Makoto píše:Od nejakeho sesteho danu se udelaji dalsi dany jiz za zasluhy za celozivotni rozvoj dane skoly
Jak v cem

Moderátor: Picard
Makoto píše:Od nejakeho sesteho danu se udelaji dalsi dany jiz za zasluhy za celozivotni rozvoj dane skoly
pucmaz píše:Presne tak! Jak v cem...Picard píše:Jak v cemMakoto píše:Od nejakeho sesteho danu se udelaji dalsi dany jiz za zasluhy za celozivotni rozvoj dane skoly
Zde to bylo podáno jako by to byl naprostý magor.
Wedge píše:No takhle jsem to zrovna nemyslel.(moje chyba)Jen abys věděl jak to bylo
ruffus píše:ja viem preco ma ten chlapik 9. dan.....vo sne sa mu zjavil najvyssi duch karate a povedal mu ze je vyvolenym viest karate v novom mileniu. prikazal mu zalozit svetovu federaciu karate jutsu a udelil mu 9. dan
viem to preto lebo aj mne sa ten duch zjavil a oznnamil mi ze nie je spokojny s cinnostou vyssie uvedeneho majstra, a ze som novy vyvoleny.
takze teraz mam aj ja 9. dan a zakladam svetovu federaciu karate bo-rovicka. kto ma zaujem nech tu necha mail ja sa mu ozvem
graver píše:No jo, Kroupa. Jednou jsem viděl v Lužánkách jeho exhibici - být já jeho žákem , tak by z toho byl texaský masakr motorovou pilou. Diskriminace - slabé slovo. Viděl jsem, jak jedná se svými svěřenci. U nás v dódžó visí reprodukce těch jeho létajících čestmírů (nevím proč - nejsme tam sami) - když se na to podívám, je mi jich líto.
Jinak o Kroupovi už asi slyšeli všichni, ale kdyby měl někdo praktickou zkušenost, tak ať se podělí.
Low píše:"©éftrener i jeho zástupce má akreditaci Ministerstva školství mlád. a těl."
tak pozor na pusu gravere
uz treba jen z tohohle, http://www.martialartskroupa.d2.cz/Vzor ... e%2001.htm to nikdo jinej na svete nezvladne, je jasny ze seftrener a jeho sverenci jsou trida.
Low píše:"©éftrener i jeho zástupce má akreditaci Ministerstva školství mlád. a těl."
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků