Moderátor: Picard
Low píše:nevezmu.. jak bez rukavic rozjedes jakoukoli obycejnou kombinaci rukou, treba 4-5 uderu po sobe tak to nevykryje nikdo. nehlede na to ze tam je tolik moznejch uderu a uderovejch ploch ze to ani nechci pocitat.a na nejaky boxersky uhyby ti ani nezbyde cas a hlavne by sis tim moh nabehnout proti nejakymu kolenu nebo kopacce
Low píše:rbr: kdybys to zkousel vickrat po sobe tak bys mozna o ten rozum prisel:)
obavam se ze neni problem zautocit jinou koncetinou:)
nehlede na to ze pokud umis bouchnout tak ruku rozhodne nechytis, ba ji ani nedokazes zblokovat nebo uhnout.
Low píše:rbr: mel si proti sebe nekoho kdo umi bouchnout? neuraz se ale tim nemyslim nikoho ze shotokanu, napriklad nejakyho boxera,kterej se umi hejbnou i jinak nez dopredu a dozadu a zna vic nez jeden uder? pak zjistis ze ti vsechny kryty a bloky jsou k nicemu. v tom smyslu jak se to predvadi technicky.v pripade ze rozjede nejakou i kratkou kombinaci.
Gino píše:RBR... jo, tak ta druha uz mi prijde rozumejsi... ted...
toddb píše:To Low: proc se v kyokushinu neutoci na hlavu? neni to kapku omezujici? Nikdy jsem nedelal zadnej karate styl a jak jsem tak tady vypozoroval, tak kyokushin bude jedna z nejtvrdsich karate odnozi, tak proc se neutoci na hlavu. Jestli to tady uz nekde je, tak sorry, ale fakt by me to zajimalo.
Low píše:rbr: mel si proti sebe nekoho kdo umi bouchnout? neuraz se ale tim nemyslim nikoho ze shotokanu, napriklad nejakyho boxera,kterej se umi hejbnou i jinak nez dopredu a dozadu a zna vic nez jeden uder?
RBR píše:Zdravotní důvody. Někdo ten turnaj kyokushinu musí přežít. Nemají chrániče na rukách. To by nedopadlo dobře, kdyby šli rukama do hlavy naplno.
RBR
RBR píše:Gino píše:RBR... jo, tak ta druha uz mi prijde rozumejsi... ted...
No ve sportovní boji ano tam je pojistka zvaná rozhodčí, ale na ulici ne. Tam bys musel po zavěšeni soupeře chytit, hodit, strhnout atd. Opět je to o převzetí iniciativy.
RBR
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník