Ondraxxx píše:...protože jsem byl už v Praze několikrát okraden(2x) a vždy na mě útočník vytáhl nůž, jetsli útočníka zabiju, když ho vezmu tím přes hlavu, děkuji za odpověď. Ondra
Skateordie píše:testy roznych teleskopickych obuskov
bison píše:Skateordie píše:testy roznych teleskopickych obuskov
myslis: http://www.asp-cz.com/ ?
Reference -> Test
neco vyslo ve Zbranich a nabojich nekdy davno (loni? predloni?) ale to myslim nebyl srovnavaci test.
Ondraxxx píše:Dobrý den, prosil bych o radu, nedávno jsem si koupil teleskopický obušek a chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti, protože jsem byl už v Praze několikrát okraden(2x) a vždy na mě útočník vytáhl nůž, jetsli útočníka zabiju, když ho vezmu tím přes hlavu, děkuji za odpověď. Ondra
Sennin píše:Ondraxxx píše:...protože jsem byl už v Praze několikrát okraden(2x) a vždy na mě útočník vytáhl nůž, jetsli útočníka zabiju, když ho vezmu tím přes hlavu, děkuji za odpověď. Ondra
Ty vogo...Já už jsem v Praze s menšími přestávkami přes 12 let (posledních pět let už zde žiju) a ještě mě nikdo neokradl, nepřepadl, nenapadl... Ale to je mimo, to tu řešit nebudeme![]()
No a s tím druhým - samozřejmě, že útočníka zabiješ, když ho tím vezmeš přes hlavu a budeš ho CHTÍT zabít - spánková kost je relativně slabá skořápka, vzhledem k ostatním lebečním kostím (např. pro útok nožem bodnutím se na hlavě užívá právě spánková kost, kudy pevný nůž lehce projde...)
Raději útočníka přetáhni teleskopem přes pracky (předloktí, zápěstí) - zlomíš mu je a nezabiješ ho!!!
Lada píše:JInak ono se to dá nacvičit i podle nějakého výukového DVD pokuď už máš nějaké náviky z BU a boje se zbraněmi a víš jak se pohybovat....pak už se techniky úderů eventuelně páry, obrana proti zbraním atd... dá naučit samo domo, ale pod věděním někoho zkušeného je to určitě lepší, ale začal bych už doma.....s někým podle výcvikového DVD, CD si to můžeš vyzkoušet.... Protože když pak přijdeš někam na seminář a tam ti teleskop při otvírání vyletí z ruky rozbije okno a zabije baičku co šla z nákupu neuvedeš se dobře :lol: :wink:
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník