Namakané-BŘICHO

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Anonymní » čtv 22. zář, 2005 17:07

...na vyrysovane brucho treba hlavne dietu s minimom tuku a rychlych cukrov a pomoct si na vlastnu zodpovednost spiropentom+efedrinom a brucho bude lepsie nez mal Bruce Lee :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 23. zář, 2005 15:37

Ahoj, nebyl by nějakej plán na dietu abych měl pod 10% tuků nemá někdo něco co se mu osvědčilo ,ale je mi teprve 17 takže nevím ,co mám jíst v jídelně teda.Cvičím na břicho pravidelně něco tam mám ,ale prostě chtělo by to no do hloubky víc a tvrdosti.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TierraZ » pát 23. zář, 2005 20:43

DMC píše:Uz to tady bylo - a vez, ze na tzv. namakane bricho potrebujes mit telesny tuk pod 10% (eventuelne si to pojistit antidiuretikama). Jinak ti nepomuzou vsechny sklapovacky sveta.

:roll: promin ze se ti do toho hrabu ale diuretika jsou svinstvo a pokud nema s neco s ledvinama a srdcem tak na ne radeji nesahej nebot ti vic poskodi nez pomuzou
TierraZ
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TierraZ » pát 23. zář, 2005 20:48

tim píše:antidiuretika ?? můžeš to přiblížit to ,ale už jsou snad nějáké hormony ne? neposere ti to metabolismus nebo neudělá ti to třeba ženské prsa? :?

antidiuretika jsou leky po kretych se odvodni organismus - to znamena ze kdyz treba denne vypijes litr vody a vemes si takovej dejme tomu Furosemid forte, jednu tabletu, vycuras dva a pul litru, zrychly se ti tep, snizi krevni tlak, srdce prestane stihat a spusibys svym ledvinam dokonaly sok tak ze se z toho budou spamatovavat dalsi tri az pet dni. Tobe z toho bude blbe, budes slaby, malatny, dusny, rychle se unavis a vubec se ti nebude chtit z postele
TierraZ
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Egem » sob 24. zář, 2005 9:13

To TierraZ:Antidiuretika jako skupina leciv neexistuje :!: Pletes si to s ADH, resp jeho synt. derivaty, coz je hormon neurohypofyzy a ucinkuje presne opacne( ve vysledku, nikoliv mechanisnem) jako diuretika :!: a predstava toho co udela s clovekem furosemid je prilis zjednodusena. Btw. pokud dlouhodobe mas prijem 1l denne tak si docela zahravas...
Duvod proc by si nemnel uzivat azdne leky na predpis bez vedomi lekare je ten ze nedokazes odhadnout davku kt te jeste neohrozi a svuj zdravotni stav. Aby se nadavkovaly diuretika tak se musi nekdy fakt pocitat a musis vzit do uvahy to ze do tehle skupiny latek patri leky ktere ruzne funguji a to co je nejdulezitejsi, ze musis udrzet relativni stalost vnitrniho prostredi....
A jeste mi neda jedna vec ponekud vyse. Pokud ma nekdo ascites tak se urcite nebude snazit posilovat bricho pac je fakt nemocnej :lol:
Egem
diskutér - nováček
diskutér - nováček

K ADH

Příspěvekod Anonymní » ned 25. zář, 2005 20:12

:oops:
Omlouvam se za školackou chybu, samozřejmě jsem myslela diuretika a ne antidiuretika

A co se tyka antidiuretickeho hormonu tak ja osobne si myslim ze pokud člověk nema važnějši zdravotne duvody tak by žadne leky, či už diuretika nebo ine hormony nebo stymulanty uživat neměl jen kuli tomu aby měl " namakane břicho "

Je mi jasne že to co jsem popsala byla uplně zjednodušena reakce organismu na vysokou davku diuretika ale neminim zde opisovat " spofackou příručku " a vyjmenovávat odborné názvy kterým se někdy nerozumí ani lekař :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

ADH dodatek

Příspěvekod TierraZ » ned 25. zář, 2005 20:14

Pardon, zapomĚla jsem se podepsat :oops:
TierraZ
TierraZ
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Zigi » ned 26. úno, 2006 21:25

DMC píše:Tim jsem probuh nemyslel ze mas ty antidiuretika fakt brat! I kdyz kdo chce kam...
Antidiuretika jsou latky pusobici proti zadrzovani vody v tele. Berou je kulturisti pred soutezi a "fitness modelove" predtim nez je foti, aby se odvodnili a pak vypadali vyrysovanejsi (a meli to "namakany bricho"). A udajne proto taky obcas na podiu zkolabujou...

Mno, před pár dny jsem byl na "Hamr Night" (večer trhajského boxu) v ostravě a byl tam jeden zápasník z prahy a byl vyrýsovaný jak ... Těch šest kostek na břichu bylo fakt nepřehlédnutelných. Pochybuju že by před full kontaktem bral diuretika, to by byl idiot... Můj názor je, že hlavní věc je minimum tuku, pak snad ani odvodnění není tak nutné...ale asi jak u koho.
Naposledy upravil Zigi dne ned 26. úno, 2006 23:56, celkově upraveno 1
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod kryton » ned 26. úno, 2006 22:40

hlavní je mít genetický dispozice:)
kryton
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Chrobi » stř 01. bře, 2006 12:11

Hoj,
jestli chces, tak se mi ozvi na mail chrobimed@seznam.cz, trebas ti neco poradim ;) Martin
Chrobi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod hefaistosh » stř 01. bře, 2006 22:29

Na pekáč buchet(na břiše),je potřeba deně pár piv a bůček,akorát nebudou upečený,jenom pěkně vykynutý. :lol: 8)
hefaistosh
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod DMC » pát 03. bře, 2006 23:51

Tohle tema jeste porad nespi? Mrzi me ze muj prispevek dosel nepochopeni, tedy to snad uz naposled uvedu na pravou miru
1)tzv. vypracovane bricho znamena hlavne male procento telesneho tuku
2)fitness modelove a kulturisti to doplnuji jeste lekama pusobicima proti zadrzovani vody v tele
3)pokud nemusite, nedelejte to!!! Je to k hovnu.

PS 4)borci pred turnajema museji "udelat vahu", takze behaji nabaleni a chodi do sauny, aby vypotili spoustu vody....
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod yosei » sob 04. bře, 2006 9:57

takze, jak tu bylo receno, chce to nemit speky a k tematu jaky cviky cvicit bych rekl to, ze tohle video mi prijde docela dobre. http://rapidshare.de/files/11369455/8_mins_abs.wmv.html (minimalne pro zacatek). pro ty kdo nevi jak to stahnout, tak jdete na tu stranku, sjedte dolu, kliknete na free, pockejte az se nacte dalsi stranka, sjedte dolu a tam by mel byt odpocet casu, tak pockejte az to dobehne, mel by se objevit obrazek, z toho obrazku opiste kod do policka vedle a kkliknete na ok nebo co to tam je.
yosei
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...