Domácí cvičení

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Domácí cvičení

Příspěvekod Sugi » ned 27. srp, 2006 14:17

Hoj hoj,

jsem tu novej a na tohle fórum jsem se dostal jen tak náhodou, o prázdninách jsem začal posilovat a protahovat se, ptž v Praze chodit po večerech sám je celkem nebezpečný, taxem si řekl, že budu dělat kickbox, ale takovej kickbox, mno hybridní kickbox.... Kickbox+chvaty za ty 2měsíce jsem se naučil kopat do úrovně ramena a šňůru zdaleka ještě neudělám a chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o nějakém trenérovi, aby měl individuální přístup ke mně a aby uměl kickbox + nějaký zákl. chvaty?

Je mi 16, 181/70kg ná váze se ještě pracuje...a teď jaxem ty 2měsíce "trpěl" protahováním, tak je nechci jen tak zahodit.

Sugi

EDIT: popř. doporučit nějakou knihu
Sugi
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Domácí cvičení

Příspěvekod irzounek » pon 28. srp, 2006 13:19

Sugi píše:Hoj hoj,

jsem tu novej a na tohle fórum jsem se dostal jen tak náhodou, o prázdninách jsem začal posilovat a protahovat se, ptž v Praze chodit po večerech sám je celkem nebezpečný, taxem si řekl, že budu dělat kickbox, ale takovej kickbox, mno hybridní kickbox.... Kickbox+chvaty za ty 2měsíce jsem se naučil kopat do úrovně ramena a šňůru zdaleka ještě neudělám a chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o nějakém trenérovi, aby měl individuální přístup ke mně a aby uměl kickbox + nějaký zákl. chvaty?

Je mi 16, 181/70kg ná váze se ještě pracuje...a teď jaxem ty 2měsíce "trpěl" protahováním, tak je nechci jen tak zahodit.

Sugi

EDIT: popř. doporučit nějakou knihu

Zdar a silu Sugi !!!
pokud jsi primo z Prahy, proc se rovnou neprihlasit do nejakeho dobreho klubu s dobrym trenerem? v Tvem veku mas idealni moznost neco dokazat! Jako vzdy bych Ti doporucil hlavne Hanuman Gym Petra Machacka http://www.hanumangym.com/ , prvotridni a zkuseny trener !
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Naked_Snake » pon 28. srp, 2006 14:01

Zdar jeden instruktor kick-boxu ( Jirka Mach) je instruktorem i MU SA DO klasického a ty treninky má hned po sobě, takže je možné cvičit obě dvě. V MU SA DO jsou přehozy, porazy, páky, prostě to ostatní co v kick-boxu není.
Za obě dvě je to 750kč a za jedno BU je to 500kč za měsíc.

Na www.musadocz.cz najdeš kontakty ( je to ten na Praze 7 je tam u toho napsaný KICK-BOX klub)
Překvapení, rychlost, agrese.
KISS-Keep It Simple Silly
SFOD-D
Naked_Snake
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sugi » pon 28. srp, 2006 14:16

Ok kouknu na to!
Díky chlapi za pomoc :wink:

IRZOUNEK: Uff, já bych chtěl přežít, jaxem viděl to logo na první stránce...fíha..teda

Naked_Snake: Mno praha 7 to je myslim u Holešovic ta ulice U studánky, to bych asi nestíhal... to mám přes celou Prahu. Bydlím poblíž Zličína.. :oops:
Sugi
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sugi » stř 30. srp, 2006 13:40

Neví zde někde o tom, jak je na Lukách fittnesko Mukařovského? tam prý teď staví novou místnost pro box, tak jestli nevíte, zda-li tam bude i kick?
Sugi
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod irzounek » stř 30. srp, 2006 13:56

Sugi píše:
IRZOUNEK: Uff, já bych chtěl přežít, jaxem viděl to logo na první stránce...fíha..teda

zdar a silu,
sugi :-), neboj se toho, jednou muzes byt treba stejny sampion jako oni ! :wink:
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...