Napadení psem

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod jox » pon 22. kvě, 2006 16:33

Haf haf, haf haf :roll:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pon 22. kvě, 2006 16:35

stengan píše:Tak při čtení tvých argumentů musím konstatovat že jsi prostě jen debil a doufám že zůstaneš na Slovensku protože bože chraň českou korunu takových debilů kteří plácají pátý přes davátý a neví o čen.

Lenze, co mam robit ja, ja som zo Slovenska :( :( :(
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 16:47

Jj uzmávám že jsem to s tím Slovenskem přehnal mám tam spoustu kámošů a jejich národnost nemůže za víroky jedinců proto se OMLOUVÁM všem Slovákům za puštění nervů do psaní jen mě rozčílilo že se furt naváží do majitelů Z.P a přitom jsou to pohodový lidi tak ještě jednou se omlouvám všem Slovákům. Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jox » pon 22. kvě, 2006 17:00

No fajn, jeden začíná dostávat rozum. A co ten druhej?

Kašlete na to. :roll:

(Ne že by mě taky nezajímalo aikido v praxi, ale určitě bych neměl možnost tam přijít. :cry: )
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pon 22. kvě, 2006 17:15

stengan píše:Jj uzmávám že jsem to s tím Slovenskem přehnal mám tam spoustu kámošů a jejich národnost nemůže za víroky jedinců proto se OMLOUVÁM všem Slovákům za puštění nervů do psaní jen mě rozčílilo že se furt naváží do majitelů Z.P a přitom jsou to pohodový lidi tak ještě jednou se omlouvám všem Slovákům. Stengan

Pohoda, ani sa ti nedivim, ked na teba tak marvin vyletel. :wink:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 17:49

Ta možnost nabýzena z mé strany byla ale musím se přiznat že by k tomu stějně nedošlo protože necvičím proto abych někomu dokazoval jak jsem dobrej-protože to už dávno vím z mimulého století od Vailanta ještě když cvičil tady v Praze než odjel zpět do Francie,ale proto že si cvičím pro radost a aikido je sport který se dá využít všestraně nejem pro obranu a sport ale taky jako životní cesta.
Joxi pokud máš zájem poravdu vidět aikido v praxi tak tě zvu na pokec do aikida Karlín a tam můžeš vidět v praxi aikido a klidně si ho zkusit.Ondra má pro návštěvi na hodinách pochopení.Stengan

adresa je Křížíkova 48,Praha 8-Karlín obrať se na Ondru Malinu že jsi odemě pokud tam někde nedudu blnout
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 18:00

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 19:26, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 18:04

:roll:
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:15, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 18:08

Vtom případě nevím proč píšeš takový chujoviny když musíš velmy dobře vědet kdo jsem a že mám pravdu mimochodem Ondřej má dnes 6 dan v aikidu a za Vailantem jezdíme při cestě na semináře.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 18:14

Marvine prosím tě posli mi to ještě jednou bohužel to tam zatím v poště nemám nemám.

Jínak když už někde odepisuješ pokus si to přečíst celý a nereáguj na poslední příspěvek potom nebudeš za troubu a pochopíš že se to pořád tíká příspěvků s přátelským pozdravem Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 18:21

Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:15, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 18:30

Milý Marvine to co ti k tomu napíšu je pouze že jsi vylízanej thaj-boxer takovejch jako jsi ty je plná Praha "myslím tím debílků co si hrajou a vyhrožují po netu"tak pokud opravdu chceš se setkat tak ti tu možnost veice rád splním aspoň ostatním klukům z mui-tai nebudeš dělat mezinárodní ostudu a pokud si dobře pamaruješ tak hledej klučinu s černým panterem na rameni nebo se poptej Macháčka kde mě najít.

Marvin napsal soukromou správu Stenganovi:
protože je teď moje tak ji dávám přečís všem na fóru pro pobavení......

Pocuj ty si ina velka huba. Takze takto ja chodim do prahy celkom casto. Vcera som sa prave vratil. Celkom sa na tebe bavim si pekna kecka a zjavne netusis o com meles. Si tu novy takze nevies o mne nic. Co ma celkom zvyhodnuje Ja viem z tych par prispevkov o tebe snad vsetko - este aj to ze mas tatka co sa mota po prahe s kverom. No takze ked pojdem najblizsie do prahy dam ti vediet a nie je problem kludne ti poskacem po hlave ked sa ti to v nej potom zrovna budem len rad. To je namenej - len si treba urcit pravidla pre ohananie sa trestnym pravom pretoze ja nepotrebujem pruser mam ich dost. Ohladne tvojeho aikida si ma viacej nez pobavil. Vies o aikide prd tak radsej o nom uz nic nehovor ty sport . Strapnujes sa tu. Prejdi si fora a pochopis. Je tu toho dost. Ked mas chut skusit si to so mnou hned, nie je problem kludne sa dotrep do Bratislavy a mozes sa stavit na treningu.
Hanuman M.T. v petrzalke - alebo najdem aj ine vhodne miesto. Proste daj vediet a keby si chcel prist presne ti poviem o kolkej su trenigy - tam ti v ramci sparingu vysvetlim vsetko.
Ale aj tak si uz teraz zosraty a klepu sa ti ruky takze z toho nic nebude. Nie si prvy uz vas tu zopar bolo - zosrali sa vsetci. Tazke sa necham prekvapit

Martvine bejt holka tak se rozbrečím ale takhle se pouze nádhreně bavím nad tím jaký jsi jelito.
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 18:40

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:16, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 18:49

Jo a co sa tyka aikida, aby si nebol v tom ze neviem o com trepem. Aikido som zacal cvicit tusim este skor ako malina. Cvicil som ho 12 rokov. Posledne 4roky iwama ryu. O aikide viem viacej ako by som chcel. Aikidu sa uz nevenujem. Venujem sa zapaseniu. Thaiskemu boxu, Klasickemu boxu. Popravde budem milo prekvapeny ked z teba vypadne konecne nieco viacej ako som doteraz zazil. Tak sa pekne priprav. Dufam, ze vydrzis aspon jedno kolo. Jo a mam cca 185/100.

a myslíš si že to je o váze nebo rozumu protože ti tam chybí jedno číslo a to je 010 tvé iq ale to se spraví že se podkáme jínak když tak pěkně tohle všechno trénuješ a věnuješ se zápasům tak musíš znát třeba mladího HRU©KU co ti na to???pokud zase nekecáš.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 18:52

Marvine:když tak přidej na dobrou noc ještě tu o pernikové chaloupce prosím že jsem to já.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 18:55

:D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:16, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 19:02

Marvin:To ti konečně došlo ským ses to pustil do kříšku nebo máš strach z aikidáků že ti nakopou tu tvoji fajnovou prdelku:Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 19:23

Tak se všem omlouvám za dnešní pobavení s moji osobou a Marvinem doufám že vás to všechny pobavilo a poučilo,že se Márvin má ještě co učit než dojde tak kde jsou už mnozí z vás.Poučení z toho plyne,že sice se chce Marvin stavit na návštěvě ,ale zapoměl se zeptat kam má dorazit.
Takže to není o tom co cvičíte ale jak a potom vám stačí jedem sport a nemusíte mixovat všechno dohromady protože v takovím případě se nikdy nedostanete dál než za první lekci.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 22. kvě, 2006 19:26

Hmmm..koukám....další hlubokomyslná debata...Marve....nech to bejt....to už tu bylo mockrát. :?
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 22. kvě, 2006 19:35

Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:16, celkově upraveno 2
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...