Dr. Yang Ming ve sve knize o Taiji pise ze nekteri cvicenci umi zatahovat svoje varlata do podbrisku a to ve spolupraci s ochranou zbytku tela cchi dela, ze je pak cvicenec zranitelny jen na ocich do kterych cchi nemuzem vezt cchi. Ta ochrana tela pomoci cchi se menuje "kryt zlateho tvonu".
Jinak ja sam se to ucim muzu rict ze to nejspis jde(zatahnout pytel do podbrisku, sam si "vtahnu" varlata do bricha asi o 1cm cili nejedna se o fake.
jedná sa o techniku z ying qigong (tvrdý čchi-kung), názov vám overím v literatúre. nacvičenie tejto techniky trvá asi 2 roky (do takmer dokonalosti) a funguje to...lepšie ako suspenzor
2marvin - no to dúfam, že s tým nemáš nič spoločné, lebo ak to praktizuješ doma, tak je mi ťa ľúto veď je to brutus, krvavé koleno, ty vole, nič proti tebe osobne, ale naozaj mi to pripadá skôr ako záber zo sado-maso orgií, ako tréning bu...
uznaj sám, veď toto málokto vydrží, qigong je na to, aby si "mohol" aj po kopačke do gulí, toto vyzerá tak, že ten chlap už v živote nebude mať styk...
Viděl jsem to v bojovém umění mylsim že jse jmenuje juko-kai a jde o to že dokáže potlačit nějak bolest prostě do něj bušíte a on nic,to je docela zajímavé ale ty kulky to stejně musí apson trochu bolet:))