Střelba....

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod stengan » úte 30. kvě, 2006 9:16

m-pet:nevidím sebemenší důvod právě takovejm šmejdům ustupovat je to stejný jako s autama čím větší idiot a krypl tak má větší auto a myslí si že je pánem na zemy a může bez jakékoliv odezvi ohrožovat ostatní a když k něčemu dojde tak je posranej a utíká.Jeden případ pro zamyšlení co se my stal minulé léto na hlávkově mostě v Praze:

Standartně kolona aut pomale popojíždějící předemnou v autě docela pěkná slečna tak mi to ani nevadilo.Po cca dvaceti minutách popojíždění se přiřítil v protisměru nějakej blbeček s jeppem a cpal se před tu slečnu stojící v koloně ta ho tam nepustila protože taky proč. Nic méně tento idiot ji zablokoval a vystoupil z auta a začlo to-sporstý nadávky na ardesu ridičky jaká je to pí...a podobně když slečna vystoupila a začale s tím idiotem hádat tak ten magor jí z ničeho nic začal demolovat auto a vletěl k sobě do auta a najednou v ruce bejzbolku a hurá na slečnu v autě to už jsem nevidržel a s pistolí v ruce řvu na toho idiota jestli se nechce uklidnit když uviděl pistoli žačal řvát o pomoc a utíkal přez celej most že je tam magor co ho chce zastřelit.Celou záležitost poté dořešila policie která přijela na místo přotože ten stáč se bál jít k svému autu.Když jsme si to poté dovysvětlili s policií že já nejsem útočník a pravda je úplně jiná tak nastalo takové divadlo co jsem v životě neviděl policajt kterej byl nejblíš k tomu blbcovi ho ihned začal nlátit obuchem a hup smím do auta že to dořeší jinde a bylo to.
Kdybych v té situaci tu pistoli němel tak nevím co dělat a jak by to celé dopadlo jen proto že si slečna stála za svím a mšla pravdu,jo a na tom mostě nás mohlo být tak kolem 100-150 lidí a nikdo nic jen koukali jak pěkne teče Vltava a poté když přijeli policajti tak to každej vyděl ale nestačil zasáhnout ??????????????????????Stengan
Kdo jinému jánu kopá příjde si na docela slušný peníze.
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod raduz » úte 30. kvě, 2006 10:08

Stengan: 8) ,da sa, bol si s nou potom aspon na kavu ? :wink:

mal som podobny konflikt, riesilo sa to bez zbrane....

....cim vacsie a silnejsie auto, tym vacsi debil.... (samozrejme nie vzdy)
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 30. kvě, 2006 11:30

Tak, tak. Už se mi to stalo a sundal jsem ho beze zbraně.
V každém případě se ale Stengan zachoval správně. Se zbraní nebo bez, prostě se zastal napadeného. A to je Fakt
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 30. kvě, 2006 11:48

Tak na kávě jsme samozdřejmě byli na policejní stanici jínak slečna jak jsem zjistil měla přítele tak od toho ruce dál to není můj styl.
Jínak co se tíče těch velkých aut ve měste tak je to vetšinou bohužel pravda ale vyjímky tvoří pravidla takže je to zhruba 1/2-1/2 jenže lidi si všímají a pamatují jen to špatný.A co se tíče toho konfliktu nerad ale musím přiznat,že pán s bejzbolkou byl docela nasranej a když předtím slečně zničeho nic začal kopat do auta tak jsem se smím opravdu nechtěl hádat a především my v danou chvíli šlo oto aby okamžitě přestal s pokračováním a stále se vstupnovaným útokem proti oběti která neměla sebemenší šanci na obranu ale moc jsem ocenoval jak si tvrdě stála za svým a hájila si svoje kord když měla pravdu.|Jínak v Praze takový to konflikt není až tak nenormální a je to vidět skoro na každém rohu ulice,jen stím že proti sobě vyběhnou z aut dva podnikatelé a skoušejí jedem druhému nasadit kravatu a to je potom docela sranda pozorovat jak se tam objímají a válejí ze tam v oblecívh po zemi.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 30. kvě, 2006 12:09

stengan: presne tak, ac to nekteri odpurci zbrani nedovedou (nebo nechteji) pochopit, zbran dava ve vetsine pripadu moznost ukoncit situaci a naprosto bez eskalace nasili. A to je prosim fakt (ten s malym f).
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 30. kvě, 2006 12:18

S474N píše:stengan: presne tak, ac to nekteri odpurci zbrani nedovedou (nebo nechteji) pochopit, zbran dava ve vetsine pripadu moznost ukoncit situaci a naprosto bez eskalace nasili. A to je prosim fakt (ten s malym f).

Nejen Redbull, ale i fantazie Ti dává křídla
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 30. kvě, 2006 12:24

Jedno zamyšlení.
Dříve se tvrdilo : každý muž, má mít nůž.
Pak se zjistilo, že nůž není v běžném životě (když opustím kuchyni) k ničemu. Začaly se vyrábět nože s kombinačkama, lupou, pilkou a známkou do nákupního vozíku. Paráda. Prodeje "nožů" šli nahoru. Stane se to samé i s pistolkama? Je pravda, že se začínají objevovat pistole s laserovým ukazovátkem. Přijdou také pistole s MP3 přehrávačem a hustilkou na kolo?
Nevím...
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » úte 30. kvě, 2006 13:35

Noze su taktiez super.... :idea:
Ale ten s tymi kombinackami nie je urceny na sebaobranu.
A na Mac Gyvera zabudni, nejde s nim (s tym nozom) vsetko spravit.... :wink: ...aj ked sa moze hodit..

Myslim, ze pistol s laserovym zameriavacom je pre verejnost nelegalna...SN...?

A multifunkcna zbran (vsetko v jednom) by bola na hovno....
Videl som zberatelsky kusok-bubienkovy revolver, skoro bez hlavne, namiesto pazby boxer a pod bubienkom sa dal vysunut noz- kratka cepel. Neviem, pri drzani to nesedelo dobre v ruke (aspon mne teda). A aj to pouzitie tej cepele- ako tlacna dyka... ... neviem, proste sa mi to nepacilo, akurat tak do vitriny....

Ale kto vie, vyvoj ide dopredu.....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 30. kvě, 2006 13:40

fakt píše:Nejen Redbull, ale i fantazie Ti dává křídla

Nesmis to brat dle pravidla "podle sebe soudim tebe" :wink:

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 30. kvě, 2006 15:08

Kdysi jeden policista napsal memento na počest padlím policistům při výkonu služby:

"Tam kde kdysi stačila facka se dnes tahá nůž a tan kde se tahal nůž je dnes pistole"

Jínak k tomu co se zde píše ohledně multifunkčního nože je sice pravda taky jedem mám a nosím ho na pásku především pro jeho skladnost atd.spíš ale využívám jeho přídavních věcí jako jsou klešte a různé doplnky než abych použil samotný nůž.Pro to mám samozdřejme taky pár možů jak zavíracích tak dlouhých ale rozhodně je nemám na obranu nebo něco podobného jen na účel splnující k použití nože,když jedu na vandr tak si vezmu velký a když jsem doma tak na ven pouze zavírací-multák pro jeho všestranost.
Co se tíče pistole tak MP3 se na ní asi nikdy nedočkáš protože se jedná výhradně o střelnou zbran a ta musí splnovat určitá pravidla bezpečnosti pro provoz a skryté nošení-Jínak přídavné doplnky pro pistole jsou zakotveny v zákoně o zbraních a je tam přesně definováno kdy a za jakých podmínek se můžou použít cokoliv jiného je bráno jako nelegální uprava a je to dost závažný přestupek když nic jiného tak příjdeš o pistoli a Z.P.
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 30. kvě, 2006 18:29

stengan píše:Malekyth:stím plně souhlasím,ale jsou lidi co nosí podobná zařízení vyrobená na jeden výstřel právě pro strejčka příhodu a většinou se jedná o nedovolené zbraně tipu střílející tužka,zapalovač a vše možně uschovaný náboj zabudován pouze pro jeden výstřel-ale ten většinou vyhrává takový tip lidí opravdu nesnáším a nejraději bych to použil proti ním.Vzhledem k tomu že já jsem legálně ozbrojen tak si plně uvědomuji následky použití této zbraně a když se dostanu někde do kolfliktu tak je to potom takovej hukot že si člověk na ni ani nevspomene až posléhe když si lížeš rány tak si nadáváš do debilů proč to sebou nosíš když to potom stejně nepoužiješ.Prostě to mám jen pro případ kdybych se mohl v klidu rozhodnout jestli ano nebo ne stejně jako v předchozím příspěvku od tebe pak bych ji použil s plným vědomím že dělám správnou věc a klidně si půjdu odsedět pár let když soud nebude mít stejný názor,ale to se snad nestane.Takže závěr toho je že ji sice mám a nosím ale zatím pro potředy druhých když se dostanou do konfliktu s násilníkem jakého koliv druhu.Strngan

Jj. Moje řeč. Legálně ozbrojený člověk musí pořád přemýšlet jestli může zbraň použít nebo ne. Ten s nelegálně drženou to má lehčí.

PS. Kéž by těm magorům se střílející tužkou nebo zapalovačem urvali jejich nástroje ruce!!
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

stengan píše:Malekyth:stím plně souhlasím,ale jsou lidi co nosí podobná zařízení vyrobená na jeden výstřel právě pro strejčka příhodu a většinou se jedná o nedovolené zbraně tipu střílející tužka,zapalovač a vše možně uschovaný náboj zabudován pouze pro jeden výstřel-ale ten většinou vyhrává takový tip lidí opravdu nesnáším a nejraději bych to použil proti ním.Vzhledem k tomu že já jsem legálně ozbrojen tak si plně uvědomuji následky použití této zbraně a když se dostanu někde do kolfliktu tak je to potom takovej hukot že si člověk na ni ani nevspomene až posléhe když si lížeš rány tak si nadáváš do debilů proč to sebou nosíš když to potom stejně nepoužiješ.Prostě to mám jen pro případ kdybych se mohl v klidu rozhodnout jestli ano nebo ne stejně jako v předchozím příspěvku od tebe pak bych ji použil s plným vědomím že dělám správnou věc a klidně si půjdu odsedět pár let když soud nebude mít stejný názor,ale to se snad nestane.Takže závěr toho je že ji sice mám a nosím ale zatím pro potředy druhých když se dostanou do konfliktu s násilníkem jakého koliv druhu.Strngan

Jj. Moje řeč. Legálně ozbrojený člověk musí pořád přemýšlet jestli může zbraň použít nebo ne. Ten s nelegálně drženou to má lehčí.

PS. Kéž by těm magorům se střílející tužkou nebo zapalovačem urvali jejich nástroje ruce!!
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 30. kvě, 2006 18:38

fakt píše:Jedno zamyšlení.
Dříve se tvrdilo : každý muž, má mít nůž.
Pak se zjistilo, že nůž není v běžném životě (když opustím kuchyni) k ničemu. Začaly se vyrábět nože s kombinačkama, lupou, pilkou a známkou do nákupního vozíku. Paráda. Prodeje "nožů" šli nahoru. Stane se to samé i s pistolkama? Je pravda, že se začínají objevovat pistole s laserovým ukazovátkem. Přijdou také pistole s MP3 přehrávačem a hustilkou na kolo?
Nevím...

..he he... kromě argumentu co použil stengan níže bych jen dodal to, že MP3 přehrávače ani hustilky se nedočkáš. Jemná elektronika není stavěná na tak silné zpětné rázy. :D
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 30. kvě, 2006 18:42

fakt píše:
S474N píše:stengan: presne tak, ac to nekteri odpurci zbrani nedovedou (nebo nechteji) pochopit, zbran dava ve vetsine pripadu moznost ukoncit situaci a naprosto bez eskalace nasili. A to je prosim fakt (ten s malym f).

Malí dovětek ze statytik v USA 1 000 000 úspěšných hrozeb zbraní proti necelím 1500 postřelených nebo zastřelených útočníků ( tj. jestli se teda nepletu 2,25 procenta)
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 30. kvě, 2006 18:56

fakt píše:
S474N píše:Stengan: tak jak pises. A jedno otrepane prislovi nakonec - lepsi byt dobre odsouzen, nez spatne mrtvej.

Zkus prožít první část svého přísloví a možna pak přestaneš přísloví vymýšlet. :lol:

For fakt: Můžu, ale nemusím se dostat do situace kdy zbraň použiju (viz znásilnění 17 leté holky 3 chlapama atd. ,příkladů najdeš ve zprávách a novinách plno). Věř mi velice rád a ochotně bych si na ty 3 zmr.. vystřelil. Pokud by mě soud odsoudil rád bych si to odseděl, ale s vědomím, že ta holka bude mít normílní život a ne to peklo co musí teď prožívat.

PS. Nošení zbraně nezajišťuje bezpečnost jenom mě, ale i ostatním lidem...
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » úte 30. kvě, 2006 20:42

Stím plně souhlasím a jsem docela potešenej že na to má více lidí stejný názor.Stengan :twisted:
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » stř 31. kvě, 2006 6:45

Malekyth píše:Malí dovětek ze statytik v USA 1 000 000 úspěšných hrozeb zbraní proti necelím 1500 postřelených nebo zastřelených útočníků ( tj. jestli se teda nepletu 2,25 procenta)

A klidne bych se nebal tam jeste jeden rad pridat, protoze pochybuju, ze vsichni hlasi pouziti zbrane pri vystraze.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 7:58

Malekyth píše:
..he he... kromě argumentu co použil stengan níže bych jen dodal to, že MP3 přehrávače ani hustilky se nedočkáš. Jemná elektronika není stavěná na tak silné zpětné rázy. :D

To je hloupost. Doma mám pračku. která na ždímání používá 1200ot/min.
Na čelním panelu je umístěn display s jemnou elektronikou a .....
funguje už leta. :lol:
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 8:02

Malekyth píše: Nošení zbraně nezajišťuje bezpečnost jenom mě, ale i ostatním lidem...

Rád bych věděl kdo ji nosí za mě.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně