chci zhodit tuk!!

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod bjohny » čtv 29. čer, 2006 8:23

to je to ze zatiim chci zustat ve vaze 67kg.....velterova vaha, na fitness a makani nemam moc casu.....ja vim jsou prazdniny ale kazdy druhy den trenuju a kdyz delam s cinkami statickou silu tak to obnasi i svalovku a to prave nepotrebuji :roll: :roll: :roll:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » pon 03. črc, 2006 18:12

doufam ze se jeste najde nekdo kdo mi odpisee.... :( :( :( ......nebeham, ja vim je to chyba jenze mne pri behani bolej kolena......tak jednoduse chci mesto toho skakat kazdej den na svihadle...... CO VY NA TO????....sameozrejme chci pri tom spalovat tuk!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vodnik » čtv 03. srp, 2006 7:21

Pri skakani na svihadle to sice tolik neboli, ale kolena to rasuje uplne stejne, vlastni zkusenost. Zkus spis kolo,nebo tak neco.
Vodnik
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod graver » čtv 03. srp, 2006 8:30

Taky záleží na tom, na jakém povrchu skáčeš a kolik vážíš - i když ty kolena si imho rasuješ tak jako tak. Sám to dělám je výjimečně - s mými 90 kg už je to na kolena moc.
Ale k tomu spalování tuku - tuším, že cca nějakou první půlhodinu se získává energie štěpením glukózy, pak tělo sahá na tukové rezervy. Takže ideální by byla asi dlouhodobější, ne moc namáhavá aktivita. Já nenávidím spining apod., takže to řeším tak půldruhou hodinou v posilovně, ale moc nebejčím. Zpotit se ovšem musíš :)
Jinak při těch 186 cm už musíš mít opravdu dobrý důvod, proč vážit 67 kg. Jedna věc povinná váha pro nějakou sportovní kategorii a druhá věc je, že tohle je fakt dost nepoměr. Mít to přirozeně a být jinak zdravej, neřeším to, ale snažit se na to zhubnout...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 11:00

graver píše:Jinak při těch 186 cm už musíš mít opravdu dobrý důvod, proč vážit 67 kg. Jedna věc povinná váha pro nějakou sportovní kategorii a druhá věc je, že tohle je fakt dost nepoměr. Mít to přirozeně a být jinak zdravej, neřeším to, ale snažit se na to zhubnout...

vim ze mam i tak dost nizkou vahu, ale mnel by si videt ten pomer svaloviny a tuku :lol: :lol:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 11:03

z hubnuti uz toto leto nic nebude :( :( mam velmi slabou vuli, vcera jsem mne pred obedem pulku velkeho zmrzlinoveho dortu :cry: :cry: a pak jeste doma jeden "mensi" nanuk :cry: :cry:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 03. srp, 2006 11:12

Přesně jak to popisuje ukropcany, mi to vysvětlil můj doktor (sám má ovšem tak 130 kg a jediný svalstvo na něm bude to hladký :D ).
Bohužel mým problémem je strava (a to mám ještě štěstí, že prakticky nejím sladký a nesladím). Takže veškerá fyzická aktivita mi tak maximálně pomáhá nijak rapidně nepřibírat...
Takovým poměrem tuku a svalstva jako bjohny se ovšem pochlubit nemůžu - možná naopak :(
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 11:15

graver: no pockaj, ja to myslel tak ze vypadam jak hajzlovej pavouk a ne jak spider-man :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 03. srp, 2006 11:35

To máš dobrý - přibírá se lehčeji, než se hubne a aspoň jsou víc vidět svaly. Já jsem si třeba ty břišní přece jen dost zpevnil, jen to pod tou mou mišelinkou jaksi nevynikne...

Ostatně můžeš jít do nějakého čínského BU a založit vlastní styl - myslím, že pavouka ještě nemaj :wink:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 11:39

:lol: :lol:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » čtv 03. srp, 2006 16:22

bjohny--ser na chudnutie,casom ako budes trenovat sa to do urcitej miery spravi...hlavne sa dobre najedz,neukracuj sa,trenuj a tes sa zo zivota a maj v pitchy keci o vyrysovanom bruchu...hlavne ho cvic aby bolo silne...tvoje priority su boxing a nie fitness..ja budem mat o chvilu 30r. raz za cas ma to ohladom brucha tiez chyti a otravujem s tym manzelku,seba a okolie..vytvaram si diety aby som mal valchu na bruchu,potom ich porusim,serie ma to,ale nakoniec sa aj tak radsej obzeriem a prezeriem az je mi z toho zle a to je vlaste v konecnom dosledku super...radsej sa prezierat ako dietovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 16:26

diablik: jasne kaapo, ja uz som to tiez 1000 porusil takze uz na to seriem... hlavne je aby som popri treningu nepriberal!! :lol: :lol:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » čtv 03. srp, 2006 16:35

bjohny:tak tak kamo :wink: :wink: dobre jiiidlo,to boozska vec :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 16:36

uz na to totalne seru...ale do pristiho leta to pujde dolu :twisted: :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stein » čtv 03. srp, 2006 18:38

Jednou z možností je plavání, klouby nezatěžuje, dokonce po něm trošku rostou záda. Večer 3x týdně 15+30+15minut s tím že ta půlhodinovka je naplno(budou to tak 2km celkem). Když to dělám a omezím večeře tak tratím skoro kilo týdně. Problém je, že s výjimkou okukování holek to není kdovíjaká zábava a chodíš spát hladový protože večeřet musíš před tréningem.
stein
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » čtv 03. srp, 2006 18:42

stein: no jo hochu jenze je nemam kde chodit plavat.. vzdyt ja plavani miluju, jenze nemam kde.. koukni je leto a ja sem byl sotva 3x pri vode :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...