Napadení psem

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod S474N » pon 22. kvě, 2006 9:33

marvin píše:...hlavene pani strelci to je kategoria sama o sebe, to su casto ty co maju maly pipik a velku buchacku ;) ono komplexik si treba nejak osetrit, ze ;)

marvin píše:...Inak oni su potom aj tak, tak zosraty ze zabudnu aj na to kde tu buchacku vlastne nosia ;)

marvin píše:S474N - prave si predviedol komplexnu ukazku zamindrakovaneho chumaja - kludne pokracuj :evil:

marvin píše:Jaaaj az teraz som si vsimol v tvojom popise co si ty zac ... nula co vsetko riesi s buchackou. Nemam co dodat.

marvin píše:S474N - super tak si to vytlac a kazdy den opakuj. Snad to zabere. A ked nie stale mas tu svoju buchacku a ta to vsetko zdola :D :D .

marvin píše:Uz to tu niekoho tusim zaujimalo v nejakom inom fore kde si tiez zdatne prudil s tym, ze ty a tvoja buchacka otocite svet naopak.

marvin píše: Alebo si len lestis ten svoj klacek ? :twisted:

marvin píše:To sa potom predavaju zbrane takym ako napr. S474N, preposraty aj zo svojeho drazu v zrkadle a preto sa snazi zabezpecit kanonom.

Takze sis vlastne sam zodpovedel to, ze jsem "preposraty a zasraty zamindrakovany chumaj s komplexom, malym pipikom a velku buchackou." A protoze jsem i "nula co vsetko riesi s buchackou" tak s jeji pomoci vsechno "zdolam" a "otocim svet naopak". A pokud zrovna neotacim svet, tak si jenom "lestim svoj klacek".

Je k tomu potreba neco dodavat? Vzdyt ty si zvladnes odpovedet ve vsem sam. Zvlast kdyz ses ten Chuck Norris.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 10:08

Zdravím všechny příznivce bojového umění.
Marvin:mám na tebe dotaz pokud to není tajemství jak dlouho a co cvičíš,že si troufneš postavit se psovi natož "bojovému plemeni"-jínak pro upřesnění je to pracovně lovecké plemeno ne bojový pes!! jsou pouze bojové vozidla.
Jínak pes nemůže za to že má debila páníčka je to stejný jako s žákem a mistrem taky nemůžeš za to že máš špatného mistra a učí tě napadat místo toho,aby jsi si sportem utužoval svého tělesného a psychického ducha.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod migli » pon 22. kvě, 2006 10:32

To marvin:

marvin napsal:za poslednych 11 rokov som zazil viacej nez vela problemovych situacii so psami

marvin napsal:Mna v poslednych 20 rokoch ziaden pes nenapadol

Nejak tomu nerozumim - neco z toho asi nebude pravda.

Jinak - prosil jsem te, abys nenadaval, tak to alespon dodrzuj k tem, kteri jsou vuci tobe slusni. (jako treba ja? :-D )

Nemam nic proti tobe ani proti tzv. bojovym plemenum, jak uz jsem tu zminil. Ale bydlim v Praze, kde je procento blbu s nezvladnutymi agresivnimi psy bohuzel docela velke. A vzhledem k tomu, ze maji malo mist na venceni, tak se s nimi setkas velice casto. A pokud bys tomu chtel predchazet, nemuzes ani vylezt do parku.

K tem picovinam co si vymyslim, kdyz jsem sel pred dvema roky vencit psa o pulnoci do hostivarskeho parku, nejaka blba pipina nechala sveho psa pobihat bez dozoru. Byl leden, tma jak v ..., viditelnost na 5 m. Priletel pes, zahryzl se mi do stehna. Muj ovcak byl v ten okamzik drzen nakratko, protoze jsem zdalky zaslechl neco jako zacinkani obojku - predchazel jsem konfliktu. A mel jsem smulu. Previta jsem chytil, serval, pustil a sel vynadat te pipine. (a pak na chirurgii a protitetanovku)

Souhlas s tim, ze problemum se ma predchazet, me v tomhle myslim radit nemusis. Souhlasim s tim, ze debilove, kteri se do cloveka navezou kvuli nahubku a voditku, jsou jen magori, kteri se chteji hadat. Ale tahle diskuse je o tom, jak se branit utoku psa, kdyz uz prijde. Ja mam psy moc rad, a kdyz vidim zkazeneho psa, mam chut dat pres hubu majiteli - coz ale nic nevyresi, takze se zhluboka nadechnu a jdu dal. Ale davam pritom pozor, kde je jeho pes.

Nenech se vyprovokovat, nevztekej se, vetsinu lidi tady stejne nezmenis.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod krovak » pon 22. kvě, 2006 10:32

Marvin: neda mi to... to co sa tu riesi vobec nie je o psoch, ale o tom ze niektori ludia svojho psa nezvladaju, resp. pouzivaju ho podobne ako zbran a to neopodstatnene.
Potom su take problemy ako ked volne pusteny pes (typu vlciak) zacne vyskakovat na moju priatelku ktora je na prechadzke so svojou jazvecicou (mimochodom tu uz dohryzli taketo psy dva krat) a pri tom majitelka vlciaka stoji 20 metrov odtial a tvari sa v zmysle "ved sa nic nedeje on sa iba hra".
tu nie je problem v tom ze mas psa, knudne chovaj aj krokodila - pokial sa spravas v medziach zakona a slusnosti tak je vsetko OK. Myslim ze nikto z pritomnych nestriela psov od pohladu.
No a nosenie nahubku pokial viem upravuje vyhlaska...
krovak
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jox » pon 22. kvě, 2006 10:35

marvin píše:jox - podla akeho objektivneho prava, alebo nahladu mal pravdu? Okrem toho, ze tebe sa to tak paci ?

Sory, nedošlo mi že píšeš slovensky ;) Ve Strakonicích bys musel mít (teda tvuj pes) vodítko i náhubek. V ČR to závisí na místní vyhlášce (podporovaný zákonem). Příde na to kde a kdy se to stalo. Třeba v Praze bys asi nemusel.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 22. kvě, 2006 11:31

Trocha OT vá nezabije. Nejlepší je Bellův zákon o šíření zvuku:
Pes, kterému odepnete vodítko, okamžitě ohluchne.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 11:43

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 19:36, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod krovak » pon 22. kvě, 2006 12:30

marvin píše:krovak - a co mam s tym ako robit ? prekecat hodiny na fore a nadavat na psov a ich majitelov? Reagoval som len na pistolnika pretoze takychto ludi proste nemusim. To ako sa tu nielen v tomto fore prejavuje je inak tiez dost ukazka jeho povahy. Proste provokater. chcel by som ho vidiet v telocvicini co by zvladol bez striekacky - heh

To co som napisal predtym bolo hlavne kvoli tomu ze si staval psickarov do pozicie "oni su v pohode, pistolnici su blazni" - ja viem asi si to vztiahol na seba, ale mozem ta ubezpecit ze nie su vsetci ako ty.
A neviem ako ty ale ja som ich prispevky pochopil asi nasledovne: ak ma ohrozuje/napadol pes (alebo mojho psa alebo cokolvek) tak je len nogicke ze sa musim branit ak sa da... a najjednoduchsie je ho zastrelit. Uznavam ze nosit so sebou pistol je dost blbost (pokial na to nie je naozaj VAZNY dovod), ale nicmenej aj tak suhlasim ze strielat je z moznosti ktore ma napadaju najefektivnejsie.
Samozrejme ze to dokopy neriesi otazku ktorou zacala tato diskusia (inak povedane treba nieco "normalnejsie" nez pistol), ale myslim ze ani nie je dovod aby si sa tak strasne na tuto temu rozculoval. ...co ta vlastne tak vytocilo ze tak prudko reagujes?
krovak
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 14:05

Marvin:
Nechápu co je na tom že je někdo legálně ozbrojen??

Vždyť je to jeho svobodná volba jak se bude bránit v případě napadení útočníkem??

Každý útočník si musí předem být jist že pokud zaůtočí s cílem někomu uškodit na majetku či zdraví musí počítat s adeqvátní obranou a v 21 století je to střelná zbraň.
Můj otec kterému je nad 60let a celý život boxoval za rudou hvězdu tak dnes na ulici proti mladšímu a především agresivnějšímu soupeřovi nemá šanci.
S demoktacií do společnosti vstoupil nešvar vše řešit agresivitou a slabší nebo starší člověk nemá jinou šanci než se legálně ozbrojit a čelit takové potupě jako je napadení a ponižování jen proto že si někdo řekne "je to lehký cíl"

Ono pokud by jsi žil v Praze a pohyboval se na místech jako jsou sídliště nabo centrum tak ihned přestaneš psát takové hloupasti,protože jestli jsi byl někdy ůčastníkem nebo světkem kdy někdo někoho napadl kvůli barvě pleti nebo viznání a vetšinou to napadení bývá v přesile a napadení má jen malou pravděpodobnost že to projde jen s fackou-to potom do něho kopou a dupou na zemi jen aby se jedem ukázel před druhým.A pokud jsi byl někdy světkem takové události tak si prostě řekneš NE něco pro bezpečnost ve svém okolí udělám a jedna s možností je pořídit si legálně drženou zbraň a je po problémech kodr když lidé vědí že ji máš a umíš ji použít pro správnou věc.
Mimochodem od té doby co otec chodí večer na procházky po sídlišti se dost výrazně snížila kriminalita přepadávání jen tak si stojí u metra a čeká a lidé už dnes ví že pokud tam stojí tak můžou bezpečně jít domů aniž by měli strach že je nějakej poberta přepadne atd.

Taky jsem byl hrdina a nebál jsm se ničeho dokud jsem nešel pomoct jedné holce co dostávala pár facek od kluka-jenže jich tam bylo pět a celé aikido co jsem cvičil šestým rokem a pravydelně chodil s otcem boxovat bylo v háji-jinýma slovama kdybych tenkrát něl pistoli a použil ji jako zastrašující element tak jsem nemusel trávit dovolenou na ARU a slečna by neměla tolik zlomených žeber.
Zkus se nad tím zamyslet a pokud opravdu sportuješ cokoliv tak ti musí být jasný že jednoho dne tě síla těla opustí,ale čest a odvaha se tomu postavit i se zbraní v ruce ne.

Jínak dnes samozdřejme legální pistoli mám a pokud u tebe budu za hlupáka tak se nad tím zamysli.
Jo a určitě ji nemám kvůli komplexu s malím pindou,ale na to aby se tato událost již neopakovala jínak vesele cvičím dál a pistoli mám je pouze jako pojistku až zase narazím na partičku debílků co nechtějí hrát fér boj.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 14:40

Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 19:36, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 14:41

Jen pro upřesnění Marvine já nejsem S474N.
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 15:02

Tak při čtení tvých argumentů musím konstatovat že jsi prostě jen debil a doufám že zůstaneš na Slovensku protože bože chraň českou korunu takových debilů kteří plácají pátý přes davátý a neví o čen.Já jsem nepsal že bych střílel psa a jak tak koukám na to co kde píšeš tak ty ani nevíš jak ten pes vypadá protože jsi úplně vypatlanej.To není o tom jak a co nakecáš na webu ale namakáš v telocvičně nebo posilce ale to asi jde mimo tebe protože to co píšeš může psát akorát debil co neví jak sport vypadá.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 15:07

Marvine zkus mi schválně napsat co cvičíš a jak dlouho se tím zabýváš a potom se zkus zamyslet co to vlastně znamená a co tam píšeš aby to zase nebyla nejaká vypatlanina.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 15:07

Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 19:27, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » pon 22. kvě, 2006 15:11

Cela diskuse se nam posunula krasne off topic :-D

to marvin: Ja jsem s pistolnikem v klubu - majitelu ZP :twisted:, a jestli te zajima tvuj krasny namet na utok hada, zaloz novy topic

To, co reknu, se mozna nekterym nebude libit, ale: z pohledu psa ma vzdy pravdu pes. To, ze psa nekteri magori zkazi, neni vina psa, ale magora. Kdyz projdu pruserove situace konfliktu se psy, ktere jsem zazil, vzdy se da vysledovat logika psiho chovani. Ale na konci je vzdy chyba majitele. Pokud konkretni situace nekoho zajimaji, reknete si, rozepisu to.

Ale: to, ze pes je chudak, neznamena, ze se nebudu branit. At uz sebe, sveho psa nebo nekoho blizkeho. A tahle diskuse by mela byt o zpusobu, jak to udelat.

Vratime se tedy k tematu, co rikate? Zacal bych s dovolenim sam :-)

Nejlepsi je, kdyz utociciho psa odradite svym chovanim - musite byt "vetsi nez on", jak to tu uz nekdo trefne rekl.

Strelna zbran - nevyhody: strela se muze odrazit a trefit nekoho jineho, utocici pes je rychly, takze v zaveru stejne bojujete zblizka, muze vam davat falesny pocit bezpeci, strelbu vzdy vysetruje policie

nuz - musite umet zautocit na mista, ktera jsou rychle usmrcujici - budete mit max 1-2 volne utoky

sprej - nemusi pusobit, muzete trefit sveho psa ci dite

paralyzer - strkate k psovi ruku, nemusi zafungovat tak, jak doufate

hole ruce - prave jste dali psovi svacinku :lol:

Proti utocicimu psovi je to proste na pytel. Vzdycky se muze neco posrat, vzdy to muze nekdo odnest a vzdy si budete rikat proc ja neudelal tohle...Preji vam vsem, at v zivote nepotkate zadneho agresivniho previta psa ani cloveka :-)
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 15:20

Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 20:14, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 15:22

Marveine pokud máš konklex slováka tak se můžem někde sejít a já ti dám šanci oskoušet moje aikido jestli se ti bude líbit.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 15:35

Marvine ale mi nemůžem za to že jsi ještě nevyspěl natolik že ti nedovolili doma udělat Z.P. aby jsi mohl být právoplatný hovadko s pistolkou.Ten komplex asi je u tebe a ne u nás chce to jen prokázat že nejsi vylízanej při odborné zkoušce ze spusobilosti k nabytí a pak ti ho dají taky.
P.S pokud si náhodou nevíš rady jak na to tak popros S474N a on ti to vyřídí i na slovensku má tam spousta přátel také s Z.P.
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 15:41

Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:14, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 16:29

Proč to řešit v soukromí jen ať příjdou se podívat diváci jak můžou vypadat pokud budou cvičit stejně intenzivně jako já napiš kdy,kde a já se velice rád přispůsobím tvím požadavkům,jen mi prosím tě dej vědet kolik vás vlastně příjde.
P.S tu dobu vyber s rozumem a ohledem že pojedu z Prahy tak aby jsi zase nepsal nějakej blábol-prostě s ohledem na to že nemám křídla díky Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...