1. Taky jsi tam ten rozdíl poznat ani skoro nemohl, cvičili jsme Viet Vo Dao systém ne Thieu Lam Tu.
2. Máchání rukama? ty bys to určitě zvládl líp, když děláš to čínské kungfu viď.
3. Tvůj názor ohledně splácání několika věcí dohromady- kde jsi na to přišel, to je dost ubohý co myslíš?
4. Co se týká našeho mistra, cvičí pěkně, efektně a i efekivně jak Viet Vo Dao (vietnamská cesta války) tak Thieu Lam Tu ( Vietnamská odnož kungfu).
5. Ohledně historie Viet Vo Dao a Thieu Lam tu, Prince Johna Liu a dalších info o těchto stylech boj. umění si najdeš na : Kungfu.ssps.org
Tady ti nemohu na vše odpovědět bylo by to na hodinu psaní a já nejsem od toho abych jako ..někdo.. trávil spousty promrhaného času na internetu...![]()
6. Úderu pěstí bylo vždy dost i na té ukázce, v těch box.rukavicích jsem měl na mysli, že se dost ochudím o to tvé máchání rukama, ale taky to jde.
7. Ja jsem tebe taky nikdy neviděl cvičit, ale předpokládám že cvičíš hungga gungfu, když jsi se ním tak oháněl. tak mi napiš co jsi zač a kdy mi ukážeš pravé nefalšované čínské kungfu v box.rukavicích OK?
S pozdravem M. Matějka
GuanYou píše:Tak tyhle fámy jsem už taky slyšel. Ale mohu říct, že pana Christiana trochu znám a jeho cvičení oproti cvičení Hladíka a jeho žáků je nesrovnatelně lepší. Ono to mělo být spíše naopak co mi říkal zase někdo jinný. Já nevím ale ta druhá varianta se mi zdá více logická. . .
Anonymní píše:GuanYou píše:Tak tyhle fámy jsem už taky slyšel. Ale mohu říct, že pana Christiana trochu znám a jeho cvičení oproti cvičení Hladíka a jeho žáků je nesrovnatelně lepší. Ono to mělo být spíše naopak co mi říkal zase někdo jinný. Já nevím ale ta druhá varianta se mi zdá více logická. . .
Zdar a silu,
neni to "fama", je to holy fakt (a neni to "naopak"). K dispozici jsou/mam spousty videozaznamu a fotografii Christiana ze kterych JASNE vyplyva , ze je/byl Hladikovym zakem. Mimo to u mne pred nekolika lety cvicilo devce (Lenka S.), ktera pro Christiana jeste s par jinymi kamarady VYMYSLELA sestavy, ktere pak Christian u sebe ve skole vyucoval - jestli u toho zustal nebo program aktualizoval a obmenil to nevim. Kazdopadne tak to proste bylo...(obdobi 1990 - 1994).
Cest
yw
Anonymní píše:Chci se zdržet názoru na Viet Vo Dao.
Pokud máte zájem o více informací o vietnamském bojovém umění, zkuste stránky www.vo-dao-vietnam.cz, nebo rovnou na německou stránku www.vo-dao-vietnam.de /necvičím ho/
Nic víc, nic míň. Doufám, že Vám cvičení bojových umění přináší víc radosti, než strarostí...
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků