re:....takovy typy tam samozrejme sou, vetsinou uzivajici steroidy....znama vec ze vetsina boxeru v hlave moc nema
proti tomu bych se rád ohradil a musím reagovat nezlobte se... s lidmi co berou steroidy jsem se na vrcholných závodech nesetkal, protože jak jste tady napsali je to sport a ten jako takový podléhá i antidopingové kontrole, pokud někdo někoho nařkne z dopingu a braní steroidů měl by pro to mít konkrétní důkaz a ne jen to co si sám myslí, to že jsou ultimátníci "pitbulové" asi je to dáno jejich stylem boje, člověka který dělá Ulitimát,MMA,Grapling,Sambo,Freefight na vrcholné úrovni MČR bych přirovnal ke špičkově připravenému sportovci at už fyzicky tak takticky, proto se jim chtít vyrovnat znamená cvičit víc než dost ,rozhodně nestačí 2xtýdně po dvouhodinách, zájemcům bych doporučil přijít do pentagymu
www.pentagym.net . I to o těch boxerech že nic moc v hlavě nemají... je to velice obecná myšlenka , je to jako o nějakém BU prohlásit že nestojí za nic a jejich bojovníci ještě za míň...i v boxu existuje taktika a rozhdoně to nejsou chlapi co na sebe hned skočí řežou se do bezvědomí do konce... dobře jsem to sledoval v ThaiBoxu v kategorii D to tak bylo, rozhodovalo často první kolo a oba dva borci neměli moc zvládlou taktiku i když fyzicky připravení byly na výborně, potom v Cčku to bylo znát ty jejich zkušenosti a v Bčku na ně těžko něco vymýšlet a někdy ani nestačilo cvičit 6x týdně. Nejde říct že ten kdo dělá Box nebo Ultimát je hloupý i závodníci jsou normální přemýšlející lidi .....
mimochodem jméno Einstein se píše Einstain ,tedy pokud máš na mysli stejného A.Einstaina jako já a nikoliv někoho jiného