S474N píše:stengan: presne tak, ac to nekteri odpurci zbrani nedovedou (nebo nechteji) pochopit, zbran dava ve vetsine pripadu moznost ukoncit situaci a naprosto bez eskalace nasili. A to je prosim fakt (ten s malym f).
stengan píše:Malekyth:stím plně souhlasím,ale jsou lidi co nosí podobná zařízení vyrobená na jeden výstřel právě pro strejčka příhodu a většinou se jedná o nedovolené zbraně tipu střílející tužka,zapalovač a vše možně uschovaný náboj zabudován pouze pro jeden výstřel-ale ten většinou vyhrává takový tip lidí opravdu nesnáším a nejraději bych to použil proti ním.Vzhledem k tomu že já jsem legálně ozbrojen tak si plně uvědomuji následky použití této zbraně a když se dostanu někde do kolfliktu tak je to potom takovej hukot že si člověk na ni ani nevspomene až posléhe když si lížeš rány tak si nadáváš do debilů proč to sebou nosíš když to potom stejně nepoužiješ.Prostě to mám jen pro případ kdybych se mohl v klidu rozhodnout jestli ano nebo ne stejně jako v předchozím příspěvku od tebe pak bych ji použil s plným vědomím že dělám správnou věc a klidně si půjdu odsedět pár let když soud nebude mít stejný názor,ale to se snad nestane.Takže závěr toho je že ji sice mám a nosím ale zatím pro potředy druhých když se dostanou do konfliktu s násilníkem jakého koliv druhu.Strngan
stengan píše:Malekyth:stím plně souhlasím,ale jsou lidi co nosí podobná zařízení vyrobená na jeden výstřel právě pro strejčka příhodu a většinou se jedná o nedovolené zbraně tipu střílející tužka,zapalovač a vše možně uschovaný náboj zabudován pouze pro jeden výstřel-ale ten většinou vyhrává takový tip lidí opravdu nesnáším a nejraději bych to použil proti ním.Vzhledem k tomu že já jsem legálně ozbrojen tak si plně uvědomuji následky použití této zbraně a když se dostanu někde do kolfliktu tak je to potom takovej hukot že si člověk na ni ani nevspomene až posléhe když si lížeš rány tak si nadáváš do debilů proč to sebou nosíš když to potom stejně nepoužiješ.Prostě to mám jen pro případ kdybych se mohl v klidu rozhodnout jestli ano nebo ne stejně jako v předchozím příspěvku od tebe pak bych ji použil s plným vědomím že dělám správnou věc a klidně si půjdu odsedět pár let když soud nebude mít stejný názor,ale to se snad nestane.Takže závěr toho je že ji sice mám a nosím ale zatím pro potředy druhých když se dostanou do konfliktu s násilníkem jakého koliv druhu.Strngan
fakt píše:Jedno zamyšlení.
Dříve se tvrdilo : každý muž, má mít nůž.
Pak se zjistilo, že nůž není v běžném životě (když opustím kuchyni) k ničemu. Začaly se vyrábět nože s kombinačkama, lupou, pilkou a známkou do nákupního vozíku. Paráda. Prodeje "nožů" šli nahoru. Stane se to samé i s pistolkama? Je pravda, že se začínají objevovat pistole s laserovým ukazovátkem. Přijdou také pistole s MP3 přehrávačem a hustilkou na kolo?
Nevím...
fakt píše:S474N píše:stengan: presne tak, ac to nekteri odpurci zbrani nedovedou (nebo nechteji) pochopit, zbran dava ve vetsine pripadu moznost ukoncit situaci a naprosto bez eskalace nasili. A to je prosim fakt (ten s malym f).
fakt píše:S474N píše:Stengan: tak jak pises. A jedno otrepane prislovi nakonec - lepsi byt dobre odsouzen, nez spatne mrtvej.
Zkus prožít první část svého přísloví a možna pak přestaneš přísloví vymýšlet.
Malekyth píše:Malí dovětek ze statytik v USA 1 000 000 úspěšných hrozeb zbraní proti necelím 1500 postřelených nebo zastřelených útočníků ( tj. jestli se teda nepletu 2,25 procenta)
Malekyth píše:
..he he... kromě argumentu co použil stengan níže bych jen dodal to, že MP3 přehrávače ani hustilky se nedočkáš. Jemná elektronika není stavěná na tak silné zpětné rázy.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků