láska k pravdě? Snaha pomoc ostatním? Co tito jedinci sami dokázali? A z názoru takových si mám-e něco dělat?
Za druhé moje osoba. Zcela bez ironie - nic moc extra. Proč ale mám žáky, kteří ode mně nechtějí odejít ani po letech? Není to záhada? Vidíš, přece jen máme něco společného. Oba se divíme tomu samému.
P.S.: Nabídka na to, že se můžeš předvést, že jsi lepší, platí.
Zacni se chovat a projevovat jako dospelej a rozumnej clovek a nikdo se o Tebe otirat nebude. Ta nabidka je jako CO ? Chces abych nekam prijel a "rozbil Ti hubu", neco takoveho ? Nebo Ty za mnou ? Chces TO doopravdy ? Poradne si to rozmysli.
kalimero