Přesně tak. Třeba takovej Wubin(mistr Jet Liho) je prostě kus železa, pevně zabetonovanej do chodníku. a přitom je to takovej malej starej pán, no je asi o hlavu menší než já. a kdyžse s nim snažíš cloumat, tak působí dojmem, jako by se nechumelilo, žádnej náznak nějakýho vydávání síly. Nebo mistr Ling(pakua) ten zase když tě chytne, tak je to stisk železnejma kleštěma, to se prostě po...š bolestí. Tihle starý machři kumuilujou denodenní dřinou sílu v těle, ale přitom nejsou vůbec žádný rampy nebo kulturisti, nesouvisí to se svalovou hmotou. a samozřejmě otloukaji. to prostě při sparringu kryt od takovýho člověka je jako kdyby tě praštili železnou trubkouLow píše:pavela: já bych to spíš řek tak že BU ti maj dát aspoň nějakou šanci, i proti většímu protivníkovi. Větší ( i když to ani ne) a silnější protivník má prostě už od přírody v boji výhodu. Vždyť i mistři, i ti tvoji určitě sice nejsou kulturistický postavy ale sílu maj že by jim jí moh kdejakej kulturista závidět, nebo ne ?
Cože? Přál bych ti Wubina potkat.(ostatně pokud o něm pochybuješ, můžu ti sjednat setkání, můžeš ho na místě vyzvat, garantuju ti na 200% že tě neodmítneLow píše:pavela: no koneckonců když chceš chodit do posilovny a nechceš bejt kulturista ve smyslu 60cm přez biceps, bez určitejch druhů pomoci ,doplňků ti svaly taky nenarostou, takže tam můžeš získat sílů bez toho efektu abys byl velkej.
zase netvrď že svaly jsou nežádoucí.. i když nezdá se mi že by to ten mistr Jet-liho měl v hlavě tak extra srovnaný když vychovává takový "borce"
No čoveče, já myslim, že se v kondici musí udržovat, jednak když dřel celý mládí a přestal by tak by ho svrbělo celý těloRaptor píše:Zdar Pavelo,
protože jsem to nikde nenašel, tak se zeptám Tebe, třeba to budeš vědět - Jet Li byl bez diskuse výborný, jinak by nepatřil do TOP 10 výběru ČLR, o tom není sporu. Ale jak je na tom teď - trénuje, i když se soustředil na kariéru herce? A co trénuje? Dělá nějaký tradiční styl / styly, nebo cvičí moderní sportovní wu-shu (protože s tím sportovním vyhrával na soutěžích, ne s tradičním), nebo už má odcvičeno a teď vydělává peníze a na cvičení kašle? Abys mě nepochopil špatně, Li Lian-jieho mám rád, jeho filmy se mi většinou líbí a nepochybuju o tom, že v tom co dělal byl fakt dost dobrý. Akorát by mě zajímalo, jak je na tom teď.
Sorry, nerozumim dost dobře co tím myslíš???Skateordie píše:to Pavela: Bruce Lee bol velka huba. Preto, ze nevyhraval turnaje, teda skor ich mal asi v pazi. Tak to je fakt krasna pripomienka od teba.
pavela píše:Cože? Přál bych ti Wubina potkat.(ostatně pokud o něm pochybuješ, můžu ti sjednat setkání, můžeš ho na místě vyzvat, garantuju ti na 200% že tě neodmítneLow píše:pavela: no koneckonců když chceš chodit do posilovny a nechceš bejt kulturista ve smyslu 60cm přez biceps, bez určitejch druhů pomoci ,doplňků ti svaly taky nenarostou, takže tam můžeš získat sílů bez toho efektu abys byl velkej.
zase netvrď že svaly jsou nežádoucí.. i když nezdá se mi že by to ten mistr Jet-liho měl v hlavě tak extra srovnaný když vychovává takový "borce") Nevm, kolik let trénuješ ty ale připomínám, že Wubin cvičí kungfu už 60(
![]()
![]()
) let: Na rozdíl od jiné filmové hvězdy Bruce Leeho, který byl maximálně velká huba, tak Jet Li je absolutním několikanásobným šampiónem Číny, nevim jestli si to dovedeš uvědomit ale to znamená být nejlepší v konkurenci miliardy lidí. Takže tvoje pochybovačné kecy jsou poměrně vtipný, protože Jet Li je skutečnej BOREC, s prsama plnejma zlatejch medailí a bytem plnym pohárů, on ti nemusí nic dokazovat. Ne že to někdo o něm řekl, on si to místo tvrdě vybojoval. A když měl tohle všecko za sebou, tak teprve šel k filmu. takže to zase s tim chytrolínstvím nepřeháněj...
Sumo píše::Dja som videl ten noz
![]()
andromeda preco utocnik utocil tak pomaly? mal skutocny noz? Pokial nie tak to je len trapna hra.Povedzte mu aby utocil rychlejsie a so seriou viacerych utokov a potom skusajte blokovat
a urobte video
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků