Co tomu rikas

Kdyz nekdo verejne vyleze s kravinama ,mame se tvarit ,ze to je ok ,protoze ma PRAAAVO na svuj nazor?
Roza
Moderátor: pm
Wodnicek píše:sifu Andrew Draheim EWTO New York..a prelozil to daky Dr. Richard Kapalko EWTO instruktor...
roza píše:... tak ja vam ten winktschung vysvetlim - 15 retezaku za vterinu ,vaha 100 % na zadni noze a pro boj na delsi nez kratouckou vzdalenost radsi chodte trenovat na wushu......
Co tomu rikas :?: :roll: Je to taky tvoje predstava chapani wingchun po 8 letech treninku :?:
Kdyz nekdo verejne vyleze s kravinama ,mame se tvarit ,ze to je ok ,protoze ma PRAAAVO na svuj nazor?
Roza
roza píše:Skateordie - porad lepsi ,nez sem napochodovat do fora s hlaskou typu : Pocuvajte chalani ,koukam ze tomu vubec nerozumite ,tak ja vam ten winktschung vysvetlim - 15 retezaku za vterinu ,vaha 100 % na zadni noze a pro boj na delsi nez kratouckou vzdalenost radsi chodte trenovat na wushu......
Co tomu rikas![]()
Je to taky tvoje predstava chapani wingchun po 8 letech treninku
![]()
Roza
roza píše:Skateordie - jak jsem psal ,wingchun - at uz to napiseme jakkoliv - neni retezaky.A ujizdet na podobnejch blbostech vyusti v jedinou vec - nebudes procvicovat daleko dulezitejsi veci.Jako nasledujici:
Pokud mas problem s bojem na delsi vzdalenost ,stejne jako Wodnicek ,muze to byt bud tim ,ze necvicis jeste tak dlouho ,nebo ze cvicis spatne ,nebo te to ucej spatne.Wingchun obsahuje metodiku i cviky ,ktery te to naucej a neni to zadny closet door secret.
Ostatne ,jak napsal Jamamba.Zdravim![]()
Roza
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník