Moderátor: PC
alexandrid píše:Problém je hlavně v tom, že v alkoholu člověk těžko vnímá vlastní bojové schopnosti. Cítí se silnější a pro ženy neodolatelný
Quan-Chi píše:kdyz jsem zacal pit, bylo mi 15, "parkrat" jsem se valel, vyradil se, pripadal si strasne drsne, zeblil se, pochcal se (no tak to zas ne) a tak... ted mi je 19... a za tech par let jsem se jednoduse "naucil" pit, par (2-4 normalne, 8-10 na vetsi akci) pivek na naladu, kdyz chut nemam, dam si co(fo)lu, kdyz mam, nebranim se tvrdymu. Popravde ale z toho piti do bezvedomi jsem uz nejak vyrostl sam od sebe, bez jakyhokoliv zasahu, nebo dokonce vedomi rodicu
Podle me neni nic spatnyho naucit se pit a vyradit se. Co kdybych treba v budoucnu byl supa-zupa manazer, na podnikovy oslave si dal 2 pivka a byl na kasi? Zato takhle, jeste pod nadvladou rodicu, jsem se jednoduse naucil prijit "lehce" pod vlivem domu, a delat jakoby nic...a kdyz to bylo rekneme...kazdej patek, tak se proste clovek nauci ovladat i pod vlivem...
Jeden Kung-Fu styl se mnou souhlasi
graver píše:Já jsem nejbrutálnější lihové období měl první rok na vysoké - to bylo 24/7/365. Pak přišly povinnosti (rodina, byznys) a skončilo to.
Jak už tady bylo řečeno, projde si tím skoro každý a je to fakt o hledání míry. Problém je v tom, že u teenagerů (a ještě pár let po) to má dost fatální následky. Pokud je někomu 18 a jede v tom pravidelně, zadělává si na průser. Takže dejte na taťku a kroťte to![]()
No, a dneska - pivo po tréninku, jednou za kvartál hospoda (5-7 kousků), teď sedím u počítače s dvojkou červenýho...
Dobrá brzda je, že často řídím, takže nemůžu, ani kdybych chtěl
Quan-Chi píše:No hlavni problem je spis v tom, ze v alkoholu tezko vnima i ty samotne zeny, a odolatelne zeny se stavaji neodolatelnymy. Rana pak muzou byt nemila prekvapeni
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník