Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod pm » úte 14. úno, 2006 15:09

ha, co jsem odjel do Hongkongu, tak jsem nebyl na netu, no dejou se tu u nas veci :D

zasilam pozdravy, pro Yiwana - tak za tyden v Cine!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 15:14

graver atd. : Ma akceptace navrhu Rozy na souboj (je ve foru David Sejna na Cinska bojova umeni) - ze OK ale nejprve ten podpis, coz DOJEDNAME v ten ctvrtek
PříspěvekZaslal: u29ene, 5 únor 2006 23:07:29 +0000_05pm28efone, 5 únor 2006 23:07:29 +000002pm Předmět: Jak je libo.. Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek
OK - ve ctvrtek v 16:15 se za Tebou stavim do Legerovy (tusim je to ta telocvicna ve dvore u I.P. Pavlova) a dojedname podminky souboje.

Stejne si potrebuji neco vyzkouset a staci, kdyz mi kapkou krve podepises dokument, ze se vzdavas karmickych nasledku pro mou osobu, kdybys nahodou v onom "souboji" nevyhraval..

Rozuv souhlas s mymi podminkami, ze se do sebe pustime, ale ze mi to nejprve podepise jak jsem chtel:
"Zaslal: u45epo, 6 únor 2006 09:49:45 +0000_06am28efopo, 6 únor 2006 09:49:45 +000002am Předmět: a Odpovědět s citátem
Xaltotun - vsechny tve pozadavky predem akceptuji.
Cekam te v tebou uvedeny cas na miste.

Takze Roza s mou podminkou souhlasil pote, co jsem ji navrhl. Take jsem si nebyl jist, ze to s tou kapkou v podpise prijme. Ovsem kdyz jsem tam vlezl, zadne dalsi jednani ci podpis se nekonal a hned chteli bitku. To bylo proti principu, se kterym jsem to prijal a proc jsem do toho "souboje" puvodne chtel jit. Rikal jsem si, ze kdyz je nekdo pro podepsat ten karmicky zavazek, tak se da zkusit leccos, navic hajim li feudalni Tibet s jeho zpusobem zivota - staci precist znamou cestovatelku Tibetem David Neelovou a jeji knihu Mystikove a magove Tibetu..
Naposledy upravil Xaltotun dne úte 14. úno, 2006 22:39, celkově upraveno 3
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod krovak » úte 14. úno, 2006 15:45

X: poznas pojem politicka mrtvola? tak to si imho presne dosiahol
krovak
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jamantaka » úte 14. úno, 2006 15:48

Nikdy jsem WT nebo jak se to jmenuje netrenoval ani v "realu" nevidel ale pan Rzounka i nektere jeho studenty jsem shodou okolnosti poznal v beznem zivote a i proto se pokusim si udelat cas a prijit a shlednout inkriminovane video. Jen ciste z duvodu se od srdce zasmat jak hrdy a drsny je bojovnik X :P
Jamantaka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TAPTAK » úte 14. úno, 2006 15:54

Sipaci, hlupaci! To jste mi toho udelali. Hehehe.
Je to preci jen prasivej, smrdutej ... :roll:
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Zigi » úte 14. úno, 2006 15:55

graver píše:"

4Zigi "člověka přesně typu Xaltotun mám jako šéfa v práci"
Proboha, kde děláš? :D

V bezpečnostní službě...někdy to je fakt zajímavé 8O
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Hyperboreus » úte 14. úno, 2006 16:36

O tom z ceho a jak funguji techniky bonu ci podobnych se da najit leccos i v prvorepublikove literature spolecnosti ceskych hermetiku Universalia a troufam si tvrdit, ze o tom neco vim, neb o jednom takovem utoku delam doktorat na Univerzite Karlove. Take kdybyste znali soucasnou problematiku Saron - rabini a jejich podobne mysticky pokus, kterym ho chteli dostat letos v cervenci, muzete neco rikat. Jenze vetsinou vite myslim houby a o to vice o tom kecate.

Jinak historii klasicke magie prednasim na Univerzite Karlove, takze neco o tom asi vim...

Podle tvého projevu zde buď ujištěn,že hermetice a mystice totálně nerozumíš.Za druhé: to,že přednášíš na UK/čímž bych se,být antikomanč,moc nechlubil/,neznamená,že víš V©ECHNO.
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

UKROPCANY

Příspěvekod bruce » úte 14. úno, 2006 16:54

TO NA FIGHT NEWS JE TVOJA FOTO?MAS PEKNE DIETA
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ty me uplne normalne mlatis !!!

Příspěvekod jox » úte 14. úno, 2006 18:41

irzounek píše:Jeste jednou pripominam termin videa .
tento ctvrtek, 16.2., 21:00 hod, skola meho zaka Jana Novaka sifu, Rehorova 30, Praha 3
Budou se podávat chlebíčky?
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ty me uplne normalne mlatis !!!

Příspěvekod xiexie » úte 14. úno, 2006 18:44

Jeste jednou pripominam termin videa .
tento ctvrtek, 16.2., 21:00 hod, skola meho zaka Jana Novaka sifu, Rehorova 30, Praha 3

Ach jaka skoda, ze se nemohu zucastnit tak uuuzasne zabavy. Predem me to mrzi, snad jindy. Tak cest ! a pobavte se vsichni!!!
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Video

Příspěvekod Ralph » úte 14. úno, 2006 20:52

Tuto problematiku sleduji a také bych si rád stáhl video!!!!!
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 22:19

Hyperboreus: Kdybych vedel vse, tak tady nestuduji nic vic a ani necvicim..

Tvrdim, ze vim neco byt malo ale kdo vi vse? A dost mne bavi, kdyz mi nekdo napise, ze napr. o "mystice" ci o "hermetismu" nevim zhola nic.. Hm, to by znamenalo, ze poslednich 16 let jsem nic necetl a ani jednou nemeditoval..Tedy nic z mystiky nedelal...ovsem Te mohu ujistit, ze jsem se bavil mnoha zpusoby a zkousel leccos, co mi v zivote pripadalo zajimave..

Krovak: Politicka mrtvola? Ze se zajimam o techniky podobne tibetskym a obcas vlezu nekam, kde jsou na mne za me nazory totalne nastvani..a ze u toho nekdy musim uzit WT? Hm, nedelam neco proto, ze se musim nekomu vylozene libit, ale ze mam zajem trosku promenovat prostredi, kde ziju..svym zopusobem.. :roll:

Video vsem poslu, jakmile se k nemu sam dostanu :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » úte 14. úno, 2006 23:03

4Xaltotun:já se tvými příspěvky bavím znamenitě,i když nemám čas zde pořád vysedávat.jenom je tě chlapče škoda,jako každého,který časem hloupne pocitem vlastní důležitosti,říká se takovým lidem "nafouci"
třeba ti pomůže,když se postupně naučíš mluvit pravdu,nemusíš rychle,pomalu,ono to půjde,uvidíš.jinak ti přeji hodně štěstí a hlavně nezachraňuj svět,on se zachrání sám,zdar
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » úte 14. úno, 2006 23:35

Hyperboreus: Pises, ze snad v necem nemluvim pravdu..tak mi rekni v cem - mas li pravdu Ty a ja v necem co jsem o tom co jsem delal ci delam zalhal, jiste se to da nejak zjistit - jses li si v tomto svem tvrzeni tak jist. :twisted:

Tak hura na to. Co jsem uvedl a neni pravda 8)

Popisuji veci jak je vidim a co delam, s nazory se jak vidite nijak moc netajim, protoze mne v zivote vzdy spis presvedcovaly o spravnosti teto cesty nez casto jednoduche a nudne reci a pristupy pohledu jinych.. 8)
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jamamba » stř 15. úno, 2006 8:44

Milý Xaltotune,

zde máš odkaz na stránky www.fokus-cz.cz, prosím tě zajdi tam než bude pozdě.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hm,

Příspěvekod Miro » stř 15. úno, 2006 14:27

Xaltotun napisal:

staci precist znamou cestovatelku Tibetem David Neelovou a jeji knihu Mystikove a magove Tibetu..

Well, pracoval som v Orientalnom ustave Cs. akademie vied takmer sedem rokov a dodnes si velmi dobre pamatam, ako sa Josef Kolmas, terajsi riaditel Orientalneho ustavu, vynikajuci tibetolog a sinolog vyjadril, ze keby mohol, utopil by David-Neelovu v lyzicke vody... A ovsemze, tiez som tu knizku cital. Su to neskutocne zvasty.
Snad ani nemusim dodavat, ze kedze som buddhisticky mnich, mojou specializaciou su pomimo bojovych umeni konkretne praktiky buddhizmu (vcitane tibetskeho a taktiez bonu) a taoizmu...
Xaltotun, to Ti vobec nevadi, ake meno si tu na tomto fore robis? Vobec nemyslis, ako Ta ludia budu vnimat aj ako politika? K comu je dobre si takto kopat hrob?

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 15. úno, 2006 15:47

Xaltotune, neroste ti náhodou Třetí voko?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » stř 15. úno, 2006 21:21

http://sweb.cz/irzounek/zv1.mp3

:lol: tak to je perla roku! hahá :lol: :lol:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » stř 15. úno, 2006 21:27

Pane bože tak to je drsný :D Prej ty mě mlátíš :D
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » stř 15. úno, 2006 21:41

Az si zhlednete to video, uvidite, ze Roza nikoho nemlati, neb jsem, kdyz uz jsem tam byl zavren a k nedoslo k zadnemu jednani - kvuli kteremu jsem tam puvodne sel, jen jsem se musel rovnou kryt a snazil se to zklidnit. A jen rikam v jednu chvili, ze do toho mlati - dostatecne na to, aby prestavalo jit o bezny sparing a blizil se uraz.

Fakt zajimave, jak si tady nekteri dokazi pohrat s vyrazy a dat je navic do kontextu, ktery vubec nemely mit..

Miro: Navic to nehodlam prednaset ve forme budhismu - ten podle mne nasmeroval Tibet spis k soucasnemu upadku, ze uz zadny Tibet nemaji. Obecne ted od letniho semestru to delam jako historickou cast, kde bude Tibet zminen az od Blavatske s jeho vlivem na duchovni mystikou a magii se zabyvajici smery v Evrope od 19. stoleti.
Naposledy upravil Xaltotun dne stř 15. úno, 2006 22:37, celkově upraveno 3
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé