jde prostě i o to že dostanou těch ran daleko víc než by vydrželi bez rukavic - ale mozek to cejtí .
Moderátor: Toman
Zigi píše:Low píše:nebezpečný je to hlavně protože s rukavicema se síla rozkládá na větší plochu a vznikaj otřesy - který jsou pro mozek a vnitřní orgány dost nebezpečný. když rukavici nemáš neni to o otřesu.
Teda když jedou lidi sparing nebo zápas i v helmě, tak to už je asi úplně zabije, ne? Helma taky přece rozkládá otřes, stejně jako rukavice...
Ale nechci se hádat, popravdě, nejsem z toho moc moudrej, spíš mi to pls někdo vysvětlete, jaktože rukavice rozloží ránu a to je pro nás zle z hlediska otřesů a helma dělá totéž, ale u ní je to pro nás dobře(podle toho co jsem kdesi na netu četl).....jsem z toho jelen...

Low píše:stávalo se mi , když jsem byl na lapách s těžkejma lidma že třeba kopeme kolena nebo front kick a i když se zapřu tak ta energie se mnou stejně prostě zatřese a pak mě z toho občas nějakou dobu bolel mozek.

Tedd píše:2chuckey.....nekdo treba v pohode ustoji zlomenou celist, ja ASI ne

Dalt píše:Shihtzu: tragikomicky na tvym horekovani je, ze reagujes na neaktivni diskuzi starou 7 let...
 Hořekování? Nad tím, že je někdo vůl? Ale jdi, to je život, to není hoře.
 Hořekování? Nad tím, že je někdo vůl? Ale jdi, to je život, to není hoře.

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník