Moderátor: Picard
Mato89 píše:Tak to co ste vydeli na tomto vydeu bolo názorne pouzitie ki alebo či inergije. Puzitie tejto energije som uz videl aj na vlastne oci a poviem vam ze mi spadla sanka ake to bolo. Pouzitie tejto energije je velmi nebespecne ak ju neviete ovladat a to ako pre ukeho tak aj ore toriho.
Tato energija sa phybuje v urcitych drahach v tele a pri spravnom pouziti dokáze robit aj taketo divi.
Mato89 píše:Tak to co ste vydeli na tomto vydeu bolo názorne pouzitie ki alebo či inergije. Puzitie tejto energije som uz videl aj na vlastne oci a poviem vam ze mi spadla sanka ake to bolo. Pouzitie tejto energije je velmi nebespecne ak ju neviete ovladat a to ako pre ukeho tak aj ore toriho.
Tato energija sa phybuje v urcitych drahach v tele a pri spravnom pouziti dokáze robit aj taketo divi.
Rychi píše:Traft píše:Ja som niekde cital ze to takto ovlada len cca 10 ludi na svete. Pochybujem ze medzi nich patri Stenudd...
Takze ten cech z toho videa patri mezi tech 10 na svete?
Makoto píše:Rychi píše:Traft píše:Ja som niekde cital ze to takto ovlada len cca 10 ludi na svete. Pochybujem ze medzi nich patri Stenudd...
Takze ten cech z toho videa patri mezi tech 10 na svete?
"Ten Cech" se to stale jeste uci a uz mu to docela jde, mohu-li posoudit z VLASTNI zkusenosti. Nicmene mezi tech 10 lidi se radi soke Jimmy Keido Yamaue.
pucmaz píše:A patri mezi tech 10 taky tenhle pan?http://www.dillman.com/
pucmaz píše:A kruci, tak koukam, ze uz tam to video neni. Byl to moc pekny dokument o G. Dillmanovi od National Geographics. Nemate to video nekdo? Nebo nevite kde ho hledat?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků