helmy pri sparringu??

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

helmy pri sparringu??

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 16:39

hele to sem zase ja hosi :) :) kdyz sparuju s kamosem tak by se nam asi dost sikly helmy.....sou velmi potrebny??...pri 10oz asi jo :? :?
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 16:58

Já sem posera, já bych bez nich do toho nešel :)
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 17:05

noo jenze ja sem dlouho setril na pytel, pytlovky, chranic chrupu, bandaze.....ted jsem objednal z netu jeste na jedny rukavice lebo mam jen 20let stare kozene ve vynikajicim stave a bud to kamos nebo ja boxujeme v pytlovkach(vlastne to jsou chranice rukou na karate ale ja v nich pracuji na pytli)....takze naposledny jsem dostal levej hak na oko v tedle pytlovkach a hned jsem zmenil nazor na helmy....jenze tolik prachu nemam a do klubu nechodiim takze je budu muset spravit jako kutil....takze asi z karimatky.....a poradne tloustne....s licnicamy.... 8O 8O ....co uz, i lapy jsem spravil s karimatky a jsou paradni...
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 17:13

Jo znám to,peníze sou celkem problém a na něco už prostě nejsou.
já mám třeba ještě pytel podomácku udělaný
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 17:17

jo to jsem tu uz nekde cetl.....ale to ze se mastime jeden v takych druhy v takych rukaviciich na tom zastava rozum i mne :lol: :lol: :lol:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » sob 01. črc, 2006 20:20

Chlapi, jestli mohu doporucit na ochrannych prostredcich nesetrete. Helmy se daji sehnat do litru (TeamX) a je to lepsi nez delat nejakou silenost z karimatky. Uvedomte si, ze helma je proto, abyste za par let nesedeli v koleckovem kresle a tupe neslintali. Chrani vam to, co vam umoznuje si uzivat zivota, tak si radsi kupte prilbu nez lepsi boxerky. Opravdu prestante spekulovat, jak si podomacku udelat neco podobneho. Krome toho, ze tim ztracite cas, riskujete i vazna zraneni hlavy. Nerikejte mi, ze je tak tezke vydelat na brigade litr....
Prilba je stejne tak dulezita jako suspenzor...a tam uz vam asi nemusim vysvetlovat, proc mit opravdovej a ne jen jakousi domaci nahrazku, ze? :wink:
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » sob 01. črc, 2006 20:56

přilby jsou sehnat taky různé ať už s lícnicí, nebo bez ní, s mřížkou a pod... na různé druhy BU jako Taekwon-do, Box a další... já osobně jí používám a zaplať pámbůh za ní mylsim že mě ušetřila několika zlomeninám nosu,lícní kosti a kdo ví čeho všeho... myslim že při sparingu nemáš taky takovou psychologickickou hranici nic neudělat kamarádovi alias soupeři. podle mě by se na přilbě šetřt nemělo navíc pkud se řežete s 10ti oz, já mám na tréning 14 a 16 a soupeři taky. 10tky jsou na závody. a potom prodávaj se od Hammeru od 390Kč http://www.hayashi.cz/chranice-twins-wi ... rilby.html to zase asi neni tak hrozná položka v porovnání s otřesem mozku. http://www.hayashi.cz/chranice/hammer-h ... -2786.html
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » ned 02. črc, 2006 12:14

ja s vami plne souhlasiim.....jenze jsem ze slovenska a u nas nikde nejde zohnat lacny tovar od HAMMERu... :cry: :cry: :cry: :cry:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » ned 02. črc, 2006 12:24

a nevite nahodou kolik by mne vislo postovne z cech do SR?????....dik
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » ned 02. črc, 2006 20:56

no zo zahranicia sa ti moc neoplati objednavat. ja som tak objednaval a vyslo ma to na dvojnasobnu cenu - prepocitanie inej meny, plus postovne- tiez v inej mene. ked uz tak radsej cez niekoho znameho alebo ak budes mat cestu okolo.
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Wodnicek » pon 03. črc, 2006 19:06

ale z ceska to take hrozne nie je...v poho objednaj....a inak ak si to vezmes na dobierku tak postovne plati odosielatel....ja som tak za postovne z ceska vela krat neplatil..musim uznat cesi mate lepsi zbozi:)
Wodnicek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bjohny » pon 03. črc, 2006 19:31

to je tak ze cesi maji lepsii zbozii....jenze postovne neplatiis asi jen kdyz objednavas tovar pres 1000korun.....ja jsem chtel objednat tu helmu od Hammeru za 390kc
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...