Napadení psem

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Kwai_Cheng » pon 22. kvě, 2006 19:43

Vážení, pokud již nemáte co napsat k tématu "Napadení psem", jděte si nadávat někam jinam. Lidi co se chtějí dovědět něco o tomto problému nejsou na tyhle vaše silácké kecy zvědaví.
Marvinenevim jestli tě posedl zlý duch nebo tak něco ale neser tady lidi.
S474NStřelná zbraň je podle mě dobře použitelná v jak případě napadení psem, tak proti majiteli magorovi.
StenganProsim prestan hazet rukavice a opet pis k tematu.
MigliMáš perfektní nadhled, pokračuj.

[color=#][/color]Co se týče majitelů magorů, tak na mě zhruba před pul rokem ve 4 rano postvali 2 typci ridgebacka (nastesti pro me s nahubkem) a reknu vam jenom jsem valil oci, jak me ta bestie sla po krku, stacil jsem sklonit bradu, takze to odnesl jenom natrzeny ret a nastipnuta zubni proteza... :) Jinak psa jsem prastil pesti pres ucho a nakopl ho do zeber, zrejme jsem dobre trefil to ucho, protoze me uz nechal byt...Jinak majitele prosli kolem jakoby nic nevideli... Jo a to to bylo primo pod bezpecnostni mestskou kamerou-nic se nestalo...
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 19:47

Milý Marvine kdybi jsi se nenavážel do majitelů Z.P. a neurážel je tak si teď nemusíš připadat jako pako tak zatím a nezapoměn se stavit až pojedeš.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 20:01

Kwaichengu omlouvám se za zníčenou diskuzi ale dost mě vytáčí když se někdo naváží do druhých a ještě velmy sporstě jen proto že on to nemá nebo spíš mít nemůže a poté když se někdo ozve tak začne být sprostý a ještě vyhrožovat ve soukromých správách.Já nejsem jedem z těch sráčů co mají plnou hubu keců a když na to má přijít tak se schovají.

Jínak to stím psem je dost blbí ale v Praze dnes opravdu na takoví to druh majitelů platí jen střelná zbraň-protože ať si říká kdo chce co chce tak nikdo nepustí svého miláčka proti pistoli.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 22. kvě, 2006 20:21

také mám Střelnou Zbraň(ale furt ji ssebou netahám).....ale psů se nějak moc nebojím....občas se s nima potkávám....trošku poznám,co je asi ten pes zač,podle postoje...jeho náladu,jestli se bojí......obvykle stačí zastavit,nehýbat se a konejšivě,klidně mluvit.Pesana to zmate......když je to mrcha útočná,holt to chce mu dát pocítit,že jste dominantnější,alfasamec.....rozběhnout se proti němu,zařvat.....to taky často pomůže.
Pustit se do boje se psem,to není jen tak,bolí to,spousta krve a jsou to potvory s reflexama jako blázen.....kór bojová plemena......ale nejsou to zase tací magoři,jak někdo psal....Piti i Bullíci,když jsou vychovaní,jsou v pohodě..jenže to jsou psi,u nichž se NIKDY nesmí ustoupit,neustále musí cítit,že jste PÁN.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 20:44

Jendis:konečně jeden rozumnej co ví očem je tu řeč.Jínak se ti samozdřejmě taky omlouvám za zkaženou diskuzi.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 22. kvě, 2006 20:50

neomlouvej se mně....ostudu děláš hlavně sobě......chlap je jen tak silnej,jako to,co ho naštve..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pon 22. kvě, 2006 21:29

Jendis:Jj ješitnost je taky hold zbraň.

Ale co když v tom psovi vyvoláš pocit strachu a to potom psovi jde o život a ty jsi v háji.
O takzvaných bojovích plemenech se toho napsalo moc špatního že nebude stačit jedna generace která by to dala dohromady a v očích veřejnosti to budou furt zabiláci.
Jínak pokud se člověk už setká s takovím psem a nemá navybranou než se ze psam pustit do křížku tak doporučuji nacpat mu nepotřebnou končetinu co nejdál do tlamy čím blíš čelistním pantům tím míň to bolí.poté se dá dělat spoustu věcí jako páka,úchop genitálijí-pozor pes v tu chvíli bude překusovat a pravděpodobně vás kousne do ruky kterou ho držíte.nebo ho silně mlátit na jedno místo.Není pravdou že to tomuto druhu psů nevadí jen mají to štestí že mají sníženej práh bolesti-vysokou hladinu adrenalinu že si to v danou chvilku neuvědomí ale poté ho to taky bolí.Doporučuji oči,nos,uši-pýchnout do vnitřku prstem co nějhlouběji.krk páteř klouby-páka nebo zlomit.genitálie co nejdvrději zmáčknout a držet než pustí a pak trhnout prudce do prtismětu než útočí-je jedno kam protože to do protisměru nestihnete.

Poté co budete mít z krku psa tak hup na páníčka-prokopnout kolínko to se super léčí nebo lokítek taky není k zahození a perlička je obojí popřípadě zarazit ohrizek na závěr ale to nechám na každým jak se s páníčkem vypořádá.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 5:16

stengan píše:Ale co když v tom psovi vyvoláš pocit strachu a to potom psovi jde o život a ty jsi v háji.

Častěji se pes vzdá.....v pro něj bezvýchodné situaci...hup na záda a ukáže břicho....pes nebude bojovat až do konce.I když,samozřejmě záleží na povaze psa.

S tím páníčkem....to nemyslíš vážně,že ne?!
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 8:56

Jendis: právě že stím páníčkem to myslím vejvíc,protože už jsem psal že pes nemůže za to že má pána debílka kterej ho učí napadat-tak proto.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 23. kvě, 2006 9:13

Hele neni to nahodou ten Marvin z Home Alone, jak si rikal ze je Mokrej bandita? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil S474N dne úte 23. kvě, 2006 9:40, celkově upraveno 2
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 9:14

stengan píše:Jendis: právě že stím páníčkem to myslím vejvíc,protože už jsem psal že pes nemůže za to že má pána debílka kterej ho učí napadat-tak proto.Stengan

jsou páni,kteří psi prostě nezvládají..je chyba,že si pořídí psa,ale není to důvod k něčemu takovému.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 23. kvě, 2006 9:31

Tak jsem si to jeste cele procital a opravdu zajimave veci se tu clovek dozvi. Evidentni je, ze clovek, schovavajici se za nickem marvin zde chodi vyprovokovavat problemy a konflikty tim, ze se do ostatnich navazi, urazi je a nadava jim, aby je vyprovokoval a nasledne pri rvacce kazdeho presvedcil, ze "on je ten lepsi". Holt ma asi nekde problemy (muze se jednat i o absenci partnerky ci sexu, ztrata zamestnani, ztrata spolecenske prestize, apod.), ktere si kompenzuje tim, ze nekoho zmlati a vyhraje. Pote se mu dostane prave pocitu, ktery kratkodobe prevysi komplex timto zakryvajicim. Osobne mohu doporucit minimalne ambulantni navstevu nejakeho renomovaneho psychologa, nicmene i tak je to beh na dlouhou trat. Pripadne se muze zkusit sam zamyslet nad tim, co mu v zivote chybi.

Z textu dale vyplynulo, ze tento clovek ma jiz zrejme nejake problemy se zakonec - dle toho co cini se ani vlastne nedivim. A proto je mu i odeprena zrejme moznost legalniho vlastnictvi strelne zbrane => proto muze byt i nastvan na ty, kteri jej maji, protoze je to vec, kterou sam nezvladne (respektive nemuze mit).
Naposledy upravil S474N dne úte 23. kvě, 2006 9:34, celkově upraveno 1

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 9:33

Jendis:to je právě ten důvod proč jsem si já pořídil pistoli-je mnoho pejskařů v republice ale v Praze jich je fatk hodně-skoro na každým kroku potkáš nějakého já samozdřejmě mám taky psa-ale je to všechno jen otázka výchovy a ohleduplnosti na všech stranách.ANO máš pravdu že je to všechno moc nadsazený,ale dokáže mě do nepříčetna vytočit když procházím centrem a potkám"fetáka ze dvouma psama nejlépe s brazilskou filou a bulíkem jak jdou hlava nehlava a razí si cestu mezi davem s výhruškama že tě ten pes pokouše atd..fakt nejraději bych vytáhl pistoli a toho šmejda sejmul a psi odvedl do útulku.Bohužel je to dnešní trend mladých mít psa na volno a chovat se jako debil a myslet si že mi patří svět.
Můžu svoji bezohledností ohrožovat tucet dalších spoluobčenů???

Podle toho co jsem koukal na tvé www tak asi máš pro tohle pochopení. zdraví Tě "Dačičtí ze Zhole."
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 23. kvě, 2006 9:52

marvin: ty tomu rikas "provokovani", jiny zase muze dane oznacit jako "stanoveni diagnosy".

Jsem presvedcen, ze lide, kteri si to zde ctou maji svuj mozek a sami si to take zhodnoti. Ja psal vyhradne k tematu do doby, nez ses tu zacal do me a ostatnich navazat (a to pominu ty urazky a nadavky). Bohuzel ja se tebou vyprovokovat nenecham, takze u me mas opravdu smulu. Ja od tebe nic nechci, navic s lidmi jako ty se bavim vyhradne pres mrize.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 23. kvě, 2006 10:08

:D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:17, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » úte 23. kvě, 2006 11:00

S474N - pif paf ,kovbojicku ,vidim ze nejsem sam ,Marvinovi taky dosla trpelivost....

Pekne si to tu rozstrilel.
Ted uz jen zbyva prihlasit se postupne do vsech for a ,s tvym taktem ,vsem vysvetlit ,ze jejich COKOLIV je uplne ubohy proti tvy pistolce.....nebo paru pistolek? :wink:

Tak pojd ,mas na to ,hombre.....

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 11:01

stengan píše:Podle toho co jsem koukal na tvé www tak asi máš pro tohle pochopení.

????????z kontextu příspěvku jsem nepochopil,jak je tohle myšleno..???
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 11:09

Jandis:to bylo k schlédnutí tvých www.Mám pro to jistou slabost.Stengan
P.S. s příspěvkem to nemá co dočinění proto je to samostatný v odstavci.
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 11:10

OK... 8)
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 23. kvě, 2006 11:21

roza píše:S474N - pif paf ,kovbojicku ,vidim ze nejsem sam ,Marvinovi taky dosla trpelivost....

Pekne si to tu rozstrilel.
Ted uz jen zbyva prihlasit se postupne do vsech for a ,s tvym taktem ,vsem vysvetlit ,ze jejich COKOLIV je uplne ubohy proti tvy pistolce.

Kazdy je silny pouze tak, jako vec, ktera ho dokaze nastvat.

Nikde a nikdy jsem nic nepsal o ubohosti proti pistoli a nebo rozstrileni. Chce to vice cist a mene se divat na americke filmy s Chuckem Norrisem

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...