co mě se týče...nějaké diety a speciální jídelníčky za účelem redukce váhy jsem už dávno poslal někam, zvykl jsem si, že moje tělo je rozhodnuto mít pár kilo v zásobě ať dělám co dělám, když to shodím tak to zas přiberu snad i ze vzduchu

Na tréninky chodím dvakrát - třikrát týdně a nějakého doplňkového dopování, i v podobě iontových nápojů se tak nějak bojím. Když mám chuť, tak se přecpu masem, až se nemůžu hýbat ( čím dál vzácněji )a pak zas třeba týden v práci obědvám jakési müsli s oříšky (zrovna teď) a nestačím se divit, jak je to kupodivu chutné . Tělo si samo řekne, čeho si žádá, proto ty diety ne že jsou o ničem, ale nebudou platit obecně, protože každý jsme jiný. Někdo potřebuje víc masa, jiný víc zeleniny a oba nemůžou úspěšně a bez poškození zdraví či narušení metabolismu držet tu stejnou dietu či mít ten stejný stravovací režim. Jediné, čeho si čas od času dopřeju jsou nějaké věci na klouby, ale taky to nepřeháním, protože klouby se dají udržovat i jinak a ne je jen dopovat Condry a Geladrinky a kdoví čím.
Nepřežírat se a hýbat se a myslím, že víc energie vyčerpané na tréninku člověk získá i jinak, než nějakými aktivátory. Energie se dá načerpat i prací s vlastní dušičkou a myslí, jenže pochopitelně je jednodušší pozřít nějaký ten preparát. I jen obyčejný odpočinek s nohama na stole a nenáročnou liskačkou na videu pomůže

Tož tak.
Senior