Střelba....

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 8:07

[quote="Malekyth

Malí dovětek ze statytik v USA 1 000 000 úspěšných hrozeb zbraní proti necelím 1500 postřelených nebo zastřelených útočníků ( tj. jestli se teda nepletu 2,25 procenta)[/quote]

V Grónsku prý průměrný eskymák souloží 8 dní v roce. To je pokud se nepletu 2,25 procent. 8O

Doznání: čestně prohlašuji, že nejsem jankee ani eskymák a proto dělám některé věci trochu jinak.
A to je Fakt
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » stř 31. kvě, 2006 8:23

fakt píše:[quote="Malekyth
V Grónsku prý průměrný eskymák souloží 8 dní v roce.

Myslíš v kuse? :D :D
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » stř 31. kvě, 2006 8:27

Co ktomu dodat když někdo nechce chápat smysl mého počínání proč jsem se rozhodl ozbrojit střelnou zbraní tak at si prožije jeden týden v centru Prahy a na sídlišti a můžu ujistit že pokut do rozchodíš tak se taky ozbrojíš.Stengan
Jínak tvé přirovnání pistole-pračka je trochu O.T. ,pokud chceš vyzkoučet jak se chová zbran při výštřelu tak někdy můžem zaskočit na střelnici a tam pochopíš proč ta elekrtomika není možná treba jako MP3.??????
Kdo jinému jánu kopá příjde si na docela slušný peníze.
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 9:24

stengan píše:Jínak tvé přirovnání pistole-pračka je trochu O.T. ,pokud chceš vyzkoučet jak se chová zbran při výštřelu tak někdy můžem zaskočit na střelnici a tam pochopíš proč ta elekrtomika není možná treba jako MP3.??????

Díky za nabídku, ale mám odstříleno mnoho hodin. Jenom u sebe nenosím pistoli. A to je Fakt.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 9:37

Mám známého. Mladý kluk. Černý pás v MUSADO. Stodvacet kilo :lol: živé váhy :lol: . Do hospody nosí pistoli, jeden nůž, druhý nůž, kleště i šroubovák. Často provokuje a pak dostane pár facek.
Kontrolní otázka : co udělá takový člověk, když dostane pár facek?

Tak tenhle člověk volá vždy na linku 158

Přiznání: nemám ho rád. Pro jeho chování i jeho řešení konfliktů. Na druhou stranu je pro mne důkazem, že i bez použití a tudíš i znalosti BU a střelných zbraní se dá přežít. Věřte mi. ®ije tak většina naší společnosti. To, že někdo nosí zbraň, popřípadě cvičí BU je spíše vyvoláno jeho náklonností k dannému, než opravdovou potřebou. Zavěrem chci říci, že neodsuzuji ani jednu z výše popsaných skupin lidí. Pouze se účastním virtuální diskuse a popisuji své zkušenosti.

Klid Vašim zbraním přeje Fakt
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » stř 31. kvě, 2006 9:57

...to je v úpodstate jedno..kto chce nech si pistol nosi a kto nie nech nie..a s vyuzitim to je v podstate na strycka "nahodu"...ja mam v aute tiez vykon ktory malokedy vyuzijem,ale mam ho aby som "ho" mal este vacsieho :lol: :lol: :lol: :lol: P.S.muzi maju proste radi hracky az do staroby a radi ich zbieraju,naparuju sa s nimi,hyckaju svoje ego...sak svoje najdrahsie hracky nosume cely den schvone v gatiach,tak sa musime naparovat inym sposobom :wink: :wink: :lol: :lol: P.S. moj prispevok berte cisto na odlahcenie tejto diskusie kamosikovia,o.k.???
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » stř 31. kvě, 2006 13:03

Pro Fakt:no já jsem dřív jsezdil pouze na koloběžce pak jsem dostal na Viktorce od cikánů do držky kolobězka fuč tak jsem začal cvičit,po nějakém čase jsem dostal do držky protože jsem se zastal holky kterou fackoval a kopal nějakej zkurvenej nácek ale bylo jich tam víc což jsem zjistil až když jsem se do toho pustil,tak jsem se legálně ozbrojil a najednou je po konfliktech???ano nějaké vždy jsou ale už to není takoví prostě se správně postavím bokem tak aby potencionální útočník nohl postřehnout atipickou bouli u boku na pásku a je to rázem prič a to vidí jen přibližný tvar pod svetrem atd.Takže to není asi o tom že k něčemu tihnu ale prostě mě nebaví dělat někomu boxpytel jen pro jeho potešení a ukojení Ega.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 13:08

Zatím se vyjadřuji k nošení zbraní obecně. Tak se pořád neobhajuj. :evil:
To si šetři, až se pustím do tebe. Zatím klid.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » stř 31. kvě, 2006 14:34

Tak se hned nečerti já neobhajuji sede ale názor většiny mých kolegů nebo přátel který si to pořídili z podobných důvodů jako já.Stengan :twisted:
Prostě nejsme banda magorů co by to nosili kvůli frajeřině ale pro ochranu svojí případně cizí.A ten tvůj kámoš je docela vypatlanej a pokud chodí do hospody ozbrojenej vyvolává konflikty a pak si na pomoc volá policii tak to trochu nechápu protože by mu dávno pistoli odebrali a důvod by si stejně našli pokud nepije????zkus se nad tím zamyslet něco tu trochu nesedí.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » stř 31. kvě, 2006 15:20

stengan píše:Tak se hned nečerti já neobhajuji sede ale názor většiny mých kolegů nebo přátel který si to pořídili z podobných důvodů jako já.Stengan :twisted:
Prostě nejsme banda magorů co by to nosili kvůli frajeřině ale pro ochranu svojí případně cizí.A ten tvůj kámoš je docela vypatlanej a pokud chodí do hospody ozbrojenej vyvolává konflikty a pak si na pomoc volá policii tak to trochu nechápu protože by mu dávno pistoli odebrali a důvod by si stejně našli pokud nepije????zkus se nad tím zamyslet něco tu trochu nesedí.Stengan

Tak ještě jednou. Nic proti tobě nemám!. Neobhajuj se, stůj si za svým. Je to Tvůj názor!

Ad 2. Není to můj kámoš. A nemusím se zamýšlet, je to fakt. Fakt
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Malekyth » stř 31. kvě, 2006 17:32

Malí dovětek ze statytik v USA 1 000 000 úspěšných hrozeb zbraní proti necelím 1500 postřelených nebo zastřelených útočníků ( tj. jestli se teda nepletu 2,25 procenta)

V Grónsku prý průměrný eskymák souloží 8 dní v roce. To je pokud se nepletu 2,25 procent. 8O

Doznání: čestně prohlašuji, že nejsem jankee ani eskymák a proto dělám některé věci trochu jinak.
A to je Fakt[/quote]

A bereš u těch eskymáků v potaz i přestupnej rok? Protože jestli ne tak je tvá informace zavádějící.. :D
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » stř 31. kvě, 2006 17:39

diablik píše:...to je v úpodstate jedno..kto chce nech si pistol nosi a kto nie nech nie..a s vyuzitim to je v podstate na strycka "nahodu"...ja mam v aute tiez vykon ktory malokedy vyuzijem,ale mam ho aby som "ho" mal este vacsieho :lol: :lol: :lol: :lol: P.S.muzi maju proste radi hracky az do staroby a radi ich zbieraju,naparuju sa s nimi,hyckaju svoje ego...sak svoje najdrahsie hracky nosume cely den schvone v gatiach,tak sa musime naparovat inym sposobom :wink: :wink: :lol: :lol: P.S. moj prispevok berte cisto na odlahcenie tejto diskusie kamosikovia,o.k.???

For All. Dobře napsáno! Jediný rozdíl mezi malým klukem a dospělým chlapem je cena a velikost jeho hraček. Pokuste se nad tím zamyslet...
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » stř 31. kvě, 2006 17:41

fakt píše:
Malekyth píše: Nošení zbraně nezajišťuje bezpečnost jenom mě, ale i ostatním lidem...

Rád bych věděl kdo ji nosí za mě.

On už se někdo najde.
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » stř 31. kvě, 2006 17:54

For Stengan. Jenom vyjadřuju svůj názor a přikládám argumenty. Bohužel se najdou lidi kteří nás nechápou nebo nemají rádi :? Ale to je jejich věc. Když se občas dívám na zprávy tak nechápu lidi, kteří chodí po ulici neozbrojení. Je to skoro sebevražda. :D
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » stř 31. kvě, 2006 19:58

To samozdřejme chápu a ctím tvůj názor.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » pát 02. čer, 2006 8:26

Malekyth píše:

A bereš u těch eskymáků v potaz i přestupnej rok? Protože jestli ne tak je tvá informace zavádějící.. :D

Mé informace nejsou nikdy zavádějící. Přečti si pozorně můj nick. 8)
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pát 02. čer, 2006 8:29

Malekyth píše:For Stengan. Jenom vyjadřuju svůj názor a přikládám argumenty. Bohužel se najdou lidi kteří nás nechápou nebo nemají rádi :? Ale to je jejich věc. Když se občas dívám na zprávy tak nechápu lidi, kteří chodí po ulici neozbrojení. Je to skoro sebevražda. :D

Potom páchám sebevraždu 365 dní v roce, čtvrtou dekádu po sobě.
Třeba Ti to někdy vyjde. :lol:
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Malekyth » pát 02. čer, 2006 15:26

Fakt:
Potom páchám sebevraždu 365 dní v roce, čtvrtou dekádu po sobě.
Třeba Ti to někdy vyjde. :lol:

Já osobně doufám, že zbraň nebudu muset použít. Použiji jen v krajním případě... :idea:
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » pát 02. čer, 2006 15:29

fakt píše:
Malekyth píše:

fakt? no když to říkáš ty tak to bude asi fakt... :D
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » sob 03. čer, 2006 12:43

Malekyth píše:
fakt píše:
Malekyth píše:

fakt? no když to říkáš ty tak to bude asi fakt... :D

Svatá pravda, zrak mi plane....
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně