Jendis píše:Teď jsem se vrátil ze šermířského fesťáku...já to teď nebudu moc komentovat...pravda je tak trošku uprostřed...můžeš se naučit,jak na chlapa s bouchačkou,jenže Tě nikdo nepřipraví na to,co je ten dotyčnej zač,nevíš(dokud nezažiješ),jak budeš reagovat Ty sám....cvičil jsem SCARS 5 let,makal jak blázen a když jsem poprvé kouknul do tý tmavý díry(hlavně),dobře mi nebylo......borce jsem ukecal,zbraň mu sebral a až potom jsem zjistil,že to byla plynovka.....měl jsem u boku svojí zbraň a ani jsem na ní nepomyslel....bál jsem se prudce hejbnout,mluvil jsem pomalu,klidně,konejšivě......kdyby chtěl,zmáčknul to a nenadělal bych nic.....bylo by to ošklivý i tou plynovkou.
Military je tak trošku módou,učíš se techniky,které by ses jindy učil až bys na ně měl(psychicky)....trnul jsem,když se patnáctiletá "telata" učila lámat vaz.
Sparring,tvrdej trénink.....nic člověka nepřipravý na opravdovej fight....když někdo chce,sesřelí Vás,ani si toho nevšimnete.....Tyson.....to je mlátička.....ale i jeho sestřelíte,když nedostane šanci roztočit ty svoje kladiva....za rohem s násadou od krumpáče a jakej byl??!!![]()
Jenže....tohle tady chápe málokdo......romantické představy z akčních filmů......![]()
diablik píše:..ako jasne,na ulici,ked si vysparovany a chranis si bradu a hlavu,tak ustojis celkom dost,ale stacia 2-3 bodnutia s nozom a ides do prdele...mne tiez vadi ta klamliva reklama...a mladi zajaci na skacu ako divy![]()
![]()
...maju problem sa ubranit proti obycajnym rukam,hocakemu degesovi a oni by chceli riesit noze,pistole atd
![]()
![]()
![]()
![]()
nechapem tu naivitu....
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník